Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כקונטרה לשרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?541893-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-quot-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%99-%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%91%D7%95%D7%A7-quot-%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9D-%D7%95%D7%96%D7%9B%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%9D-!

יש לי פייסבוק ויש לי בו רק 60 חברים, מי שלא מוצא חן בעיניי עף.

יש לי פייסבוק כי זה עוזר לי לשמור קשר עם חברים שאיני מדבר איתם בטלפון באופן יומי/ שבועי.

יש לי פייסבוק כי זה כלי שניתן להשתמש בו גם לחיוב ולא רק לשלילה. לדוגמא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4571172,00.html

יש לי פייסבוק כי הוא עוזר לזכור ימי הולדת של אנשים חשובים.

יש לי פייסבוק כי הוא עוזר לקרוא את הלך הרוח של החברה בישראל (לדוגמא במבצע צוק איתן).

יש לי פייסבוק כי מבחינתי זהו כלי שתועלתו עולה על חסרונותיו. חמש דקות ביום לעבור על מה שעלה ב-24 שעות האחרונות ומה שהיה כל כך חשוב לאנשים החשובים בחיי לשתף אינן הקרבה גדולה מדי.

יש לי פייסבוק כי זהו כלי חברתי.

יש לי פייסבוק כי אין לי מה להסתיר.

בימי שגרה נדיר שאני מעלה תוכן לפייסבוק.

אתם מוזמנים להמשיך.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

יש יתרונות ויש חסרונות לפייסבוק ורשתות חברתיות.

מבחינת החסרונות-כל הקטע של הרשת החברתית (ובכלל המחשוב והאינטרנט) הרס את היכולת ליצור קשרים בין אישיים תקינים ויתכן שגם מערכות יחסים (לא חסרים מקרים על התמכרות לפייסבוק/אינטרנט).

עכשיו אני מסתכל על אנשים מסביבי ורואה אותם קבורים בפייסבוק ובאפליקציות במקום לדבר פנים מול פנים.

מצד שני-ללא הפייסבוק לא היתה אפשרות לגרום לסולידריות חברתית במהירות כל כך גדולה (לצערי הדוגמה הכי טובה היא ההלוויה של החייל הבודד בחיפה) ולשיתוף של סיטואציות. עכשיו מכיוון שהכל "פתוח" בפייסבוק, אנשים וגופים גדולים נזהרים יותר לפני שהם מדברים/פועלים.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם (נערך)
יש לי פייסבוק כי אין לי מה להסתיר.

ומה שיש לי להסתיר, אני לא מפרסם.

אגב, אני מחזיק פרופיל פייסבוק מאותן סיבות בדיוק, ויש לי גם משהו כמו 50 ומשהו חברים שם.

אני מסכים שפייסבוק, בשימוש נכון, זה כלי שמביא המון תועלת.

בדיוק כמו סמארטפון.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי פייסבוק.

כשאבי נפטר הכנסתי הודעה ובאיבחת סטטוס עידכנתי את כל החברים שלי. בהמשך היום עשיתי טלפונים לחברים של הוריי לפי ההנחיות של אימי...

להבדיל אלף הבדלות - כשהבת הקטנה שלי נולדה, שוב עידכנתי סטטוס, ואז נתתי את הטלפון לאישתי שתתקשר לחברות שלה...

אין בפייסבוק שום תמונה של הילדים שלי, אין תמונות שלי בביקיני, אני אוסר על תיוג שלי, אני אוסר על כתיבת דברים על הדף שלי, ומי שחורג מכך, נמחק מייד, ולא מעניין אותי מה הוא חושב.

פייסוש הוא אחלה כלי, וכל אחד לוקח אותו למקום שהוא רוצה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אצלי הוא נפתח לשמירה וחידוש קשר עם אנשים מהעבר הרחוק. אנחנו מתעדכנים אח על השני, מידי פעם קובעים איזה מפגש וזהו. אין אצלי שום תמונה שהעלתי (אפילו לא תמונת פרופיל) ולמיטב זכרוני פרסמתי אולי סטטוס אחד לדרישתה של אשתי כשחזרנו מאיזה טיול.

