Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שכבר פתחתי אשכול או שניים בעבר אך מכיוון שעדיין לא קניתי את הרכב (והאמת אני גם לא כל כך ממהר) ארשה לעצמי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית רכב ראשון בשבילי.

נכון לעכשיו אני נוהג מדי פעם בסוזוקי אלטו המשפחתית כך שהתרגלתי לרכב חלש ולא עוצמתי אבל אני מחפש רכב פרטי שלי שיחליף לי את התחבורה הציבורית בנסיעות היומיות לעבודה שנאמדות בסה"כ 20 ק"מ ביום פחות או יותר. לא הרבה.

מכל הרכבים שבדקתי (אמנם לא נהגתי בהם עדיין) הרכבים היחידים שמצאו חן בעיניי הם השברולט קרוז והסיטרואן C4.

2 הרכבים לא חזקים מי יודע מה ובמיוחד שמדובר בשנתון 2009 של הקרוז ובשנתונים קודמים יותר של ה-C4. אמנם יש שיגידו שאין לי צורך ברכבים 'גדולים', אך מכיוון שכמות הנסועה שלי די נמוכה וגם ממש לא אהבתי את שאר הרכבים הזולים, הקטנים והחסכוניים, צמצתי את הרשימה ל-2 הרכבים הנ"ל.

התקציב הוא 30 אלף עם אפשרות לחריגה, ואני מניח שאם אלך בסוף על ה-C4 בשנתונים קודמים עוד יישארו לי כמה אלפי שקלים עודף, אך אציין שאהבתי את הקרוז יותר. (כרגע מבחינת עיצוב בלבד, נסיעת מבחן אערוך בקרוב בעז"ה)

השאלה שלי היא במה אתם הייתם בוחרים מבין השניים ולמה?

על הקרוז קראתי יותר מדי כדי להבין איפה היתרונות והחסרונות, אבל לגבי ה-C4 לא כל כך היה לי ברור במה היא נופלת ולמה היא נמכרת ביד 2 במחירים כל כך נמוכים ביחס לרכבים אחרים מאותו שנתון.

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי בעניין ולייעץ.

תודה :)

פורסם

הC4 נמכרת נמוך בגלל שהיא צרפתית וכמו שאולי שמעת צרפתיות לא אמינות מבחינת מערכת חשמל. למרות שלא היה לי צרפתיות ורק מקריאה בפורום אני די מצדיק את האמירה הזאת. יש בעיות בגירים האוטומטיות אבל בדגם הזה אין לי שמץ.

פורסם

אם אתה מעדיף את הקרוז, לך על זה. אני אישית הייתי מעדיף את ה-C4. היא נוחה יותר וגרסאות הבסיס הגיעו מאובזרת יותר וכאלה יש מלא בשוק היד 2.

פורסם
אם אתה מעדיף את הקרוז, לך על זה. אני אישית הייתי מעדיף את ה-C4. היא נוחה יותר וגרסאות הבסיס הגיעו מאובזרת יותר וכאלה יש מלא בשוק היד 2.

הקרוז מאוד מאובזרת גם בגרסת הבסיס. איזה איבזור יש ב-C4?

• תוכן חדש...