Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות ההשלמה של הטכנאי שלי, אני צריך להגיש פרוייקט, דיברתי עם אחד המורים שלימד אותנו במכללה והוא דורש 1500! שקל בשביל לעזור לי, שאלתי מה כלול ב1500 שקל האלו, הוא אמר ״בחירת נושא, עזרה במציאת חומרים וליווי אישי עד המבחן״, נראה לי קצת טיפשי לשלם על זה 1500 שקל. סה״כ צריך להכין פרוייקט, ללמוד אותו טוב, להגיש אותו ולגשת למבחן שיבנה על בסיס הפרוייקט.

מישהו עבר את זה בתקופה האחרונה ויכול לכוון/לייעץ לי? תודה!

פורסם

אני מסיים לימודים של הנדסאי חשמל. אנחנו משלמים 2100ש"ח על הפרוייקט, ואם מגישים עד לתאריך נתון, מקבלים החזר של 1400ש"ח. בכל אופן, תברר במכללה לגבי מנחים לפרוייקט ותשלומים. אנחנו משלמים למכללה ולא ישירות למנחה.

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

הנדסאים משלמים ישירות להנהלת החשבונות של המכללה, סכום של 2100-2300 תלוי ובמידה ומגישים עד לסוף שנת הלימודים השנייה, עד לדצמבר לדעתי כזכור לי, מקבלים החזר נקוב שרשום במפורש, כל פעם זה משתנה קצת.

לאחר מכן המכללה מקצה לך כביכול מספר מרצים שמהם אתה יכול לבחור, הזריזים בדרך כלל מבררים עוד לפניי כן ועוד לפניי שההרשמות הרשמיות מתחילות, סוגרים רשימות אצל מרצים מובילים ואותם מרצים, מלווים אותך במהלך הפרוייקט הנדסאי שלך. אותו מספר צובר 5-6-7 זוגות ומלווה אותם ועל זה הוא כן מקבל תשלום אבל דרך המכללה כתוספת שכר, זה הכל.

לשלם באופן פרטי ניתן, במידה ואתה לוקח מרצה חיצוני מאושר שהוא מהנדס כמובן וכו', שזה סיפור לרוב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...