Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות טיפול 135,000 לגטס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטוטו הגיע הזמן לעבור את הטיפול הזה

'כלמוביל חיפה' הציעו ככה:

שמן מנוע

פילטר שמן מנוע

נוזל קירור

פלאגים

שמן תיבת הילוכים

שעתיים עבודה לפי התקן

1,352₪

מהמוסכים המורשים האחרים בחיפה לא הצלחתי לקבל הצעת מחיר. כל הזמן עסוקים / תיכף יחזרו אלי

יקר? סביר?

אשמח לתגובות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שמן מנוע

פילטר שמן מנוע

נוזל קירור

פלאגים

שמן תיבת הילוכים

שעתיים עבודה לפי התקן

1,352₪

מהמוסכים המורשים האחרים בחיפה לא הצלחתי לקבל הצעת מחיר. כל הזמן עסוקים / תיכף יחזרו אלי

יקר? סביר?

אשמח לתגובות

יקר. מאוד. צריך איכשהו לשלם לפקידה הנחמדה ולבורקסים בפינת המתנה לא?

בכל מקרה ממליץ לך לא ללכת למוסך מורשה ולשלם חצי מהסכום אם לא פחות, עשיתי טיפול לדייהטסו שלי לפי מה שרשמת לקחו לי פעם 600 ופעם אחרת במוסך אחר 400 (שניהם לא מורשים ובשני אני יכולתי להביא את החלקים) - נציין שהעבודה לקחה כ-שעה וחצי.

חג שמח.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

• ספונסר פורום
פורסם

שמן מנוע

פילטר שמן מנוע

נוזל קירור

פלאגים

שמן תיבת הילוכים

שעתיים עבודה לפי התקן

1,352₪

יקר? סביר?

אשמח לתגובות

למוסך של כלמוביל בחיפה יש הסדר מיוחד לגולשי CarsForum ואתה יכול לקבל שם הנחה. המחיר לאחר ההנחה יהיה 1017 ש"ח.

לדעתי זה מחיר סביר מאוד ואפילו טוב לטיפול די גדול שכולל גם החלפה של פלאגים ונוזל תיבת הילוכים. 600 או 400 ש"ח שהוזכרו כאן אלו מחירים לטיפול קטן שכולל רק החלפה של שמן ומסנן שמן (ואגב זה גם המחיר שתקבל עם ההנחה של CarsForum במוסך המרכזי של יונדאי לטיפול כזה).

פורסם

יקר אולי, מאוד כנראה שלא. סה"כ, בייחוד עם הקופון נראה לי סבבה. יחד עם זאת, בד"כ, מניסיוני, המרכזיים יהיו יקרים יותר ממורשי היבואן, אם בגלל שהם פשוט יקרים יותר אבסולוטית , ואם בגלל שלמרות שהמחיר הסטנדרטי יהיה דומה, במוסך מורשה יבואן, שבד"כ קטן יותר, פשוט תהה הנחה גדולה יותר.

הייתי מציע לך לבדוק במורשה יונדאי (לא במרכזי) ולהשוות.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

החלקים לטיפול הזה עולים כ₪450 ביונדאי שופ (וזה אני יודע כי איש יקר מהפורום הציע לעזור לי לבצע את הטיפול הזה לבד, עם החלקים משם), ככה שאפשר להגיד שההפרש בין הכי זול למרכזי עומד על ₪600 "מס קפה, קוראסונים, טרמפ הביתה, חשבונית צבעונית ואולי גם סחירות יותר טובה בעתיד כי הרכב מטופל במורשה"

אגב, @עזרה, ההנחה הזאת מפורסמת איפשהו? יש קופון? או שאני פשוט אמור להגיד שאני מCF ולקבל את המחיר הנמוך?

@benj בפעם האחרונה שבדקתי (טיפול 120K) את המוסכים המורשים בחיפה כלמוביל חיפה הציעו את המחיר הכי זול ביחד עם יונדאי אקספרס, כאשר יונדאי צפון היו הכי יקרים בפער ניכר.

על אותם החלקים בדיוק.

באמת שאני מתלבט הפעם, לא יודע.

מצד אחד אני ממש אשמח לחסוך ₪600, מצד שני המעבר לטיפול לבד/במוסך כללי היא נקודת אל-חזור ש(אולי) תפגע בסחירות של הרכב בעתיד

אשמח לעוד דעות\תובנות

תודה

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אז תמצא מוסך מורשה יבואן שמוכן לעבוד עם חלקים שאתה מביא,יש לי מוסך מורשה של סוזוקי שמוכן שאני יביא לו את החלפים.

איזה סחירות יש ליונדאי גטס,בדקת כמה הרכב שלך שווה עכשיו בתנאים מושלמים ואז תסתכל ביד שנייה רכב עם נתונים כמו שלך.

תשמור קבלות של החלפים זה יראה למוכר על שגרת טיפולים ורמת איכות שלהם.

אל תשכח שבטיפול הקודם שמו לך15/40 במוסך מרכזי.

• ספונסר פורום
פורסם

אגב, @עזרה, ההנחה הזאת מפורסמת איפשהו? יש קופון? או שאני פשוט אמור להגיד שאני מCF ולקבל את המחיר הנמוך?

