Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח שנהניתם, אני הייתי עסוק בכתיבת עבודה למכללה...

תמונות אתה יכול להעלות גם מתוך הסרטונים, יש תכנות לכידה מוידאו ואז אפשר למחוק מספרים.

עכשיו אפשר להוציא לפועל טיול לבית אורן - יש לי אחלה מסלול באזור הזה מעבר לכביש 721 (אם תרצו תגידו). רק צריך להזדרז, כי בעדכוני מודלים האחרונים נראה שאבא הגדול והמפחיד של הסופה מלפני שנה קופץ לבקר בסוף החודש. נראה כמה זה יחזיק מעמד.

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

stio, בסופו של דבר לא יצאתי לטיול האחרון ואשמח גם אם יצא לפועל טיול צפוני בקרוב.

מהו האתר האמין ביותר לדעתך לחיזוי מזג האוויר בטווח הקרוב? ארצה גם לעקוב בעצמי.

פורסם

התמונה שkom העלאה מראה מה עוד היה נהדר בטיול- הנוף!

היה נוף מאוד מאוד יפה להסתכל עליו בעצירות. אזור מאוד יפה.

לגבי טיול, אשמח להצטרף לעוד טיולים אבל בתור חייל, טיולים בקצב גבוהה זו בעיה תקציבית. אז אם יהיה משהו עוד חודש בערך אני בהחלט מצטרף.

פורסם (נערך)

רונאלדו, אני לא נוכחתי בטיולים הקודמים שארעו, אך למיטב הבנתי בעיקר נסעו בהם, מידי פעם היו עצירות של נישנוש אבל לא מעבר (תקנו אותי).

לדעתי, בהחלט יהיה כדאי לעלות את עיניין ה-"נישנוש" דרגה ולעשות על האש. כרגע אין עוד תאריך למפגש, שכן לא ברור איך יראו השבתות הבאות מבחינת מזג האוויר. מבחינת אופי הנהיגה בטיול, כנראה יהיה עדיין בתחום ה-"רגוע", אבל נשתדל לשמור על קצב מהיר יחסית (לא לשכוח שמדובר בכבישים ציבוריים, אחרי הכל).

כנראה אפתח שרשור חדש בקרוב. אשמח אם תהיה מעורבות הדוקה מצד המשתתפים בארגון הטיול הזה כדי שנוכל להפיק את המיטב ממנו.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם (נערך)

טיול נהיגה - נוהגים.

זה פורום רכב ולא פורום קק"ל, עצירות יש לטובת שירותים, ניווט, צילום, התחממות של רכבים וארוחות.

על האש זה קצת כבד, לוקח הרבה זמן יחסית וצריך להתארגן מראש לדעתי יותר מוצלח לאכול איפשהו, זה יכול להיות מסעדה של 120 שקל למנה ויכול להיות חומוסיה של 20 שקל למנה (בטיול הראשון למשל חלק חתכו הביתה וחלק המשיכו למסעדה).

כל עוד אני בבית (ויכול לקחת את האוטו) אני בפנים גם.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...