Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המאמר שלך, דורון, יפה וערוך כראוי.

אמנם הזכרת אותי, כמדומני, די הרבה, אבל מה שנכון נכון אכן הייתי כשבוי בערב יום ו', במבול הגדול, הייתי חייב להרים את שתי ידיי, אחרת הייתי טובע בג'יפ.

יש לציין לשבח את זיו ואת ניר, מארגני המסע, על האיתור המהיר של מקום לינה חלו ביום ו' בערב ובכלל על המסלולים היפים והמאתגרים - ישר כוח להם ולכל 18 הג'יפים הנוספים שהיו בשיירה.

בהחלט היו בליבי חששות במעבר הסלעי בשפולים המזרחיים של הרמה בין בתיו ההרוסים של מוצב סורי, חשבתי לא רק על המעבר בין המוקשים, אלא גם על, השיפועים המפחידים שהג'יפ נטה בהם, על הבולדרים הגדולים שעומדים לעבור ושבוודאי אחד הג'יפים ישאיר בשטח איזשהו פריט ( פגוש, כנף, גלגל, ציריה, הגה ועוד) ולהפתעתי המרובה אף לא אחד מהקשישים אותיר בשטח ולו פריט כלשהו - שאפו גדול לכולם, במסע הזה הקשישים צלחו אזורים כפי שעשו זאת לפני 70 עד 50 שנה כאלו אתמול יצאו מהמפעל - כל הכבוד למכוניות ולאנשים - כפי שנהוג לומר - "אנשים נפלאים במכוניות נפלאות".

בעבורי זו הייתה חוויה עוצמתית, החזירה אותי יובל שנים ,דברים שעשיתי בצעירותי ועל כך תודתי לך דורון - יאסו.

עריכה אחרונה על ידי מצא

מצא משה

פורסם

תודה לכל המפרגנים, "נתראה" בטיול קשישים הבא...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תוכן חדש...