Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה קורא את זה טויטה קורולה פנסים עגולים צבע כסוף שהחליט שהוא טעה במחלף שמוביל לכיוון ראש העין\אריאל אחרי הטניס,עשית רוורס בכביש מהיר ונדחפת לי לנתיב הימיני מחוץ למחלף מהשוליים ב-90 קמ"ש למרות שראית שאני מתקרב וקרוב אליך נדחפת לי לנתיב והאף של הרכב שלך בלט לי ברבע נתיב .כמעט עשיתי מהרכב שלך קופסת סרדינים יא אדיוט.

צפרתי לך הרבה פעמים והבהבתי עם האורות אבל זה בקושי הזיז לך המשכת להתקדם!!

אם אתה כזה דפוק ולא יודע לנהוג שתעשה תאונה אני מקווה שרק אתה תיפגע.

רועי שנגעל מרוצחים כאלה!!

:evil:

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
אם אתה קורא את זה טויטה קורולה פנסים עגולים צבע כסוף שהחליט שהוא טעה במחלף שמוביל לכיוון ראש העין\אריאל אחרי הטניס,עשית רוורס בכביש מהיר ונדחפת לי לנתיב הימיני מחוץ למחלף מהשוליים ב-90 קמ"ש למרות שראית שאני מתקרב וקרוב אליך נדחפת לי לנתיב והאף של הרכב שלך בלט לי ברבע נתיב .כמעט עשיתי מהרכב שלך קופסת סרדינים יא אדיוט.

צפרתי לך הרבה פעמים והבהבתי עם האורות אבל זה בקושי הזיז לך המשכת להתקדם!!

אם אתה כזה דפוק ולא יודע לנהוג שתעשה תאונה אני מקווה שרק אתה תיפגע.

רועי שנגעל מרוצחים כאלה!!

:evil:

איזה תגובה בדיוק אתה רוצה לקבל על זה?

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

למה אתה חושב שזה מעניין מישהו ?

אם יש לך דברים עניינים לכתוב, או ללמוד מטעויות - תסביראת עצמך.

אם אתה מחפש להגיד לו שהוא מנוול - למה אתה חושב שהוא קורה בפורום הזה דווקא ?

אולי הוא גולש בפורום הורים ב-YNET ? או פורום סלולרי בתפוז ? או פורום בישול בנענע ?

תפרסם בכל הפורומים עד שהוא יקרא ?

אולי הוא לא גולש באינטרנט ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם הייתי כותב על כל אדיוט שחתך אותי / סיכן את חיי , אז ככל הנראה לא היו מספיק שעות ביממה בשביל לפרט את כל המקרים....

אני ממליץ במקום זה לפרסם הודעות תודה לאנשים שנתנו לך זכות קדימה וכו'..., כך יהיה יותר קל לכסות את כל המקרים

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...