Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לקנות שברולט קרוז (עד שנת 2011), וברצוני לדעת על אמינות , החזקה, צריכת דלק וכו, ובאופן כללי פרטים על הרכב.

ידוע לי שיש שני דגמים LS ו- LT ונפחי מנוע 1600 ו- 1800 סמ"ק.

אם למישהו יש או מישהו מכיר את הרכב הנ"ל אשמח לקבל פרטים והמלצות לחיוב ולשלילה.

תודה מראש לעונים.

סטס

S.K

פורסם

היי לי יש את הדגם LT 1.8 2010

הרכב מפנק מבחינת נוחות, נסיעה חלקה, דלק רק בעיר שותה, מחוץ בכביש מהיר וכו.. די חסכונית 100 ק"מ ל 12 ליטר ממוצע.

אני בממוצע עושה לטנק דלק 500 ק"מ

תקלות... לא יודע להגיד.. לא היה לי, עאם עושים טיפולים בזמן לא צריחות ליות תקלות.

ביטוח לא יקר פלוס מינוס 3500 ש"ח חובה + מקיף...

דרך אגב אני מוכר... עם את מעונין... אז דבר איתי...

פורסם

אותו דבר אין שינו בין 2010 ל 2011 בדגם, אבל ירידת ערך קצת שונה 1.6 יורד יותר מיכוון זה אולך יותר ליסינג, והם אוהבים לשבור מחירים, לאומת 1.8 שזהאולך יותר פרתיות...

1.8 יותר חיסכונית בגלל נפעח מנועה וקוחות סוס ביחס לשילדה, אי קצת כבדה הז לכן 1.8 במיקרה הזה עדיף וגם יותר טיחנולוגיות ויותר מפואר...

• תוכן חדש...