Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לרכישת רכב - סטודנטים - עד 70K

miko1991
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני סטודנט באוניברסיטת חיפה (עולה כל יום עם הרכב מנווה שאנן לאוניברסיטה)

מחפש לקנות רכב חדש לארוסתי ולי. הרכב עתיד לשמש אותנו כ-5 שנים לפחות עם ילד אחד אולי עם שתיים.

התחלנו בסקודה סיטיגו - מבחינה חיצונית אהבתי, אבל מבפנים מרגיש מאוד זול וריק מה שגם שהגיר הרובוטי קצת מציק

המשכנו ביונדאי I10 - אהבנו מאוד את האבזור ואת הנוחות. כשעלינו עם הרכב בנסיעת המבחן את העליות של הכרמל הוא מאוד התאמץ והיה לו קשה. קיבלנו עליו הצעה של 67K על הכביש. הדגם 1 ליטר.

ואז יצא המבצע של המיקרה - מאוד מאוד אהבתי את העיצוב החיצוני שלי. אפילו לקחתי שיעור נהיגה לרענון על ידני, אבל זה לא זה. היה מאוד קשה לעלות את העליות של חיפה במיוחד עם פקקים. ככה שבנתיים ירדנו ממנה וגם מאופציה של ידני למרות המחיר האטרקטיבי.

מחר יש לנו נסיעת מבחן נוספת על המיצובישי ספייסטאר. ההצעה שקיבלנו עליה היא 72K על הכביש.

מה שמאוד ביאס אותי הוא הרעש שיצא מהמנוע כאשר עלינו איתה בעליות. למרות זאת היא עלתה יפה מאוד את העליות.

אנחנו בחיפושים אחר הרכב כבר חודש ואני כבר מתחיל להתעייף מסוכנויות הרכב.

הציעו לי לקחת מחירון של לוי יצחק ופשוט לעבור מכונית מכונית בסכום התקציב שלנו. אבל הפחד הגדול שלנו שרכב בן שנתיים-שלוש יתחיל לפתח בעיות ויצור התעסקות עם מוסכים - דבר שאין לנו זמן ורצון לטפל בו.

אשמח לעצתכם הנבונה.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם רכב ידני בא בחשבון אז הייתי ממליץ על הפיאסטה החדשה.

הרכב אמין, נוח ומרווח, מתאים לזוג + עגלה וכסא תינוק/בוסטר {לעתיד}.

לא תהיה לו בעיה עם עליות, הרכב מאובזר, איכות חומרים טובה, מנוע שקט.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את הספייס,ואני מציע לך כזה דבר,המנוע לעצמו כן לא שקט במאמץ,אבל אם אתה נוסע עם מוסיקה,בנסיעת מבחן תיסע בדיוק איך שאתה נוסע ביום יום,ואתה תיראה שהמנוע לא יפריע לך ככה,לי אישית כמו שאתה רואה גם יש ספייס והמנוע זה הדבר האחרון שמפריע לי מבחינת רעש בנסיעה עם רדיו/מוסיקה.

אתה מאוד קרוב לקטגורית הסופר מיני,אם תוכל להוסיף כמה אלפים עדיף.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מוכן להתפשר על צריכת הדלק ובהתחשב בעובדה שאהבת את הi10 - למה לא לבדוק את דגם ה1.25 (אוטומט) המספק 87 כ"ס במקום ה66 הדלים הדגם ה1 ליטר, צריכת הדלק מושפעת מן הסתם, אך אם זה משהו שהכיס מוכן לספוג - שווה בהחלט לבדוק.

קח בחשבון שהמחיר המפורסם לדגם ה1.25 הוא 80,000 - הרבה מעל התקציב שלך. אם תהייה מוכן למתוח מעט את התקציב ולאחר התמקחות קצרה בסוכנות הרכב - אני מאמין שתצליח להגיע לעמק השווה.

במידה ולא - הספייס סטאר אופציה טובה. תמיד צריך להתפשר ברכב - ורעש מנוע בתא הנוסעים היא פשרה קטנה לעומת אמינות, צריכת דלק, מחירי חלפים או צרות כאלה ואחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו די ירדנו מרכב ידני.

אשמח לקבל הצעה על רכבים רלוונטים המתאימים לרצונות שלנו: אמינות, בטיחות וחיסכוני בדלק. בטווח המחירים הנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה למצוא יונדאי I20 משנת 2012-2013 אחרי מתיחת הפנים. רכב מאובזר, בטיחותי, מרווח מהחלופות שבדקת וגם מאוד אמין.

אין סיבה שרכב בן שנתיים יפתיע בתקלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

I20 בחברות הליסינג נמכרת בקצת יותר מ-80 אלף שקל, נכון שאין גבול לכמה אפשר להוסיף אבל אם כבר אז להתאמץ לאחת חדשה.

מציע לבדוק את האיביזה האוטומטית ב-80K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה למצוא יונדאי I20 משנת 2012-2013 אחרי מתיחת הפנים. רכב מאובזר, בטיחותי, מרווח מהחלופות שבדקת וגם מאוד אמין.

אין סיבה שרכב בן שנתיים יפתיע בתקלות.

+1

אני קניתי יונדאי i20 2010, תאריך עלייה לכביש באוקטובר. הרכישה הייתה לפני כשנה וחצי (כלומר שנתיים וחצי בערך על הכביש בזמנו) עם 30,000 ק"מ מיד ראשונה פרטית ב60,000 ש"ח. טפו טפו טפו לא ראתה מוסך פרט לטיפולים שגרתיים במשך כל השנה וחצי שלה אצלי.

אפשר למצוא בתקציב שלך אחלה i20.

עריכה:

מחיפוש זריז ביד2 מצאתי את זאת:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=22668285091571e69a55e34e67d7df622c6&Code=01e750e90fc3a9c440df01b827754ec6

ויש עוד המון כמוה. ממליץ לך לעבור ולחפש יד ראשונה פרטית עם ק"מ נמוך - בהחלט עומד בתקציב שלך ועונה על הצרכים.

עריכה אחרונה על ידי Sokuuu
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאור צרכיך - וותר על מכוניות המיני, כולל אלה שבגבול התחתון של סופרמיני. רכב לזוג פלוס צריך להיות סופרמיני עם תא מטען סביר, 300 ליטר לפחות. לכן אני ממליץ להתאמץ ולחפש סופרמיני העומדת בתנאי זה, או אפילו "משפחתחת קטנה", כלומר סופרמיני בתצורת סדאן - בסגנון של אקסנט או ריו.

העליה מנו"ש לאוניברסיטה לא צריכה להיות בעיה, בתור מי שנסע ובהמשך נהג במסלול זה מיום שכביש בירם נפתח (בסביבות 1970) - לא הכרתי רכב שלא עמד במשימה, גם אם זה היה מוגבל לנתיב הימני וארך עוד דקה. לאור מצוקת החניה באוניברסיטה נראה לי שהרכב המתאים למסלול זה הוא קו 36 של אגד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...