Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

לאחר תקופה של שנתיים עם IBIZA FR 2010 שממנה אני נהנה מאוד אני נאלץ לעבור לרכב גדול יותר שיכיל את המשפחה שהתרחבה שוב לפני חודשיים.

לאחרונה השלמתי עם הרעיון של טרייד אין בגלל הזמינות והמהירות שבתהליך ורק נשאר לי לבחור רכב , הדרישות שלי הן פשוטות:

1. רכב גודש בעל פוטנציאל לחיזוק , אני מניח שכל ה1.8 יתאימו

2.מרווח שיוכל להכיל 2 בוסטרים מאחור + ילדה בת 10 או אישה אחרי לידה :)

3.תא מטען גדול דיו להכניס עגלה ומזוודה

4.אבזור - שיהיה עשיר ככל שניתן

5.אמינות

6.אחזקה ותחזוקה -

7.סחירות

8.תקציב של עד 95 (כמובן שזה גם תלוי במחיר שאקבל על הרכב שלי)

באופן אוטומטי עולות הפאסאט,A4(חלק מהדגמים) , אוקטביה וסיאט לאון וגולף שאני לא בטוח שהתא מטען שלהם גדול מספיק אלא אם אני אמצא FR או gti אז כנראה שאאלץ להתפשר..

בנוסף לאחרונה אני משתעשע עם רעיון לקנות טיגואן אז אם למישהו יש חוות דעת בנושא אני אשמח.

אודה להתייחסותכם ולתגובות בעד ונגד בנוגע לרכבים שציינתי + אם יש לכם הצעה אחרת.

תודה מראש לעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי ROTEM12
פורסם

שקול פורד Smax. בנוגע לסחירות אי אפשר לנבא מה יהיה כי השוק מוצף וכמו שמאזדה וסובארו היו מובילות בסחירות ונפלו חזק ככה כל יצרן יכול ליפול כי כשיש היצע גדול המחירים יורדים.

כמה ק"מ אתה נוסע בשנה?.

פורסם

חשבתי גם על SMAX אבל משהו גורם לי להיות לא בטוח לגביו , אולי זה חוסר ההיכרות עם הרכב.

אני נוסע בערך 10K בשנה.

פורסם

לאחי הגדול יש SMAX שנת 2010 שנקנה מהשכרה (מאלדן) כבר כמעט שנתיים והוא מאוד מרוצה מהרכב. היתה בעיה קטנה במאשבת הגה כח שהוחלפה ע"ח היצרן. חוץ מיזה- הכל פיקס.

• תוכן חדש...