Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרימיום עד 140 אלף ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מעונין ברכב פרימיום, חשובה לו התדמית לצורכי עבודתו כעורך דין.

מדובר יהיה ברכב שני, אבל ישמש גם להסעת שלושת ילדיו, ילד אחד בבוסטר.

מדובר כמובן על רכב משומש.

יש הצעות?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אם לחבר שלך צריכת דלק לא קריטית והוא יכול להרשות לעצמו רכב עם אחזקה יקרה, יש מבחר של רכבים מאוד מענינים בתקציב כזה:

1. מרצדס E350 משנתון יחסית טרי

2. BMW X5

3. מרצדס S קלאס

4. אודי A6/A8

או אולי הוא מחפש משהו מספיק סולידי אבל לא מנקר עיניים, אז יש טויוטה קאמרי טרייה בתקציב כזה, על הדרך היא אמינה ואחזקה שלה תיהיה זולה משמעותית לאומת הגרמניות מסגמנט הפרמיום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תבדוק מה הצרכים שלו מן הרכב:

1. האם הוא מחפש גיפ/ רכב פרטי.

2. מה הרכב שהוא נוסע עליו כרגע

3. איך הנסיעות שלו- בעיר, מחוץ לעיר, משולב. כמה ק"מ הוא נוסע בשנה? התשובה מאוד תשפיע על הרכב הנבחר ויותר על המנוע

4. אם הוא מחפש רכב יוקרה לצרכי תדמית הייתי הולך על אחד מאלו- אאודי, מרצדס, במוו, לקסוס, אינפיניטי

אלו רכבים עם למי שמחפש רכב עם תדמית כמו שאני מבין ממך

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

באופן עקרוני כדאי שישלם למשרד יח"צ...

הוא מחפש סמל. לא מכונית. שיקנה אאודי A4 או ב..מ.וו 3- הדגם הפשוט ביותר. אני מניח שחשוב לו גם הצבע...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש הרבה שמחפשים רכב יוקרה כסמל סטטוס, במיוחד במקצועות מסוימים שצריך לראות ולהיראות עם הרכב והמפתח הנכון.

אין בזה שום רע, בדיוק כמו מי שהולך עם שעון של עשרות אלפי שקלים וכו'.. העולם הפך לחומרני ורכב תמיד היה ויהיה סמל סטטוס

דרור- מנהל מוטורקאר

פורסם

אתה כמובן צודק. זה חוקי. כנראה זה גם באמת עובד על חלק לא קטן של תמימים.

פורסם

S משנתון יחסית מתקדם תעלה לכיוו 190-200 ולא 140. מה גם האחזקה שלו אינה מתאימה למי שיכול להוציא רק 140 ברכישת רכב.

שיקנה איזה ג׳יפון מדרכות חדש. על רוב האנשים בארץ זה יעבוד.

פורסם

הוא מחפש סמל. לא מכונית. שיקנה אאודי A4 או ב..מ.וו 3- הדגם הפשוט ביותר. אני מניח שחשוב לו גם הצבע...

שי קלעת בומבה, החבר באמת רוצה סמל, תכונות הרכב לא ממש מעניינות אותו והוא גם לא מבין בהם ממילא.

אלו בדיוק הדגמים שהוא חשב עליהם ועוד דגם נוסף, מרצדס c קלאס ועדיפות לצבע שחור כמובן.

מבין שלושת הרכבים הללו, איזו היא העדיפה לדעתכם? במסגרת התקציב.

אני רוצה להציע לו דגמים נוספים, אבל עד רמת תחזוקה סבירה, בגלל שהוא כאמור לא יודע לאיזה בור הוא יכול להיכנס.

הרכב העיקרי בבית הוא מיצובישי אאוטלנדר והוא לא רוצה ג׳יפון נוסף.

לכן יותר נכון להגדיר שהחבר מחפש רכב סמי פרימיום או פרימיום מהדגמים הקומפקטיים יותר.

אני הצעתי לו סקודה סופרב, הסמל לא נראה לו.

טוב אעביר לו בינתיים את ההצעות שהציעו החברים כאן, בסינון רכבים שאני צופה לגביהם אחזקה יקרה מדיי.

תודה.

פורסם

שי קלעת בומבה, החבר באמת רוצה סמל, תכונות הרכב לא ממש מעניינות אותו והוא גם לא מבין בהם ממילא.

אלו בדיוק הדגמים שהוא חשב עליהם ועוד דגם נוסף, מרצדס c קלאס ועדיפות לצבע שחור כמובן.

מבין שלושת הרכבים הללו, איזו היא העדיפה לדעתכם? במסגרת התקציב.

אני רוצה להציע לו דגמים נוספים, אבל עד רמת תחזוקה סבירה, בגלל שהוא כאמור לא יודע לאיזה בור הוא יכול להיכנס.

הרכב העיקרי בבית הוא מיצובישי אאוטלנדר והוא לא רוצה ג׳יפון נוסף.

לכן יותר נכון להגדיר שהחבר מחפש רכב סמי פרימיום או פרימיום מהדגמים הקומפקטיים יותר.

אני הצעתי לו סקודה סופרב, הסמל לא נראה לו.

טוב אעביר לו בינתיים את ההצעות שהציעו החברים כאן, בסינון רכבים שאני צופה לגביהם אחזקה יקרה מדיי.

תודה לכולם, הצעות מעניינות.

פורסם

אם הרכב הראשון בבית הוא ג'יפון אז לדעתי אפשר להסתפק אפילו בסדרה 1 או A קלאס בנות שנה או קצת יותר.

פורסם
מחפש סמל שיקנה BMW 3 או לקסוס IS. אין צורך ביותר מזה.

לקסוס IS לא עושה רושם כמו בנץ או בימר.

אם הרכב הראשון בבית הוא ג'יפון אז לדעתי אפשר להסתפק אפילו בסדרה 1 או A קלאס בנות שנה או קצת יותר.

סדרה 1 ממש לא.

בימר 3 או בנץ C יעשו את העבודה.

פורסם

בשבילי ה-IS דווקא כן עושה רושם. מכך אני מסיק שדווקא על אנשים שלא מבינים דבר וחצי דבר בעולם הרכב, היא תעשה רושם. ואולי זה רק אני :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...