Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יישמתי ממיר חלודה על הג'אנטים ברזל שלי, שמתי די הרבה מזה על רוב הגאנט ונתתי לזה להתייבש איזה 3 שעות.

עכשיו יש שכבה חצי לבנה חצי שקופה על כל איפה ששמתי את החומר. השכבה לא ישרה ורובה מתקלפת בקלות ככה שאי אפשר לצבוע עליה.

מה אני אמור לעשות עם זה עכשיו? איך להפטר מהשכבה הזאת? לקלף אותה לגמרי עם היד לא ילך.

mi2mmmjjh2wj.jpg

http://up413.siz.co.il/up1/mi2mmmjjh2wj.jpg

שאלה שניה -

עכשיו ראיתי בנעוץ שצריך יאכט וארניש על בסיס שמן, שהייתי בטמבור בקשר למשהו אחר וראיתי את היאכט וארניש אז אמרתי שאני כבר אקח אותו הבעיה שלא זכרתי את העניין של בסיס שמן וקניתי על בסיס פוליאוריטן.

זה יהיה בסדר אם אשתמש בחומר הזה בעירבוב עם הטרפנטין?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לדעתי אתה עובד עם חומרים לא נכונים. אתה צריך ללטש את החלודה עם נייר זכוכית ואחכ לישם צבע יסוד צורב ועל זה לצבוע. תוכל להסיר את שכבת הממיר המיותרת עם נייר זכוכית.

פורסם

ממיר חלודה זה לאפליקציה על חלודה שטחית כדי למנוע את התפשטותה, במקומות שלא אכפת לך אסטתית, ואתה לא רוצה להשקיע בצביעה.

אם חשוב לך המראה, ואתה רוצה לצבוע, אז כפי שנכתב מעלי, אין לך מה להתעסק עם ממיר חלודה. רק הסרה מלאה של החלודה, צבע יסוד, צבע ולכה.

פורסם

זה מה שהמליצו לי לעשות פה בפורום קודם.

על הממיר בכלל כתוב שאי אפשר להשאיר אותו ככה וצריך לבצע צביעה מעליו.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

אולי אם אתה צובע בהמרייט ולא אכפת לך ממש מהגימור.

למען האמת, הנסיון שלי הוא די עתיק, עם ממיר חלודה של טמבור בבקבוק צהוב קטן עם פקק אדום.

אולי היום יש חומרים חדשים ומתאימים יותר...

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

אצלי גם בקבוק של טמבור אבל לבן עם פקק שחור, וכתוב עליו "אין להשאירו חשוף ללא צבע יסוד ועליון"

לא יודע מה זה המרייט אבל התכנון הוא ספריי יסוד, ספרי צבע, ולכה לסיום.

בכל מקרה נגיד שלא אכפת לי במאה אחוז שהצבע יהיה לגמרי שטוח, ניתן בכלל לצבוע על זה כשיש חלקים שחלקם אפילו ניתנים בקלות לקילוף? לא הבנתי בכלל מה הקטע של החומר הזה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

עם מים הממיר חלודה ניהיה לבן ומתקלף חלקית, אז בקיצור לוותר עכשיו על הצביעה, לקנות בערב נייר זכוכית ולהוריד כל מה שאפשר?

או שאפשר לצבוע ככה כשזה יבש?

ym2n5jcc0wzj.jpg

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

בבקשה תעזרו לי עם זה אני כבר משתגע מהחומר הזה איזה טעות שהשתמשתי בזה.

אי אפשר לשייף את הכל יש יותר מדי פינות וזוויות שקשה להגיע אליהן ולא הכל יורד. השתמשי היום בנייר מים מספר 280 ואחר כך במסיר שומנים ופשוט אי אפשר להפטר מהכל.

qmj1jmmn2wyn.jpg

מרוב ייאוש כבר אמרתי ננסה בנתיים רק גאנט אחד ובנתיים עשיתי רק צבע יסוד והכל מלא בליטות ומקומות שמתקלפים

mwwtylitymzg.jpg

תמונה גדולה

אני אעביר אחר כך עוד ליטוש על הצבע יסוד כמו שממולץ אבל אני לא מוצא דרך נורמלית לסדר את הבאלגן.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

בתמונה הוא נראה סך הכל בסדר, אני ממליץ לקחת נייר זכוכית מים גס מאוד (120 לדוג') ולהתחיל לשפשף איתו את כל הבליטות.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

צבעתי בסוף 2,זה בתמונה דווקא נראה שיצא סבבה וחלק

השני היה נראה יותר טוב בהתחלה ויצא פחות טוב בסוף.

מקווה שיחזיק. 120 לא נראה לי יעזור לי יותר מה280, הקטע הוא המקומות שקשה להגיע אליהם.

שייפתי וניקיתי כל אחד מהם במשך שעה כל אחד וזה לא מושלם, פשוט בלאגן מבאס.

אשמח לאיזה פיתרון אם מישהו מכיר ל2 הבאים שנשארו לי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...