Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת של מאיר מיוצרת בטורקיה נכון? לעומתה של אלבר מיוצרת בארה"ב, זה לא יתרון ??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה "בקרת איכות" ומה המשמעות שלה בהקשר של ייצור רכבים?

כשיצרן יפני מקים מפעל הרכבה (הרכבה!) של כלי רכב, כל המערך סביב המפעל ובתוכו מוקם לסטנדרט היפני. זה נכון כשהיפנים מקימים את המפעל באנגליה, בארה"ב ובכל מקום אחר בעולם.

האיכות איננה תלויה לא במיקום ולא בפועלים ולא "בבקרת איכות".

הכל נבנה ופועל בהתאם לסטנדרט. שומדבר לא תלוי בשיקול הדעת ו/או במיומנותשל טורקי זה או סקוטי אחר. האיכות מוטמעת כחלק מתהליך הייצור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוקיי,מה בכל זאת ההבדל בין יצור רכבים בארה"ב לבין ייצור רכבים בטורקיה?? (אני עדיין זוכר את הנפילה של טויוטה קורולה ב-2003-2004 בנושא הרכבים שיוצרו שם)

פורסם
מה זה "בקרת איכות" ומה המשמעות שלה בהקשר של ייצור רכבים?

כשיצרן יפני מקים מפעל הרכבה (הרכבה!) של כלי רכב, כל המערך סביב המפעל ובתוכו מוקם לסטנדרט היפני. זה נכון כשהיפנים מקימים את המפעל באנגליה, בארה"ב ובכל מקום אחר בעולם.

האיכות איננה תלויה לא במיקום ולא בפועלים ולא "בבקרת איכות".

הכל נבנה ופועל בהתאם לסטנדרט. שומדבר לא תלוי בשיקול הדעת ו/או במיומנותשל טורקי זה או סקוטי אחר. האיכות מוטמעת כחלק מתהליך הייצור.

תגיד את זה למאות המתלוננים (בארץ) על איכות הצביעה של הסיויק שמיוצרת בטורקיה.

פורסם
אוקיי,מה בכל זאת ההבדל בין יצור רכבים בארה"ב לבין ייצור רכבים בטורקיה?? (אני עדיין זוכר את הנפילה של טויוטה קורולה ב-2003-2004 בנושא הרכבים שיוצרו שם)

שום הבדל.

כל פגם בייצור שקורה בטורקיה, יכול לקרות באותה מידה בכל מקום אחר.

הצביעה, לדוגמא, היא אוטומטית. זה לא כמו סייד שמגיע אליך הביתה ואיכות העבודה תלויה במיומנות שלו...

פורסם

סלח לי שאני פשוט לא מסכים איתך , כבר ראיתי מספר לא מבוטל של דוגמאות מהתחום שאני מתעסק בו (מחשבים)

אשר מוצרים מדגם זהה לחלוטין שיוצרו בארצות שונות לא עמדו באותה איכות של המוצר במדינת האם.

אתה באמת חושב שיש צבא משגיחים יפנים שעומדים לטורקי במפעל על הראש כל היום כדי לוודא שהוא מבצע הכל לפי התקן?

פורסם

נשיא המדינה לשעבר, יושב בכלא על אונס.

שר האוצר לשעבר, ישב בכלא על גניבת כספים.

ראש ממשלה לשעבר, נמצא אשם על גניבת כספים וקבלת שוחד.

עורך דין, נאשם בכך ששילם שוחד לבלשים לשם קבלת מידע מסווג.

מנהל מחלקת החקירות בישראל, אשם בקבלת שוחד ומסירת מידע מסווג לרב.

אתה עדיין רוצה לדבר על חוק שיש פה או בעצם...אין פה?.

כי גם אלה שהואשמו, עדיין לא אומר לי שיש פה חוק.

[quote=falou;4456452

וזו אינדיקציה גם לשוק משוכלל.

מה ההבדלים בתמחור בין אותם רכבים בחו"ל?

