Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה די קשה אני נאלץ להחליף של חודש /חודשיים את המנורות לד שלי באורות חניה בפנס הראשי , הנורות פשוט נמסות ,החלפתי כבר איזה 10 סוגי מנורות מהכי פשוטות להכי יקרות באיביי אפילו קניתי בארץ במחיר מופקע אך המנורות עדיין נמסות .

איזה מנורה אתם מעייצים לי להרכיב שזה לא יקרה ?

פורסם

קצת בעייתי כל העסק בפנס שבו נורת החניה נמצאת קרוב לנורה הראשית. אצל חבר עם גרנדה פונטו קיימת אותה הבעיה.

מניסיון אפשר לקנות נורות ללא בסיס פלסטיק אבל החום יהרוג אותן והן יתחילו להישרף די מהר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תשים נורה איכותית ושום דבר לא ישרף. כל הנורות לד שנשרפות מאייבי זה תוצאה של הלחמות גרועות ,לדים שנשרפים מוקדם, חומרים לא טוב וכו. אל תתפשר על הרכב שלך כמו שלא היית מתפשר על הגוף שלך.

• תוכן חדש...