Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לא שזה כזה מפריע לי אבל זה מוזר, במפסק תאורה של הרכב יש שלושה מצבים: כבוי, אור חניה ואור רגיל.

שהמתג על אפס שזה אמור להיות כבוי עדיין נדלקת תאורה חזקה יותר מהאור חניה אבל חלשה מהאור הרגיל, במצב של אור חניה ואור רגיל זה עובד כמצופה, אין חיישן תאורה כמה שאני יודע ברכב שאמור להשפיע על התאורה ובעצם נוצר מצב שלא ניתן לכבות לחלוטין את האורות ברכב, מישהו מכיר ונתקל בזה? מישהו הצליח לעשות משהו בנדון?

פורסם

בטוח? האור דלוק גם שהרכב עומד ולכן זה לא מתאים למה שרשום שזה עובד רק שהרכב בתנועה, בנוסף בספר רכב רשום בפירוש ש "0" מכבה את האורות.

פורסם

אם היה דולק כל הזמן, המצבר ברכב היה נגמר.

אם אתה מתכוון שברגע שאתה יוצא מהרכב האור נשאר דולק עוד זמן מה, אזי הדבר מיועד כדי להאיר את דרכך הביתה.

פורסם

אני לא מדבר על תאורת ליווי הביתה, אלא על התאורה הראשית של הרכב שדולקת לא משנה באיזה מצב הבורר תאורה כל אופציה מדליקה נורה אחרת, ה DRL נשמע הגיוני האמת, אבל אז זה היה אמור להופיע בספר רכב לא? ומוזר שאי אפשר לכבות בכלל את האורות שהרכב עומד גם

פורסם

האורות דולקים קבוע כאשר הרכב מונע גם אם המתג על 0, זה בסדר ככה זה ברכב ואין מה לדאוג למצבר. רק כמובן לא להשאיר סוויץ׳ דולק ומנוע כבוי (חצי סיבוב מפתח).

האור חניה לא חלש יותר מהאור שמאיר כאשר המתג על 0 אלא הוא מתפזר בצורה שונה.

בקשר לאורות שדולקים כמה שניות לאחר שנועלים את הרכב זה גם בסדר, זה מאיר לך את הדרך הבייתה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

כמו שאמרו,זה תאורת הDRL...גם באיביזה יש את זה (גם אני בהתחלה לא הבנתי למה האורות שלי דולקים והמתג בכלל על "0")

בכל מקרה,בגדול זה נוח...נגיד אתה נוסע במנהרה וזה...זה לא משהו שאמור ממש להפריע לך,גם בחניות וכאלה..

אם אתה רוצה לבטל,הבנתי שאפשר לעשות את זה דרך החברה,שמעתי (על סיאט וכאלה) שפשוט הם לקחו אותם למוסך של הסוכנות,חיברו שנייה למחשב ויצאו...אתה יכול לנסות את זה גם בסוכנות של פורד...

*וזה אמור להיות בחינם לפי מה שהבנתי,שלא ינסו לעקוץ ממך איזה 200 שקל על 2 שניות...

:)

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

האור פחות משמש לכך שאתה תראה ויותר לכך שיראו אותך.

עצה שלי: אם כבר אחד מהאורות דולק, עדיף שתשאיר את המתג על מצב אורות דרך גם במהלך היום. ככה לא תצטרך לגעת בו אף פעם וגם הנראות שלך תשתפר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...