Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי סקודה ספורב דגם אלגנס, ויש שם בעיה עם הזכרונות של הכסאות החשמליים. הכסא עובד ידנית וזז לכל כיוון, וכשלוחצים על זכרון כלשהו זה מצפצף כאילו זה זכר אבל אחרי שאני מזיז את הכסא ולוחץ שוב על הכפתור של הזכרון שום דבר לא קורה. יש למשהו פתרון לבעיה?

פורסם
שלום לכולם!

יש לי סקודה ספורב דגם אלגנס, ויש שם בעיה עם הזכרונות של הכסאות החשמליים. הכסא עובד ידנית וזז לכל כיוון, וכשלוחצים על זכרון כלשהו זה מצפצף כאילו זה זכר אבל אחרי שאני מזיז את הכסא ולוחץ שוב על הכפתור של הזכרון שום דבר לא קורה. יש למשהו פתרון לבעיה?

גם אני מצטרף לשאלה! יש לי רכב זהה אם אותו סיפור. זה מצפצף אבל כאילו לא שומר כלום, כבר העלתי שאלה בפורום. לא קיבלתי תשובה.

אשמח לשמוע אם תעלה על הפתרון, או שמישהו שיודע ייתן תשובה.

ככל הנראה זה לא בעיה בזכרונות ,אלא צריך לדעת איך בדיוק לשחק עם המספרים והכפתור האדום.

פורסם (נערך)

איני מכיר באופן אישי את המערכת, אבל ממה שקראתי ברשת, יש ללחוץ על כפתור SET ואז בתוך 10 שניות על מספר הזכרון עד הישמע הצליל.

כמו כן מצאתי הערה שאומרת שאם זווית המושב גדולה מ-102 מעלות, לא ניתן לשמור את המצב בזכרון.

נסה ליישר את גב המושב ובדוק שנית.

כעזר ויזואלי, זו הזווית המדוברת:

angle_102_32580_lg.gif

עריכה: בגלל שהזכרת כפתור אדום, התעמקתי עוד קצת, וכנראה שהעיל תקף לדגם חדש יותר.

במקרה של הכפתור האדום, כשהוא לחוץ פנימה, מערכת הזכרונות פעילה וכשהוא בחוץ, לא.

לשמירת זיכרון יש ללחוץ על מספר למשך כ-3 שניות עד הישמע הצליל, אם כי לא ברור אם זה משנה אם הכפתור האדום לחוץ או לא.

עדין הייתי בודק לגבי ענין הזווית, אם כי זה לא מוזכר בפירוש הפעם.

כדי לקרוא חזרה למצב השמור, סוויץ' צריך להיות סגור (בניגוד לשמירת הזכרונות שעם סוויץ' פתוח) ודלת נהג פתוחה (או סגורה ולחיצה רצופה על הכפתור).

מתנצל אם נתתי מידע שברור מאליו. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אצלי כשהכפתור האדום לא לחוץ אז זה לא מצפצף וכשהוא לחוץ אז זה מצפצף, אבל זה לא שומר את המצב של הכיסא!

קראתי עוד משהו שיכול לעבוד אבל ניסיתי אצלי וזה לא עבד:

להזיז את כל המצבים של הכיסא עד הסוף קדימה (כל הכיסא קדימה, למעלה, והזווית של הגב עד הסוף קדימה גם) וזה אמור לאפס את המערכת. תנסה אצלך אולי זה יעבוד.

• תוכן חדש...