Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תודה על העזרה!

אז ככה אחרי מחקר מסוים על מכוניות הסופר מיני במחירי ה105-115 הגיעו אצלי לגמר שתי החמודות האלו:

סיאט איביזה 1.2 טורבו-אוטומטית FR

רנו קליאו 1.2 טורבו-אוטומטית COLLECTION

הרכב מיועד לחייל שצריך אותו לנסיעות לבסיס וסופי שבוע, ולתלמידת תיכון שתשתמש בו לנסיעות לבית הספר וסופשים גם כן

מיועד לעשות מקסימום 12 אלף ק"מ בשנה ולהסיע ברוב המקרים 2-3 נוסעים אך גם 4 ואולי 5 מדי פעם

אעדיף על פי הקריטריונים הבאים:

1.אמינות - לראות מוסך כמה שפחות, טיפולים זולים

2.ביצועים - יתכנו נסיעות בין עירוניות לא מעטות וארצה לקבל כמה שיותר מהמנוע מבחינת כוח וזריזות.

3. רמת גימור ואבזור - אני מתעניין ברמות האבזור הכי גבוהות, מצפה לתמורה נאה לתוספת המחיר

בינתיים כמעט בכל מקום שהספקתי לקרוא בו הקליאו קיבלה את הביקורות הכי טובות, ואני גם הכי מתחבר לעיצוב שלה

האיביזה עדיין ממוקמת ממש אחריה בעקבות רמת הגימור שלה שהבנתי שאמורה להיות מעניינת מאוד אך לא הספקתי לבחון אותה מספיק טוב, מחר נוסע לראות את שתיהן ואקווה להבין יותר טוב

אשמח אם תתיחסו לקריטריונים האלה ותביעו דעה כללית על הרכב

תודה רבה!

פורסם (נערך)

הייתה לי איביזה fr 2013 עד לפני שבועיים, בובה של רכב, לא ראה מוסך במשך שנתיים כמעט שהיה לי אותו, דיי חסכוני...

זריז מאוד, חזק יחסית למנוע הקטן (בגלל הטורבו) וגם נראה מעולה !!

ממליץ בחום !

אגב, fr זאת הרמת גימור הכי גבוהה של האיביזה (חוץ מהקופרה שכבר עולה 149000) יש בה באמת כל מה שאתה צריך, בקרת שיוט,הבקרת אקלים, חיישני גשם, סאנרוף, מולטימדיה, מושבי ספורט, פנסי לד אחוריים, בגז דיי גדול (300 ליטר), מנוע חזק (1.2 טורבו עם 105 כס ו 17.8 מומנט), מראות מתקפלות, מחשב דרך, בקיצור הכל...

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
פורסם

התלבטתי גם בעבר בין האיביזה לקליאו, ולי מאוד הפריע רמת הגימור בפנים של האיביזה, שפשוט נראית ישנה ולא מעודכנת, גם אם יש לה את התוספות הטכניות הנכונות.

המנוע של האיביזה יותר זריז ביציאה, אבל בנסיעה שותפת והקליאו מהנה ומהירה.

בסופו של דבר הלכתי על הקליאו, שלטעמי היא יותר יפה, יותר מעודכנת, פחות נפוצה, עם שוק לא שחוט ויבואן שלא הורס את המחירון במבצעים.

אם יש שאלות, מוזמן.

פורסם

הfr לא עושה את חלל הפנים יותר מעניין? הבנתי שהוא קצת משעמם וחשבתי שזה מטפל בבעיה...

דרך אגב מי מהן יותר מרווחת מקדימה ומאחור?

פורסם

אני יודע שמתיחת התקציב זה עסק שלא נגמר אבל עוד 9K מ 115 אתה יכול לקחת כבר לאון 3 דלתות עם כל החבילה ( לדים מקדימה, גג נפתח, ורשימה נכבדת של אבזור ). אין מה להשוות בכלל בין הרכבים.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
אני יודע שמתיחת התקציב זה עסק שלא נגמר אבל עוד 9K מ 115 אתה יכול לקחת כבר לאון 3 דלתות עם כל החבילה ( לדים מקדימה, גג נפתח, ורשימה נכבדת של אבזור ). אין מה להשוות בכלל בין הרכבים.

הלאון שאתה מדבר עליה עולה 128-130 איפה היא ואיפה התקציב שלו...

אם כבר אם ימתח קצת יוכל לקנות את הלאון 1.2 הידנית רמת גימור סטייל. (ללא לדים, אבל בחבילה ההשקה מקבלים גג נפתח, מה שלא מקבלים בדגם הזה בלי חבילת ההשקה).

פורסם

ידני לא בא בחשבון מכיוון שאחותי לומדת נהיגה על אוטומט, ובכל אופן אין מקום למתיחת תקציב כזו או אחרת... הייתי פשוט שמח לשמוע מי מהן עדיפה על פי הקריטריונים שנתתי ובכלליות

פורסם

אני גם בעד האיביזה , בעלים של אחת מתחילת השנה , מאוד מרוצה ממנה , יצא לי לנסוע על רוב המכוניות שדוברו כאן לפני הרכישה באופן כללי כחבילה כוללת האיביזה הכי טובה פה , עיצוב זה כבר משהוא מאוד אישי ואני מאוד אוהב :)

נ.ב אני עושה בממוצע 1/16-7 ככה שהיא גם ממש חסכונית...(ואני לא נוהג חסכוני בכלל)

2017 Type R

• תוכן חדש...