Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שום נהג לא מסוגל לבלום כל גלגל בנפרד כמו מערכת ABS .

צודק לחלוטין, ה"בעיה" היחידה הינה שרובם המוחלט של הנהגים לא יודעים להביא את מערכת הבלימה שלהם למקסימום בבלימת חירום, שלא לדבר על כך שכאשר מערכת ה- ABS נכנסת לפעולה, חלק גדול מהם מרפים מדוושת הבלם בלי לשים לב. במקרה של בטיחות אקטיבית, צריך גם מישהו שיתפעל את הרכב בצורה הנכונה, וזה המפתח להימנע מתאונה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר סיפרתי את זה בשרשור אחר אך אני אחזור על זה שוב.

קחו כל אחד שאין לו הרבה ניסיון על הכביש למגרש ריק ותבקשו לעשות בלימת חירום! אתם תופתעו לגלות עד כמה העצירה הזו תהיה הססנית ומרחק הבלימה יהיה ארוך הרבה יותר ממה שהרכב שלכם מסוגל לספק.

עשיתי את זה לא מזמן עם חברה שלי שאין לה נסיון נהיגה כמעט.

ניסיתי להכין אותה לבלימה כמה שיותר, והסברתי לה מפורשות - תלחצי עם כל הרגל בדוושה, בכל הכוח שיש לך, כאילו ילד קפץ לכביש ושלא יקרה לאוטו שום דבר וכו', ולהפתעתי הרבה זה לא עזר! רק לאחר מס' נסיונות, היא תפסה את העניין ובלמה כמו שצריך.

אני בטוח שבתירגולת אחת קשה לתפוס, אבל לפחות עכשיו יש לה מושג כיצד הרכב מגיב במצב קיצון שכזה, בין עם זה הרגשה של הגוף שאף קדימה, צרחות של צמיגים וכו' - מצבים שעלולים להבהיל אנשים רבים שירפו מדוושת הבלם או אף יעזבו את ההגה לגמרי.

חבל מאוד שלא מלמדים דברים כאלה בשיעורי הנהיגה.

פורסם

זה באמת חבל,אני זוכר שבפעם הראשונה כשהרגשתי איך היא עובדת היה מאוד מוזר והרגשה כאילו הרכב לא בולם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין מה לעשות, ככה זה בפעמים הראשונות עד שלומדים.

בדיוק כמו מערכת HLA, הייתי בטוח בפעמים הראשונות שה-HAND BREAK שלי מורם עד שהבנתי שזאת מערכת שעוזרת לי בזינוק בעליה.

לאט לאט מתרגלים וזה בדיוק העניין, כאשר יודעים יותר יש גם יותר מודעות לכן יודעים איזה רכב לחפש ומה מתאים לנו מבחינת בטיחות.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...