Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה נמוך מדי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר מוזר יש לי באוטו,ההגה אצלי נמוך במיוחד, ברווח בין הדשבורד והפלסטיק שמכסה את מנגנוני הידיות(וינקר,מגבים) ישבערך 2 ס"מ ,ברכבים אחרים מהסוג הזה שמתי לב שההגה נמצא במצב הכי גבוה ואצלי לא.

הרכב הוא ניסן סאני 93, ללא הגה כח, ללא כיוון גובה,ללא תאונות שקשורות להגה.

1. מה אפשר לעשות ?

2.כמה זה יעלה לי ?

פורסם

"ללא כיוון גובה"

איפה?

בכסא?

בד"כ יש מתחת \ בצד גלגל ההגה ידית שמושכים אותה ואז מנוף ההגה משתחרר וניתן לשחק איתו למעלה ולמטה. תגשש קצת באיזור ותראה אם תמצא ידית כזאת.

לא לשכוח רק אח"כ לסגור אותה בחוזקה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נו מובן שבהגה. מה קשור הכסא בכלל!

לא התכונתי להעליב או משהו, פשוטו כמשמעו אין כיוון גובה להגה ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות כי זה מפריע לי.

פורסם

סביר להניח שהתעסקו עם ההגה בעבר , וחיזקו אותו נמוך מדי.

הורד את הפלסטיקים , ובדוק איפה עמוד ההגה מחובר לגוף הרכב - לדעתי אתה תמצא שם מקום למשחק כלפי מעלה עם העמוד.

פורסם
סביר להניח שהתעסקו עם ההגה בעבר , וחיזקו אותו נמוך מדי.

הורד את הפלסטיקים , ובדוק איפה עמוד ההגה מחובר לגוף הרכב - לדעתי אתה תמצא שם מקום למשחק כלפי מעלה עם העמוד.

יכול להיות שעשו תיקון סטנדרטי להגה (מסרק הגה, תפוחי הגה או כל מה שקשור בתיקון בהגה) ומי שהתקין בחזרה את ההגה לא התקין אותו טוב?

אני לא מדבר על תאונה, אלא על תיקון פשוט אפילו שדורש את פירוק ההגה...

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
יכול להיות שעשו תיקון סטנדרטי להגה (מסרק הגה, תפוחי הגה או כל מה שקשור בתיקון בהגה) ומי שהתקין בחזרה את ההגה לא התקין אותו טוב?

אני לא מדבר על תאונה, אלא על תיקון פשוט אפילו שדורש את פירוק ההגה...

יוסי.

לא. בטיפול במסרק ,ובטח בתפוחים ,לא נוגעים בעמוד ההגה. אלה חלקים הנמצאים בתא המנוע.

פורסם

1.אני 1.85 מטר גובה ,אם הייתי יכול לשבת במושב האחרי ולנהוג הייתי עושה את זה כך שתנועה של המושב לא עוזרת.

2.אף פעם לא נגעו בשום דבר שקשור להגה או לגובה שלו.

3. האם אפשר לסדר את הגובה במצב שלי ? ואיפה?

פורסם
1.אני 1.85 מטר גובה ,אם הייתי יכול לשבת במושב האחרי ולנהוג הייתי עושה את זה כך שתנועה של המושב לא עוזרת.

2.אף פעם לא נגעו בשום דבר שקשור להגה או לגובה שלו.

3. האם אפשר לסדר את הגובה במצב שלי ? ואיפה?

אפשר אופטופיק קטן בבקשה?

מזכיר לי מאוד פרק מסדרה שפעם ראיתי, שהוציאו את המושב הקידמי וישבו מאחור כדי לנהוג.

רכב קטן כנראה.... מוכר למישהו?? אני לא מצליח להזכר...

שמר, תודה על ההסבר, כנראה אחרי הכל אולי ההגה ניתן לכוון חובבני.

