Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, למשתמשי פייסבוק הכבדים, אלה שבכל פעם שהם במסעדה חייבים לצלם את התפריט כדי להודיע לכולם, וכשאתם בנתב"ג חייבים לפרסם סטטוס איפה אתם, ומכל בית קפה בחו"ל וכד' - סתם שתדעו (מעבר לעובדה שאתם ממש מעיקים) שאתם עוזרים מאוד לאנשים טובים שרוצים להיכנס לבית שלכם בהיעדרכם, ולרוקן אותו מהתכולה השווה.

אז אל תתפלאו.

איך לא חשבתי על זה !

שאפו דיסקו :-D

(ולא מבין מה החוכמה לפתוח שרשור כזה, כי כמעט לכ"א יש. מי שאין לו - יותר מעניין למה ואיך וכמה).

alfa 156 2.5.

פורסם

מצטרף.

יש לי רק 62 חברים \: רובם המכריע פגשתי יותר מפעם אחת (חוץ מכמה שבחו"ל,גם אותם אפגוש מתישהו בעתיד ב"ה)

הטיימליין שלי יבש יותר ממדבר סהרה - סטטוס כלשהו\שיתוף אחת לכמה חודשים.

כמובן שאף אחד לא מפרסם שם כלום,כל תיוג עובר בדיקה לפני אישור (שונא את הכלי הזה)

גם נורא חלש בלייקים,לא עושה לאף אחד כמעט (נדיר) וממש לא מצפה שיעשו אצלי (מכיר את המכורים,ממש מחכים לזה)

תמונות - בודדת שלי,כל השאר מכוניות מטיולים בחו"ל וכל מיני.

בקיצור - אכן כלי יעיל בשימוש נכון.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

היום יש לי פייסבוק עם כ-3700 "חברים", פעם היו לי מספר פרופילים בגלל הגבלת ה-5000 חברים.

זה התחיל משואומי, המשיך למקושרים ובשנים האחרונות פייסבוק. אם אתה לא שם אתה לא קיים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

משתמש בפייסבוק הרבה לטובת מטרות קידום של תוכן מסויים שנתקלתי בו ברשת ומצא חן בעיני.

ע"י השיתוף של כתבה\סרטון\וואטאבר אפשר לעלות את הדירוג של המקור בעיני גוגל ובכך לתרום לאותו יוצר שהשקיע והתאמץ.

גם אם אף אחד לא לחץ על הלינק שלך, עצם זה ששיתפת זה כבר עושה את העבודה :-P

זה תקף, כמובן, גם לשאר רשתות חברתיות.

פורסם
ולא מבין מה החוכמה לפתוח שרשור כזה, כי כמעט לכ"א יש. מי שאין לו - יותר מעניין למה ואיך וכמה.

אין שום חוכמה בלפתוח שרשור כזה. ביקשת בשרשור שלך שמי שיש לו פייסבוק שלא יגיב אז כיבדתי את זה ופתחתי שרשור מנוגד.

סיבה נוספת שגרמה לפתיחת שרשור זה היא שבשרשור שלך סביר להניח שיימצאו רק השמצות לפייסבוק בעוד לי היה חשוב להראות שזהו כלי שבשימוש נכון יכול להועיל מאוד, הכול תלוי במשתמש.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש לי פייסבוק עם כמה אלפי חברים, משמש בעיקר לקידום עסקי, ושיתוף עבודות בתחום האופנה.

לא מכיר את כולם כמובן, אבל נחמד לדעת שבלחיצה על post נחשפים לעבודות שלך כמה אלפים שבאפשרותם גם להגיב לטוב או לרע (אני אוהב ביקורת זה עוזר לי להתקדם).

מאפשר תיוג תמונות רק כשהן קשורות באופן ישיר אליי.

גם אני לא מאפשר העלאת תמונות של הילד ( אמונות תפלות , טפו טפו חמסה חמסה) .

והכלי הזה מציל אותי ממצבי לא נעימים של ימי הולדת שאני שוכח , או לאחל ברכות לרגל קידום , חג, לימודים וכו׳

חוץ מזה אני נשאר מעודכן חדשותית עוד לפני הטלויזיה

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם אתה לא שם אתה לא קיים.

אני ממש לא רוצה לצאת בהצהרות כי אני לא מכיר אותך, ובטח שלא להעליב חו"ח, אבל כל מי ששמעתי ממנו את המשפט הזה איי פעם היה דושבאג רציני :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
היום יש לי פייסבוק עם כ-3700 "חברים", פעם היו לי מספר פרופילים בגלל הגבלת ה-5000 חברים.

זה התחיל משואומי, המשיך למקושרים ובשנים האחרונות פייסבוק. אם אתה לא שם אתה לא קיים.

עד לפני שנתיים לא הייתי שם והכול היה יופי טופי. עכשיו אני שם ולא נראה לי שחל איזה שינוי בחיים שלי חוץ מאשר לבזבז שעה בשבוע בדף

של חובבי הרדיו.

איזה כייף לי :)

פורסם

וכמה אתה מבזבז מול התחנה או המעבדה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם הייתי משתמש בפייסבוק לקידום מסיבות (לפני שהם התחילו עם ההגבלות).

היום אני נכנס לפייסבוק מדי פעם בזמן שהוא גם ככה מבוזבז כמו הפסקת סיגריה וכו'.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...