Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות דיבורית בלוטות לרכב שאפשר לשים על הסוכך שמש בלי קדיחות ובלי כל מני שיטות הרכבה מסובכות.

לא מבין בזה ולכן מתייעץ איתכם. מחפש דיבורית זולה וטובה אם יש דבר כזה. אין לי בעיה גם להזמין מאיביי אם צריך

פורסם

דיבוריות של מוטורולה. לי יש דגמים ישנים (נדמה לי 305 ו-307) שנותנים צליל מצויין (בשני הכיוונים) וחיי סוללה ארוכים מאד. שים לב שמתאימות בעקר לקבלת שיחות, חיוג נעשה בחיוג קולי (או בטלפון, אם יש לך מתקן בשבילו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי בעיה שיהיה לקבל שיחות. זו המטרה. יש לי מתקן באוטו בשביל החיוג עצמו.

אשמח לקבל דגמים ספציפיים.

אם זה משנה בכלל משהו, הטלפון שלי הוא נקסוס 5

פורסם

דיבורית קבועה שמחוברת למצבר עם שליטה קבועה

אני מחייג עם שליטה קולית,אין צורך להטעין ואין כל עיסוק נילווה,

אין חוטים,ואין צורך במצת לרכב,

רק ללחוץ על כפתור ולקבל שיחה,שילמתי כ 300/400 (כולל התקנה ואחריות)

וזה שווה כל גרוש,

(חבל על הכסף ששילמתי לניידות הקודמות)

פורסם

eyali23 נתן לך קישור למכשיר האידאלי בפוסט #4. מדובר בחיקוי סיני שאין סיבה שלא יעשה את העבודה בתמורה למחירו.

אני רכשתי מקורי כזה ב-200 ש"ח מפלאפון, כשרכשתי את מכשיר הגלקסי שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כדאי לך לשאול גם בפורום אודיו ומולטימדיה,

אם אני לא טועה ההמלצה של המומחים שם היא על דיבורית של bury, אבל אין לי יותר פרטים מזה...

פורסם
מעדיף שלא להוציא סכומים של 300-400 שח. חשבתי להוציא עד 100.

במיקרה שלי קניתי 3 ניידות במחיר 100/150, כל אחת,וזרקתי את כולן,

אחת מהן היתה דיי בסדר והחזקתי אותה כשנה,

אבל לא היתה נוחה והתעסקות עם חוטים והטענה,השתיים האחרות היו,

זבל לא למאכל אדם.

החיסרון של הדיבורית קבועה היא שלהעביר אותה מרכב לרכב זה קצת סיפור,

לעומת הניידות,לי כאחד שמחזיק רכב אחד שנים ארוכות זה ממש מתאים.

פורסם

אחרי המלצה מכמה חברי פורום פה בפוסט די ישן ממליץ בנוסף על הדיבורית הזאתייקרה קצת (280) אבל עושה את העבודה כמו שצריךhttp://www.plantronics.com/us/product/k100

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

ה-Supertooth body אחלה אבל שים לב שהיא לא מתחברת לכל טלפון. משום מה לאבא שלי היו בעייות לסנכרן אותה עם מכשירים מסוימים. אבל חוץ מזה, היא עושה את העבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הזמנתי מאיביי את ה SUPERTOOTH BUDY (או שזה החיקוי), וזה לא עובד לי עם הנקסוס 5. הנקסוס לא מזהה את הדיבורית :(

לאישתי יש מוטו G וזה מזהה לה את הדיבורית בלי בעיה. אני נדפקתי.

• תוכן חדש...