Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן פאסאט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מעוניין לקנות פולקסוואגן פאסאט

2001 - 2005

ואני מתלבט בין הדגים האלו

1.8 טורבו/v5/v6

מנוע ה2.0 חלש מדי והרכב כבד בהשוואה למנוע וההספק

לכן רוצה קצת הסברים

מה טוב מה לא טוב

מה הכי מוצלח ביניהם

וגם מבחינת עלות הטיפולים והתיקונים

תודה מראש

פורסם

המוצלח הוא בכלל הדיזל 110 כ"ס , הקצת יותר מהנה אך בעל גיר רגיש הוא הדיזל 130 כ"ס LUXURY.

דוקא מנוע ה 2 ליטר בנזין שאכן קצת כבד הוא הכי סביר לאחזקה וטיפולים.

עם מנועי הטורבו 1.8 או ה 2300 אין לי ניסיון אישי.

בכל מקרה כל פאסאט, לא משנה באיזה מנוע, בת 10-15 שנה שלא טופלה ממש בקפידה, תהיה מאוד רגישה לתקלות. ותקלות של פאסאט זה לא תקלות של קורולה. רכבים שהוזנחו עלולים לחלות לעיתים תכופות והתשלום בהתאם.

מה שכן, מדובר במכונית מרווחת ונעימה ודגם הLUXURY 130 כ"ס שאיתו היה לי ניסיון, מאוד מפנק ונוסע נהדר.

בשנתונים כאלו כמעט כל הדיזלים כבר יהיו מעל 250- 300 אלף ק"מ עם בלאי גבוה, הטורבואים כבר גם בסוף חייהם- מה שעוד פעם אני מחזיר אותך ל 2 ליטר בנזין מאיזה חניה של סבא עם 120 אלף ק"מ או ל 2300 שעליו תצטרך לשאול בנפרד

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...