Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי רכשתי מערכת לפני חצי שנה בערך אולי טיפ טיפה יותר זמן.

ובמערכת הזאת קניתי מורל דוטק אוביישן 6.5 יד שניה במצב טוב מנגנים ממש טוב.

אבל ואבל מאוד גדול! המתקין מיקם לי קרוס בצד של הנהג בתוך הדלת בסגירת הדלת

שמענו רעש של משו נשבר,פתחנו מהר את הדלת פירקנו בדקנו לא נראה שמשהו נפגם בקרוס הזה,

אז הוא המשיך בהתקנה ובסיומה שלמתי והלכתי הביתה אחרי פחות מחודש קרה דבר כזה :

שברגע שהווליום נמוך הדוטק בצד הנהג לא עובד וברגע שלמשל מעלים לווליום 30 25 משו כזה.

הדוטק מתחיל לעבוד ואז מחזירים לווליום נמוך ותוך זמן קצר הוא מפסיק לעבוד.

המתקין שם לי קרוס של JBL ואחרי חצי חודש הבעיה שוב חזרה על עצמה,

עכשיו חבר מצא לי קרוסים של הדוטק הישנים שלו...

עכשיו אני שואל את עצמי אם המתקין שבר קרוס של דוטק ושם קרוס אחר של JBL ועדיין יש בעיה

אז מה הבעיה בעצם ?

למישהו יש רעיון ?

תודה לעוזרים :D

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם
המתקין הוא הבעיה,תחליף מתקין.

לא הולך אליו יותר,אבל מה אני עושה כרגע? במצב הזה?

מישהו יכול לשער מה הבעיה יכול להיות?

שבגלל הרמקול פעם עובד ובווליום גבוה הוא נדלק ואחרי מספר דק' הוא לא עובד שוב?

פורסם

תבדוק אם יש קורוזיה על החוטים, תוציא את הקרוס מהדלת ותתקין שם קרוס דוטק מקורי חדש. (מחוץ לדלת - כלומר בתוך הרכב)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
תבדוק אם יש קורוזיה על החוטים, תוציא את הקרוס מהדלת ותתקין שם קרוס דוטק מקורי חדש. (מחוץ לדלת - כלומר בתוך הרכב)

תודה אדי,

אך אין לי שמץ של מושג מה זה קורוזיה,

ולמה להתקין קרוס חדש באוטו ולא בדלת?

פורסם

קורוזיה זה תהליך של התחמצנות מתכת בזמן שזרם חשמלי עובר דרכה בזמן שהיא סופגת רטיבות או לחות.

חוטי החשמל של הרמקולים עשויים מנחושת זולה או ציפוי נחושת זול.

דלתות הרכב לא עמידות למים כפי שאתה חושב ובטח שלא ללחות.

ברגע שאתה מתקין את הקרוס בתוך הדלת אתה באופן מיידי חושף אותו ללחות ורטיבות (תחשוב למשל שאתה מפעיל את המערכת בזמן שהרכב נשטף) ואז מתחילה להווצר קורוזיה בקצוות החוטים אבל במקרה שלך גם כנראה בקרוס אובר כי גם הוא רכיב חשמלי לכל דבר ודבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל כל המצב קרה בדיוק בדלת שהקרוס נשבר שם,

בצד השני הכל תקין לחלוטין.

מה אתה חושה להחליף קרוס וזהו?

כי חשבתי שמשהו דפוק בוופר או בעיה במגבר.

פורסם

תיקח בחשבון שאנחנו מנטרים בעיית אודיו בהתכתבות כן? הכל בערבון מוגבל אבל כמו שזה נשמע, כן, תחליף את הקרוס.

אם בזמן הזה קרה נזק לרמקולים עצמם מעבר לקרוס זה כבר סיפור אחר.

Pioneer TS-X150

פורסם
תיקח בחשבון שאנחנו מנטרים בעיית אודיו בהתכתבות כן? הכל בערבון מוגבל אבל כמו שזה נשמע, כן, תחליף את הקרוס.

אם בזמן הזה קרה נזק לרמקולים עצמם מעבר לקרוס זה כבר סיפור אחר.

לרמקולים לא,השגחתי על המתקין ב8עיניים!

פורסם

אם הקרוס לא תקין או שהערכים שלו השתנו בגלל הנזק גם יתכן והרמקולים ניזוקו בגלל תחום תדרים או עיוותים שיכולים לפגוע בהם בזמן פעולה.

בכל מקרה - תתחיל בלהחליף את הקרוס ורגע לפני שאתה מחליף אותו - תיגש למתקין טוב שגם ידע לבדוק אם הרמקולים שלך פעילים בכלל ורק לאחר מכן לחבר את הקרוס ולבדוק את הסט.

Pioneer TS-X150

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אגב, שכחתי לעדכן.

הרמקולים סודרו, הבעיה הייתה בקרוס עצמו

ז'קה החליף לי לקרוס חדש של מורל דוטק והכל פיקס :)

*יש עוד כמה עדכונים בימים הקרובים אני אעדכן:twisted:

• תוכן חדש...