Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איך אותו מחיר לפריוס? אצל היבואן רשמי זה 155 אלף ש"ח, אצל המקביל - 144. שבירת שוק מצד חברת ליסינג? לא נשמע הגיוני בכלל. :) אבל מחיר טוב לפריוס לדעתי. מעניין האם הוסיפו או הפחיתו באיבזור.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

המחירון של הפריוס 155 , ועליו היום אתה מקבל הנחת "חירטטנו אותך במחירון " של עוד 5000 ש"ח - 150 K , ישנו עוד איבזור אקסטרה- תגיע לכמעט 148+- , בנוסף אני בטוח שתוכל לקבל עוד קצת הנחה והגעת לאותו מקום , יבוא מקביל אני מצפה להוזלה רצינית הרבה יותר .

פורסם

מה עם גאז?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב, הסיויק סדאן האמריקאית גם עברה מתיחת פנים שטרם הגיעה לדגמים בארץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לחברות הליסינג אין שום אינטרס להילחם ביבואנים, אחרי הכל, הם עדיין צריכים לקנות רכבים במחירים זולים.

במצב כזה אלבר נהפכה למתחרה של מאיר (הונדה), אז מה מונע ממאיר לגשת לקרסו\שלמה\אחרים ולהגיד להם "אל תיתנו הנחות לאלבר".

והיות ואנחנו יודעים שחברות הסלולאר עשו יד ביד, חברות ביטוח עושות יד ביד, יס והוט עושות יד ביד שלא לדבר על חברות ביטוח שעושות יד ביד עם מפקח הביטוח הממשלתי...אבל ניחא, הבנתם את הנקודה...

פרנקופיל מושבע!

פורסם
אני מניח שני דברים:

ב. לעצמם הם ימכרו משמעותית בזול יותר

לא חשבתי על הנקודה הזאת, בעצם נתחיל לראות הרבה יותר הונדות בליסינג. מעניין איך זה ישפיע על המחירון של המשומשות בעתיד.

במצב כזה אלבר נהפכה למתחרה של מאיר (הונדה), אז מה מונע ממאיר לגשת לקרסו\שלמה\אחרים ולהגיד להם "אל תיתנו הנחות לאלבר".

אני מאמינה שקרסו מוכרת לאלבר בהנחות גדולות לא בזכות העיניים היפות של הפקידה, אלא בגלל הכמות. ברור לכל אחד שגם אחרי ההנחת כמות קרסו גוזרים קופון מכובד מהעיסקה הזאת, אז למה להם לוותר על הרווח מתוך סולידריות בלבד ל'מאיר"? שבעצמה מתחרה של קרסו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

ממה שהצלחתי להבין - הם מביאים את ה-LX הבסיסית (מחיר מחירון בארה"ב 67,150 ש"ח לדגם עם ה-CVT - בדגם וותיק יש סיכוי טוב לקבל הנחות וצ'ופרים בסוכנות).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
אני מאמינה שקרסו מוכרת לאלבר בהנחות גדולות לא בזכות העיניים היפות של הפקידה, אלא בגלל הכמות. ברור לכל אחד שגם אחרי ההנחת כמות קרסו גוזרים קופון מכובד מהעיסקה הזאת, אז למה להם לוותר על הרווח מתוך סולידריות בלבד ל'מאיר"? שבעצמה מתחרה של קרסו.

את באמת מאמינה שיש תחרות בין יבואני הרכב בארץ?.

מאזדה 3 נמכתר 125-130 אלף שקל, וכמוה שאר הרכבים אשר באותה קטגוריה.

אין שום תחרות בארץ בתחום הרכב, לאף אחד אין אינטרס להעניק הנחות ללקוחות פרטיים בשביל שיקנה אצלו.

וכל המתנות, חיישנים וכו'...לא משכנעים אותי על תחרות.

במדינה הזו יש מנופולים עוצמתיים, חזקים כמו נמלים, בנקים, ביטוחים, סלולאר ודדברים אחרים בין אם מונופול ובין אם לא.

איזו תחרות יש פה?, חברת החשמל מפרסמת בשביל לא לעבור למתחרה?.

כולם בכל התחומים נפגשים אחד עם השני, לעיתים בגלוי ולעיתים בסודי, ומתאמים מחירים, הנחות, מקסימום ומינימום.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

כולם בכל התחומים נפגשים אחד עם השני, לעיתים בגלוי ולעיתים בסודי, ומתאמים מחירים, הנחות, מקסימום ומינימום.

עוד אנקדוטה מעניינת כהמשך להודעה שלך -

לעיתים, לשתי חברות מתחרות ונפרדות, הבעלים הם אותם בעלים...

פורסם
אז מה מונע ממאיר לגשת לקרסו\שלמה\אחרים ולהגיד להם "אל תיתנו הנחות לאלבר".

החוק.

את באמת מאמינה שיש תחרות בין יבואני הרכב בארץ?.

מאזדה 3 נמכתר 125-130 אלף שקל, וכמוה שאר הרכבים אשר באותה קטגוריה.

וזו אינדיקציה גם לשוק משוכלל.

מה ההבדלים בתמחור בין אותם רכבים בחו"ל?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...