אמור להיות פרסום להנחה הזאת בקרוב מאוד כאן באתר. לצערי הרב מנהלי האתר מתעכבים עם זה, זה היה אמור לעלות לפני ראש השנה. אני מקווה שזה יעלה במהלך חול המועד.

אתה צריך להתקשר למוסך, מספר הטלפון שלו מופיע כאן. תבקש לדבר עם חדוה, היא מנהלת המשרד. תגיד לה שאתה מהפורום ותקבל את ההנחה המדוברת.

פורסם
למוסך של כלמוביל בחיפה יש הסדר מיוחד לגולשי CarsForum ואתה יכול לקבל שם הנחה. המחיר לאחר ההנחה יהיה 1017 ש"ח.

לדעתי זה מחיר סביר מאוד ואפילו טוב לטיפול די גדול שכולל גם החלפה של פלאגים ונוזל תיבת הילוכים. 600 או 400 ש"ח שהוזכרו כאן אלו מחירים לטיפול קטן שכולל רק החלפה של שמן ומסנן שמן (ואגב זה גם המחיר שתקבל עם ההנחה של CarsForum במוסך המרכזי של יונדאי לטיפול כזה).

שוב פעם, המחיר של 400/600 כולל שמן גיר ופלגים ושאר החלקים שהוזכרו כאן.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

איזה סחירות יש ליונדאי גטס,בדקת כמה הרכב שלך שווה עכשיו בתנאים מושלמים ואז תסתכל ביד שנייה רכב עם נתונים כמו שלך.

אל תשכח שבטיפול הקודם שמו לך15/40 במוסך מרכזי.

ג'טס GLI עם נתונים יפים אני יכול למכור היום במחיר שקניתי, אבל זה לא העניין.

בטיפול הקודם שמו לי שמן שתואם את ההמלצה של היצרן, אישית לא רואה בזה שום דבר פסול.

@עזרה תודה, אבדוק את זה יותר לעומק

פורסם

יש חדש, מעניין לשמוע אם הצלחת להוזיל משמעותית.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

התקשרתי היום למוסך, "חדוה" לא נמצאת וחוץ ממנה אף אחד לא מודע להסדר עם cf כנראה.

מבחינת המורשים האחרים - אותו מחיר.

"יונדאי צפון" אפילו יותר יקרים, מוסך אחר הציע לחסוך ע"י אי-החלפה של שמן גיר לנוזל קירור..

בינתיים השעון מתקתק..

• ספונסר פורום
פורסם

אני בודק את העניין מול מנהל הרשת של כלמוביל. יש כבר כמה חברי פורום שקיבלו את ההנחה הזאת בלי בעיות, אבל זה היה במוסך של כלמוביל בפתח תקווה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, הבטחתי לעדכן, אז הנה; אחרי מלחמה שניהל אתם "עזרה" (מעניין מי מהמנהלים יושב מאחורי הניק הזה) בסוף כן קיבלתי את ההנחה של חברי הפורום (35% כמדומני?), הטיפול בוצע היום, הנה התוצאה:

tipul135.jpg

יצא לי לראות את הצעת המחיר שרשום עלה ₪1,017 - ההבדל הוא ששם אין נורות, ורשום 6 יח' שמן תיה"ל (בניגוד ל4 אצלי) ורשום 1 נוזל קירור (0.5 אצלי)

אמרו שהחלפה של כל שמן הגיר הם לא עושים, אלה רק מה שמתנקז מהקרטר, שזה כמעט 4 ליטר. לגבי נוזל הקירור לא שאלתי.

כל הטיפול סה"כ לקח שעה וחצי, במוסך יש פינת המתנה מאוד נחמדה ואת הרכב קיבלתי אחרי שהעבירו אותו במכונת שטיפה.

שזה אגב שינוי מרענן, בטיפול הקודם קיבלתי אותו עם סימני גריז על ההגה\ידית הילוכים\בלם יד ומושב מלוכלך. (במוסך מורשה אחר, לא בכלמוביל)

בסה"כ יצאתי מרוצה

שוב תודה לעזרה על העזרה :wink:

פורסם

בוקר טוב חברים, מקפיץ עם שאלה;

יצא לי לנסוע קצת מעל 100ק"מ מאז הטיפול ואני חייב לציין שיש שינוי מורגש (לטובה) בהעברות הילוכים אחרי החלפת שמן הגיר.

גם לפני זה הגיר עבר חלק מאוד, עכשיו הוא מרגיש פשוט חדש, היו כמה delayים קטנים (נגיד במעבר מR לD) שנעלמו לגמרי ובכללי אופי העבודה השתפר, וזה מורגש.

אני תוהה - האם השינוי כה מוחשי בגלל שהשמן הקודם כבר עשה את שלו? (אפילו שכל ההחלפות היו בזמן לפי ק"מ/גיל, במורשה עם שמן מקורי)

כלומר, מאחר ואני כרגע נוסע עם תערובת של חצי-ישן-חצי-חדש, והישן הזה למעשה עשה את שלו, האם כדאי לדלל אותו עוד יותר ע"י החלפה יזומה של עוד 3-ומשהו ליטר?

או שאין טעם לגעת בזה?

אשמח לתגובות, תודה

• תוכן חדש...