Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנושא ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

לאחרונה קניתי אוטו חדש ואני צריך לעשות לו עכשיו ביטוחים- חובה ומקיף.

אין לי כל עבר ביטוחי ואני לא מבין בזה יותר מדי. אשמח לעזרתכם!

1) על הרכב ינסעו 2 נהגים בלבד, האם יש צורך לעשות לשנינו ביטוח חובה, או שפשוט קובעים את זה לפי הנהג הצעיר?

2) אני נהג בן פחות מ24 (5 שנים רשיון) ללא עבר ביטוחי, הנהג השני מבוגר ללא עבר ביטוחי גם כן, האם יש הבדל על שם מי הפוליסה רשומה? או שחובה שבעל הפוליסה יהיה גם בעל הרכב. והאם יש הבדל במחיר?

3) האם מבחינת עלות כדאי לפצל את ביטוח החובה והמקיף או שדווקא כשקונים אותם ביחד זה יוצא זול יותר.

תודה רבה לעזורים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. בדרך כלל ביטוח עם נהגים נקובים זול יותר מ"כל נהג". עם זאת, כיון שאתה בקטגוריית גיל צעירה, יתכן שההבדל לא מהותי.

2. קובעים מאפייני הנהג ה"מסוכן" (כלומר הצעיר והפחות מנוסה) שינהגו על הרכב דרך קבע.

3. כל מקרה לגופו, תלוי בסוכן, בחברה, בדגם הרכב, במאפייני הנהגים ובנקודת הזמן הספציפית. רק הצעות מחיר ספציפיות רלונטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. בדרך כלל ביטוח עם נהגים נקובים זול יותר מ"כל נהג". עם זאת, כיון שאתה בקטגוריית גיל צעירה, יתכן שההבדל לא מהותי.

2. קובעים מאפייני הנהג ה"מסוכן" (כלומר הצעיר והפחות מנוסה) שינהגו על הרכב דרך קבע.

3. כל מקרה לגופו, תלוי בסוכן, בחברה, בדגם הרכב, במאפייני הנהגים ובנקודת הזמן הספציפית. רק הצעות מחיר ספציפיות רלונטיות.

תודה גבר. עזרת לי מאוד.

לגבי התשובה השניה, קובעים לפי הנהג ה"מסוכן" ביותר שינהג, וזה אומר שכל מי ש"פחות מסוכן" יוכל לנהוג גם, או שצריך שיהיה מצויין שם שמות ספציפים של אנשים?

ועוד שאלה לכולם- מה אתה חושבים על "כלל ביטוח"? בהשוואה בביטוחי חובה באתר של משרד התחבורה, הם מופיעים כהכי זולים עם ציון משוכלל גבוהה יחסית.

יש למישהו ניסיון איתם ויכול להמליץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר הביטוח נקבע לפי הנהג ה"מסוכן" (כלומר צעיר וחדש) ביותר המורשה לנהוג ברכב. בדרך כלל אפשר עד שני נהגים נקובים, מעבר לכך מדובר ב"כל נהג" - עם סייגים, כגון גיל ו\או ותק בנהיגה.

לגבי מחירי הביטוח - הם משתנים כמעט מיום ליום, בודאי מחודש לחודש, על פי מאפייני הנהג והרכב. אפילו העיר שהה אתה גר, ואפילו הקומה - עושים הבדל.

לפני שנה היתה לאשתי תאונה והשירות של כלל, באמצעות סוכן, היה בסדר גמור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחיר הביטוח נקבע לפי הנהג ה"מסוכן" (כלומר צעיר וחדש) ביותר המורשה לנהוג ברכב. בדרך כלל אפשר עד שני נהגים נקובים, מעבר לכך מדובר ב"כל נהג" - עם סייגים, כגון גיל ו\או ותק בנהיגה.

לגבי מחירי הביטוח - הם משתנים כמעט מיום ליום, בודאי מחודש לחודש, על פי מאפייני הנהג והרכב. אפילו העיר שהה אתה גר, ואפילו הקומה - עושים הבדל.

לפני שנה היתה לאשתי תאונה והשירות של כלל, באמצעות סוכן, היה בסדר גמור.

תודה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...