בהונגריה אין לך יבואן רשמי של סיטרואן\מאזדה\פורד או כל רכב אחר.

יש לך מספר יבואנים, כל אחד מהם מקבל מחירים אחרים על הרכבים כי יש כמה יבואנים...אחד לוקח 10 חתיכות, יקבל סוג הנחה א', שני לוקח 50 חתיכות, יקבל הנחה ב'

בנוסף, הם עומדים ברחוב אחד מול השני ויש תחרות ביניהם.

יבואן אחד ויחיד ששולט בכל רכב מדגם מסויים שנכנס לארץ, זה לא שוק משוכלל, זה מונופול.

אלבר עדיין תקבל הנחה פחותה מאשר היבואן הרשמי, הרי הם קונים פחות חתיכות ופחות דגמים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
סלח לי שאני פשוט לא מסכים איתך , כבר ראיתי מספר לא מבוטל של דוגמאות מהתחום שאני מתעסק בו (מחשבים)

אשר מוצרים מדגם זהה לחלוטין שיוצרו בארצות שונות לא עמדו באותה איכות של המוצר במדינת האם.

אתה באמת חושב שיש צבא משגיחים יפנים שעומדים לטורקי במפעל על הראש כל היום כדי לוודא שהוא מבצע הכל לפי התקן?

ייצור רכבים זה עניין אחר לגמרי.

ועדיין אשמח לשמוע מס' דוגמאות.

פורסם
נשיא המדינה לשעבר, יושב בכלא על אונס.

שר האוצר לשעבר, ישב בכלא על גניבת כספים.

ראש ממשלה לשעבר, נמצא אשם על גניבת כספים וקבלת שוחד.

עורך דין, נאשם בכך ששילם שוחד לבלשים לשם קבלת מידע מסווג.

מנהל מחלקת החקירות בישראל, אשם בקבלת שוחד ומסירת מידע מסווג לרב.

אנחנו דנים בחוק ההגבלים העסקיים, מה הקשר?!

החוק נאכף, וקישרת לך דוגמא של מנכ"ל שופרסל.

יבואן אחד ויחיד ששולט בכל רכב מדגם מסויים שנכנס לארץ, זה לא שוק משוכלל, זה מונופול.

זה לא מונופול. אתה לא מבין את המושג.

אני מציע לך לקרוא את דו"ח וועדת זליכה בעניין, כבסיס לדיון.

אתה קבעת שיש קרטל ושההוכחה לכך היא מחירים קרובים. לכך עניתי:

1. האם בחו"ל יש פערי מחירים גדולים יותר בין מכוניות מאותו סיגמנט?

2. מחירים קרובים זו לא הוכחה לקרטל. מחירים קרובים זו גם דוגמא לשוק משוכלל (ראה מחירי מוצרי חשמל בזאפ, לדוגמא).

פורסם
2. מחירים קרובים זו לא הוכחה לקרטל. מחירים קרובים זו גם דוגמא לשוק משוכלל (ראה מחירי מוצרי חשמל בזאפ, לדוגמא).

ובדוגמה הזו אף אחד מהם לא חותך מחירים סתם ככה, למרות שתמיד אפשר לקבל עוד הנחה יפה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אי אפשר לקבל כמעט שום הנחה.

רואה, אמירות בעלמא הן חסרות משמעות.

פורסם
המחירון של הפריוס 155 , ועליו היום אתה מקבל הנחת "חירטטנו אותך במחירון " של עוד 5000 ש"ח - 150 K , ישנו עוד איבזור אקסטרה- תגיע לכמעט 148+- , בנוסף אני בטוח שתוכל לקבל עוד קצת הנחה והגעת לאותו מקום , יבוא מקביל אני מצפה להוזלה רצינית הרבה יותר .

ואולי הנחת "חירטטנו אותך במחירון " של עוד 5000 ש"ח ניתנת לכל אחד בגלל התחרות של הסיביק האמריקאי הזול יותר? ברור ש"מאיר" תעשה מה שצריך כדי ליאש את היבואן המתחרה.

יהודה

• תוכן חדש...