Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי טויוטה Run-X ורציתי לשאול האם ישנה דרך לכוון את פנסי הערפל כשכל אחד יידלק כשהאוטו בפניה? ( כמו בסיאט איביזה למשל )

מה צריך לקנות? איך מתקינים?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

אני לא מכיר מערכת כזו או קיט מוכן מראש להתקנה.

מניח שמישהו עם ידע באלקטרוניקה יצליח לאלתר משהו שיוכל להפעיל את פנסי הערפל בהתאם למצב ידית האיתות למשל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאיתמר אמר, פנה לאדם שמבין באלקטרוניקה זה לא מסובך עם הידע הנכון.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

הרעיון של איתמר - להפעיל את זה במקביל לידית האיתות - לא כ"כ טוב.

בסיאט איביזה החדשה ומכונית אחרות עם המערכת הזו פנס ערפל בצד של הפניה נדלק רק כשאתה ממש מסובב את גלגל ההגה לזווית יחסית גדולה. הוא אמור להאיר לתוך פניה. מופעל לדעתי על ידי חיישן זווית הגה.

אם תחבר את זה במקביל לידית האיתות, פנס ערפל ידלק 200 מטר לפני הפניה ברגע שהתחלת לאותת. וזה לא חוקי, נכנס תחת איסור להפעיל פנסי ערפל בזמן שאין ערפל.

גם בכל מעבר נתיב עם איתות הפנס ידלק וזה לא טוב.

אני לא רואה דרך לסדר את זה שיעבוד כמו בסיאט איביזה.

• תוכן חדש...