Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה פחות גרוע מקולה שנשפכה לך באוטו (למעשה קולה שנשפכה באוטו זה משמעותית יותר גרוע).

צביעה לקאליפרים היא גם בתכנון. אני עדיין לא סגור אם אני מחליף את הקאליפרים, ורק אז נדע.

אלי לרכב לא נכנס שום דבר מאכל / שתיה (במקרה הכי גרוע - שקית קניות מהסופר בתא מטען) ולכן אין סיכוי שבעולם שיישפך/יימרח משהו, חוצמזה הסיכוי שתישפך קולה בצורה ממוקדת לתוך תופסן אחד ספציפי שואפת לאפס (חמסה)

בנוגע לקאליפרים, כבר עכשיו יש לי טיפ בשבילך : לא צריך להעלות אותם הביתה :-D

נ.ב. ראיתי שמפרוייקט צביעת הקאליפרים (העתיק) שלי נעלמו התמונות, אני אתקן זאת במהרה.

P8070040.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סלח לי, אבל אייל צודק. אמנם כל הכבוד על ההשקעה אבל צריך להיות מטורף לגמרי בשביל לעשות כזה דבר. צריך להיות מטורף לא פחות בשביל להעלות את זה כפרוייקט באורך הגלות לפורום, עם איזה שתי מיליון תמונות...

בכל מקרה - תתחדש!

רוני

אין ספק שמדובר במשהו פסיכי למדי ;-) אבל הרעיון יפה מאוד :mm_yeah:

להבא תקפיד יותר על הגימור ותעבוד עם צבע ה-ר-ב-ה יותר מדולל.

אם יש לך את האפשרות, לגימור מושלם השתמש בתרסיס צבע סינטטי - השכבות שהוא יוצר הן דקות מאוד והגימור מושלם (עם מברשת, כמו שאתה רואה, יש מרקם "תפוז" - במיוחד אם עובדים על צבע לא מדולל. מניסיון עם אותו הצבע יסוד, שעדיין יש לי בארון צבעים, הוא זה שבראש ובראשונה גורם למרקם "תפוז" ומשבש את הגימור הסופי).

שורה תחתונה, זה touch קטן מאוד אבל יפה לפנים הרכב - אבל בחיים לא הייתי משבית רכב ליומיים בשביל זה... לכל היותר הייתי מנקה את התופסנים עם מטלית לחה וחומר ניקוי וצובע כל פעם שכבה דקה מאוד עם שהייתי מגיע למצב הרצוי מבלי לפרק את המכלול מהרכב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שם חלופי לכותרת :"ילד משועמם עם מצלמת 5.1 פיקסל"

מה הפרוייקט הבא? צביעת ידיות האחיזה בתקרה או ריסוס חוט מיתלה הפצ"ם?

לעזאזל נתתי לו עוד רעיונות!

.I'm a blocked user

פורסם

OMFG Loir (shakes head in disbelief...), it looks cool but you definitely need to lay down the crack pipe... man, all that time that you could have done something that would actually help your car in some way

:loco::drinking::shock3::screwy:

.Moti

אל תשכח גם שזה היה לוקח רק חצי מהזמן אם הוא לא היה מצלם כל שלב בתהליך :hihi:
פורסם

אדון ראלי כחולה. אני נותן לצביעה שלך שבועיים עד שתראה קילופים בצבע. ואל תהייה מופתע אם יהיה לך קצת כחול על האצבעות של יד ימין אחרי כל נסיעה, מכיוון שצבע איזור מאוד רגיש אשר לוחצים עליו הרבה, לפעמים אפילו אם ציפורניים :shock:

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם
שם חלופי לכותרת :"ילד משועמם עם מצלמת 5.1 פיקסל"

מה הפרוייקט הבא? צביעת ידיות האחיזה בתקרה או ריסוס חוט מיתלה הפצ"ם?

לעזאזל נתתי לו עוד רעיונות!

אתה מכיר אותו שאתה אומר דבר כזה?

מאוד מיותר!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

תודה על התגובות, הערות וכו' וכו'

איציק - דילול הצבע בטינר לא גורם לשינוי בגוון?

בכל אופן, לצערי אני רואה את השימוש בספריי כבעייתי - הוא נכנס לכל חור, הרבה יותר מסוכן מצביעה במברשת. אין ספק שעם קצת יותר נסיון בצביעה הייתי משיג תוצאה אפילו יותר יפה, אבל כרגע אני מאוד מרוצה ממה שיצא, במיוחד היות ואין לי שום נסיון קודם מהותי בצביעה.

בחירת התמונות לכתבה (היו הרבה יותר), כתיבת הכתבה והעלתה לקחו כשעתיים בלבד, יחסית כלום!

עם זאת, יש להודות שעצם הצילום עצמו טיפה הקשה, במיוחד עם חומרים רעילים ודביקים על הידיים. מצד שני זו גם מזכרת מהפרוייקט, גם תיעוד (אני חולני בקטעים של תיעוד, אין לכם שמץ) ובעיקר יכול לתרום לאחרים שירצו לעשות בדיוק אותו הדבר.

אליך levil - ילד אני כבר לא, משועמם אני בטוח לא, אבל כן - אני קצת משוגע, מה לעשות :twisted:

אני לא חושב שאתה מכיר אותי, מי אני, מה אני ובמה אני עוסק. סייג לחוכמה שתיקה :idea:

לגבי הישרדות הצבע. זוהי סוגיה מעניינת ביותר!

מצד אחד כמות הפעמים שאני לוחץ על התופסן היא סה"כ מספר פעמים בודד ביום.

מצד שני חלים על התופסנים תנאים לא אופטימלים של חום, קור, חשיפה קבועה לשמש וכו'.

So far לא נמרח עלי צבע, ולא נתקלתי בשום בעיה עם התופסנים.

אני מבטיח לעדכן בהמשך עם בעיות שיצוצו או לא יצוצו, כדי שכולנו נשכיל :-)

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

החליף ג'אנטים לפני שעתיים בערך, לאן אתה רץ?

וליאור, אני מכיר אותך כבר די טוב, אבל העם התעלית על עצמך. אם יש לך כל כך הרבה זמן פנוי, אני מכיר כמה פרוייקטים שישמחו לקבל ממך כמה שעות אדם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל הכבוד !

איזו השקעה !

הלוואי עלי הסבלנות.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

• תוכן חדש...