הפייסבוק הוא כלי תקשורת כמו כל כלי אחר. אתה יכול לעשות איתו שטויות ואתה יכול להשתמש בו לצרכיך בהיגיון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אגב, למשתמשי פייסבוק הכבדים, אלה שבכל פעם שהם במסעדה חייבים לצלם את התפריט כדי להודיע לכולם, וכשאתם בנתב"ג חייבים לפרסם סטטוס איפה אתם, ומכל בית קפה בחו"ל וכד' - סתם שתדעו (מעבר לעובדה שאתם ממש מעיקים) שאתם עוזרים מאוד לאנשים טובים שרוצים להיכנס לבית שלכם בהיעדרכם, ולרוקן אותו מהתכולה השווה.

אז אל תתפלאו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
אני אוסר על תיוג שלי, אני אוסר על כתיבת דברים על הדף שלי, ומי שחורג מכך, נמחק מייד, ולא מעניין אותי מה הוא חושב.

במקום למחוק וכו', תוכל להגדיר בפייסבוק שכל הדברים שציינת לא יתאפשרו או יתאפשרו רק באישור חד פעמי שלך (כלומר תופיע לך התרעה שמישהו רוצה לתייג אותך, אם לא אישרת את התמונה הספציפית זה לא יפורסם אצלך).

פורסם
במקום למחוק וכו', תוכל להגדיר בפייסבוק שכל הדברים שציינת לא יתאפשרו או יתאפשרו רק באישור חד פעמי שלך (כלומר תופיע לך התרעה שמישהו רוצה לתייג אותך, אם לא אישרת את התמונה הספציפית זה לא יפורסם אצלך).

ככה זה עובד. לקח לי זמן ללמוד, ובדרך מחקתי כמה. עדיין יש מי שמעלה תמונות של הילדים שלי ללא אישור והוא מתבקש להוריד אותן מייד. חצופים. צלמו את הילדים שלכם איך שבא לכם, ולעלו לאן שאתם רוצים. מאיפה החוצפה לפרסם תמונות של ילדים אחרים?

לשעבר:

פורסם

יש לי חשבון פייסבוק די זונה (1000+ חברים)

מוסיף ומאשר כל מיני אנשים שפגשתי במהלך אירועים בחיים שלי (קורסים, צבא, עבודה)

סיבות:

נטוורקינג

השתתפות בקבוצות

שמירת קשר

מעקב אחרי חדשות (לא אוהב RSS)

וסתם כי בא לי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מצחיק. דווקא בשרשור של "למה אין לי פייסבוק" הסברתי למה אני צריך חשבון פייסבוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחזיק חשבון עם כ-40-50 "חברים". משמש בעקר למעקב אחרי ניוזלטרים של כל מיני גופים מקצועיים או אחרים שמעניינים אותי.

בחודשים החרונים יש קבוצה של בוגרי בית הספר לקראת מפגש מחזור (ראשון, אחרי כמעט 40 שני) - מהנה מאד. יש שם אנשים שחוששים מהפייסבוק, אז נותנים לילדים שלהם לייצג אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי פייסבוק. עם 150+ חברים. את רובם המוחלט פגשתי פנים אל פנים לפחות פעם אחת.

אני מעלה תמונות והגיגים מדי פעם.

לא חופר יותר מדי בהגדרות הפרטיות. המדיניות שלי מאוד פשוטה: תוכן שאני לא מרגיש בנוח שכל העולם יצפה בו - לא עולה לפייסבוק.

זה מקל מאוד על החיים ומונע כאב ראש של מעקב אחרי ההגדרות הנכונות שפייסבוק משנים כל שני וחמישי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...