Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו כל רכב- לבדוק שכל המכלולים עובדים (מזגן, חלונות חשמל, מראות חשמליות וכו') שכל הכפתורים עובדים, שהפלסטיקה שלמה ולא שבורה, שהריפודים שלמים (אל תתפתה לרכב שיש בו "ריפודים חדשים" אבל מתחת להם יכול מאוד להיות ריפודים גמורים).

לא מזמן תיקנתי קצר שהיה לי ביונדאי וגרם לכמה בעיות במחשב הדרך שהיבהב ולא שמר נתונים, תאורה פנימית, אורות חנייה אחורי+קדמי, שקע מצת, כפתור TRIP לא הגיב והתאורה של הדשבורד כבתה. הקצר תוקן ומאז תודה לאל הכל טוב, חוץ מיזה כמו כל רכב- לבדוק היסטוריית טיפולים ומתי הטיפול הבא, לבדוק שהכל עובד וכמובן לקחת לבדיקה מטעמך.

תשאל את בעל הרכב "איזה שמן אתה מוסיף?" או "אתה מוסיף מים ירוקים או רגילים?"

אם הוא פותח לך בגז' ומראה לך את המים הירוקים או שמן, כדאי להתרחק מהרכב.

הרי ברור שבין הטיפולים ברכב תקין אין צורך להוסיף שום נוזל חוץ מנוזל שמשות

לא בטוח, במערכת הקירור יש שסתום פורק לחץ שאם יש לחץ- האדים יוצאים החוצה כדי למנוע בעיות כמובן שצריך לקחת לבדיקה לבדוק אם יש באמת נזילות.

במנוע יש שריפה ויש רמה שצריכת שמן תקינה. ברכבי ה VAG שהיו לי הייתי מוסיף כוס שמן (200 מ"ל) על כל 1000 ק"מ והכל היה תקין.

בנוסף צריך לראות את ספר טיפולים המלא.

השמן הופך להיות שחור ממש אחרי 6-7 אלף ק"מ בסיוויק, זה לא מהווה תקלה כלשהי וב10 אלף מחליפים אותו.

בסיויק 2007 שגרת הטיפולים היא שנה או 15K הקודם מבניהם

כמובן אם הרכב נראה טוב ומטופל, לקחת אותו לבדיקה במכון בדיקות שבחרת.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
תשאל את בעל הרכב "איזה שמן אתה מוסיף?" או "אתה מוסיף מים ירוקים או רגילים?"

אם הוא פותח לך בגז' ומראה לך את המים הירוקים או שמן, כדאי להתרחק מהרכב.

הרי ברור שבין הטיפולים ברכב תקין אין צורך להוסיף שום נוזל חוץ מנוזל שמשות.

בנוסף צריך לראות את ספר טיפולים המלא.

השמן הופך להיות שחור ממש אחרי 6-7 אלף ק"מ בסיוויק, זה לא מהווה תקלה כלשהי וב10 אלף מחליפים אותו.

כמובן אם הרכב נראה טוב ומטופל, לקחת אותו לבדיקה במכון בדיקות שבחרת.

האם יכול להיות שבעל הרכב פשוט שם את השמן או המים לבד במקום המוסך?מסיבה כלשהי טובה(חובב רכב/מעדיף שמן טוב יותר וכו?)

כמו כן תודה על העזרה:-P

פורסם
כמו כל רכב- לבדוק שכל המכלולים עובדים (מזגן, חלונות חשמל, מראות חשמליות וכו') שכל הכפתורים עובדים, שהפלסטיקה שלמה ולא שבורה, שהריפודים שלמים (אל תתפתה לרכב שיש בו "ריפודים חדשים" אבל מתחת להם יכול מאוד להיות ריפודים גמורים).

לא מזמן תיקנתי קצר שהיה לי ביונדאי וגרם לכמה בעיות במחשב הדרך שהיבהב ולא שמר נתונים, תאורה פנימית, אורות חנייה אחורי+קדמי, שקע מצת, כפתור TRIP לא הגיב והתאורה של הדשבורד כבתה. הקצר תוקן ומאז תודה לאל הכל טוב, חוץ מיזה כמו כל רכב- לבדוק היסטוריית טיפולים ומתי הטיפול הבא, לבדוק שהכל עובד וכמובן לקחת לבדיקה מטעמך.

סבבה תודה על העזרה:-P

פורסם (נערך)

אני מדבר על סיוויק ספציפית.

היתה לי סיוויק והיתי מטפל בה בעצמי, אבל זה היה רכב ישן מאוד מ98 ואני מכונאי, לא "חובב רכב".

אין שום סיבה בעולם לקחת רכב ב50 אלף שקל שבעל הרכב היה מטפל בו בעצמו, במקום במוסך מורשה עם היסטוריית טיפולים.

הצריכה של שמן בין טיפול לטיפול הוא המקסימום יורד למינימום על מד שמן מנוע.

הצריכה של נוזל קירור אולי כוס בין טיפול לטיפול.

אין באמת צורך לגעת בשום דבר בין טיפול לטיפול, אם הרכב תקין.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

נדמה לי או שסיוויק הרבה יותר "רכה" על הכביש?כלומר פחות נוקשה במידה מאוד מורגשת מI20?אשמח לדעת אם זה אכן כך..

אהבתי את I20,שמרגישה כמו בית חם,אבל בכל הנוגע להתנהגות כביש סיוויק פשוט טובה יותר..

• תוכן חדש...