Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בפורד מונדיאו 2006 שלי, כשאני מסובב את ההגה לצד ימין גם בעמידה וגם בנסיעה אני מרגיש מעין חריקה קטנה ורק ממש בתחילת ההפניה, אמרו לי במוסך שזה לא מסוכן, האמנם? ומה יכולה להיות הבעיה?

תודה לכל העוזרים!

ערן.

פורסם
היי,

יכול להיות שפשוט חסר שמן הידראולי במשאבה, יכול להיות זרועות הגה.

המוסך לא איבחן את התקלה?

המוסך השלים את השמן החסר, הבוחן במוסך אמר שהרכב בסדר, אני שוקל להכניס את הרכב שוב למוסך כדי לבדוק מחדש.

פורסם

היה חסר הרבה שמן? כמה זמן היה החוסר? יכול להיות שנגרם נזק למשאבה. הייתי מציע לבדוק את מערכת ההיגוי על מרכיביה.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם (נערך)
היה חסר הרבה שמן? כמה זמן היה החוסר? יכול להיות שנגרם נזק למשאבה. הייתי מציע לבדוק את מערכת ההיגוי על מרכיביה.

תודה על התגובה, החוסר לא היה רציני לפי מה שהמוסכניק אמר אבל אלך לבדוק.

עריכה: האם יכול להיות שהבעיה במשולשים?

עריכה אחרונה על ידי Eran Baruch
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

עצם זה שהיה חסר שמן הגה במיכל אז זו כבר בעייה בפני עצמה. שמן הגה לא אמור להיעלם לשום מקום זוהי מערכת סגורה כך שכדאי תחילה לבדוק מה קורה עם שמן ההגה.

פורסם
תודה על התגובה, החוסר לא היה רציני לפי מה שהמוסכניק אמר אבל אלך לבדוק.

עריכה: האם יכול להיות שהבעיה במשולשים?

כן זה יכול

אפשר להקליט את הרעש ולהשמיע לנו ?

פורסם

כשאתה נותן גז האם הרעש נעלם?

כי גם במונדאו שלי 2002 מדי פעם יש תופעה דומה למה שציינת.

ממה ששמתי לב, לאחר כרבע שעה של נסיעה (כשהרכב באמת מתחמם, ולא לפי השעון המזייף), התופעה נעלמת.

• תוכן חדש...