ולבעל הרכב, אם האוטו לא נוח לך לנהיגה אז זאת אומרת שאתה לא נוהג כמו שצריך (כי אתה מוגבל מבחינה פיזית כנראה) וזו כבר בעיית בטיחות (!) אז אם לא תצליח לסדר את הבעיה אז אני מניח שאין מנוס מלמכור את האוטו אם זה כ"כ קריטי.

יוסי.

פורסם
אפשר אופטופיק קטן בבקשה?

מזכיר לי מאוד פרק מסדרה שפעם ראיתי, שהוציאו את המושב הקידמי וישבו מאחור כדי לנהוג.

רכב קטן כנראה.... מוכר למישהו?? אני לא מצליח להזכר...

שמר, תודה על ההסבר, כנראה אחרי הכל אולי ההגה ניתן לכוון חובבני.

ולבעל הרכב, אם האוטו לא נוח לך לנהיגה אז זאת אומרת שאתה לא נוהג כמו שצריך (כי אתה מוגבל מבחינה פיזית כנראה) וזו כבר בעיית בטיחות (!) אז אם לא תצליח לסדר את הבעיה אז אני מניח שאין מנוס מלמכור את האוטו אם זה כ"כ קריטי.

יוסי.

לא סדרה.

Bubba Smith , שחקן הפוטבול , נוהג בהונדה ג'אז תכלת בפרק הראשון של "תרגיל לשוטרים מתחילים" (Police academy).

אני עדיין חושב ש:

א. יש כוון גובה להגה - רק בעליו אינו מודע לכך.

ב. שיחקו עם גובה העמוד.

לא הגיוני שהגה נמוך עד כדי כך.

פורסם
לא סדרה.

Bubba Smith , שחקן הפוטבול , נוהג בהונדה ג'אז תכלת בפרק הראשון של "תרגיל לשוטרים מתחילים" (Police academy).

אני עדיין חושב ש:

ב. שיחקו עם גובה העמוד.

וואלה נכון! תודה, אחלה סרטים היו בזמנו...

מעניין איך לא רואים שהוא התבגר כ"כ מאז, כמה שנים עברו..20...

(מבחינתי נסגר האופטופיק).

יוסי.

פורסם
לא סדרה.

אני עדיין חושב ש:

ב. שיחקו עם גובה העמוד.

למה יש אנשים שיוצאים מנקודת הנחה שלכל הרכבים יש כיוון גובה להגה?

פורסם

אז איך נהגת עד עכשיו ברכב אם הוא משנת 93? אני יוצא מנקודת הנחה שאתה הבעלים הראשונים של הרכב כי אמרת שאף פעם לא נגעו בכל הקשור להגה אז כנראה אתה מכיר את ההיסטוריה של הרכב כל כך טוב כי הוא שלך מהחנות

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
למה יש אנשים שיוצאים מנקודת הנחה שלכל הרכבים יש כיוון גובה להגה?

אני יודע היטב שלא לכל רכב יש כיוון גובה - האמן לי שנסעתי על רכבים ספרטניים יותר ממה שאתה מכיר.

אבל לאור מה שכתבת :

דבר מוזר יש לי באוטו,ההגה אצלי נמוך במיוחד, ברווח בין הדשבורד והפלסטיק שמכסה את מנגנוני הידיות(וינקר,מגבים) ישבערך 2 ס"מ ,ברכבים אחרים מהסוג הזה שמתי לב שההגה נמצא במצב הכי גבוה ואצלי לא.

הרכב הוא ניסן סאני 93, ללא הגה כח, ללא כיוון גובה,ללא תאונות שקשורות להגה.

אני מסיק שמשהו אצלך השתנה מתישהו. כיוון שאני יכול רק לנחש (לא ראיתי את האוטו) - הניחוש הכי טוב הוא שבכל זאת ישנה אפשרות להזיז את מוט ההגה. אתה לא מסכים עם זה -זכותך המלאה , אבל מרחוק זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות בשבילך.

• תוכן חדש...