Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יש לי סאב סארבין וגא ו_מאקס 12 אנצי 800ווואט 300רמס אני צריך מגבר בישביל סאב מה עדיף לשים אולי יד שניה אפילו אם יש למישהו תודה רבה

פורסם

הVMAX אם זה הסדרה הראשונה מדובר בסאב פנומנלי אבל אני מבין שמדובר על הסדרות המאוחרות יותר.

אם מעניין אותך וביקשת שיציעו לך מוצרים יד 2 - יש לי משהו מעניין עבורך, ציוד אישי שלי יד 2 - מונובלוק פשוט מבית JBL

CS300.1 שמוצהר לספק 200 וואט ב4 אוהם - אמור להספיק היטב לסאב וופר שמוצהר לספוג 300 וואט.

מדובר במחיר של מאות שקלים בודדים - במידה ומעניין אותך אשלח לך הודעה פרטית, אם אני לא טועה במניין ההודעות שלך אתה לא יכול כרגע לשלוח הודעות עדיין?

בכל מקרה - חבר פורום שביקש שיציעו לו - מי שרוצה יכול להציע כמובן - לא בכוח, בלי מחירים בגלוי

אפשר גם לתת לינקים והמלצות ישירות לפורום יד 2 כאן.

אדי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...