Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי את הרכב לפני 6 שנים מהיבואן ותמיד הרכב מתחת לכיסוי ונראה באופן כללי חדש. שמתי לב לאורך השנים שהסמלים של סקודה דוהים בשמש, אבל לא ציפיתי שזה יקרה לי בהתחשב בעניין הכיסוי. כנראה שזה לא מספיק.

רציתי לשאול מה ניתן לעשות נגד התופעה הזאת? האם אני יכול להשיג את סמלי הכרום החדשים ולהתקין במקום? כלומר זאת אותה מידה? אם אני אקנה את הירוקים הם ידהו לי שוב.

למה היבואן לא לוקח אחריות על הפגמים במכוניות שלו? כרגע הסמל הקדמי דהוי והאחורי מתחיל להתקלף כולו...

אני לא אשאל האם נתקלתם בתופעה כי בטוח נתקלתם. השאלה מה עושים עם זה?

המשך חג שמח!

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה יהיו הצרות שלך עם האוטו.

מה עושים? מחליפים.

תתנחם שזו לא הפריוס שנסעתי אחריה השבוע, שם המדבקה הירוקה נזלה (!) על דלת התא מטען.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחרי שאתה מחליף(ואין ברירה אחרת, ותחליף לאחת חדשה מקורית) אפשר לנסות ליישם פעם בחודש אוטם לשמשות(פנה לפורום דיטיילינג לאחר הקנייה לקבלת מוצרים ספציפיים,אפשר גם להריץ חיפוש אחרי "אוטם צבע לשמשות"), אם הסמל מפלסטיק אז צריך איזה חומר טוב לפלסטיק.

זה לא בטוח יעזור אבל זה אפשרי, מה שכן במחיר שתבזבז על כל הבקבוקים שתקנה להחליף סמל כל שנה יצא יותר זול.

Miata ND2

פורסם (נערך)

כשאני אחזור מהעבודה אני אצלם תמונות תקריב ותוכלו לראות את הקילופים ואת הדהייה. המחירים באייבי נעים סביב 50 עד 100 שקלים לסמל. אפרסם קישורים בערב. כדאי להחליף לאחד זהה או לסמל הכרום?

מה שיותר מעצבן זה שלחלק מהלקוחות היבואן הודיע שיש ריקול והחליף חינם את הסמלים המתקלפים בחדשים (נודע לי היום). למה האפליות?

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

הנה הסמלים.

בסמל האחורי ניתן לראות את הצפוי שהתקלף באמצע הסמל, זה מה שגורם לדהייה שלו.

בסמל הקדמי החלק הפנימי (הציפור הירוקה) מתחיל לדהות, שם כבר הכל התקלף.

מצ"ב גם קישורים לסמלי הכרום המשופרים שלא סובלים מהבעיה.

סמל בעייתי:

http://www.ebay.com/itm/Original-Skoda-Fabia-Kombi-Emblem-Zeichen-hinten-auf-Heckklappe-6Y9853621-MEL/161227718399?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D26263%26meid%3Dce5dbd64a7464c7487bfc787c639e7cc%26pid%3D100033%26prg%3D10942%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D360404776035

סמל חדש ומשופר:

http://www.ebay.com/itm/NEU-SKODA-Emblem-Logo-Octavia-Fabia-Felicia-Roomster-80mm-5J0853621-1U0853621-/171476096277?pt=DE_Autoteile&hash=item27ecc59515

אחורי.jpg

קדמי.jpg

פורסם

תלוי מאיפה אתה קונה.

אני מאמין שלרכוש מהיבואן יקר הרבה יותר מלייבא לבד, באיביי זה נע מ- 55 ש"ח לסמל ישן ועד כ- 100 ש"ח לאחד חדש כרום.

פורסם

גיא, זה מאוד מאוד פשוט: קונים את הסמל העדכני של החברה וזהו. הוא גם נאה יותר בעיני.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה בזה הזדמנות להחליף לגריל ללא סמל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מתי התחילה התופעה? אצלי עדיין בסדר שנתיים על הכביש.

התחילה בקיץ האחרון, אבל זה לא מדד לכלום כי הרכב כל קיץ עומד מתחת לכיסוי.

גיא, זה מאוד מאוד פשוט: קונים את הסמל העדכני של החברה וזהו. הוא גם נאה יותר בעיני.

הגיוני, אבל א' אני לא רוצה להשקיע יותר מידי ברכב (סמלי הכרום עולים כפול) כי הוא עובר עוד מעט הלאה, וב' אני רוצה לשמור על מקוריות. אני אני מחליף את סמלי החוץ הסמלים על הגלגלים יישארו ירוקים וכנ"ל על ההגה. לא קצת מכוער? אני לא רוצה קרקס, ובהנחה שזה מתאים בכלל.

תראה בזה הזדמנות להחליף לגריל ללא סמל.

זה פוגם במקוריות ואני לא מאמין שיש דבר כזה, אלא אם כן בונים לבד.

תראה בזה הזדמנות לעבור לצרפתיה :lol:

אורן

רעיון לא רע בכלל :)

• תוכן חדש...