Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן אחי אני חושב שזה מגברים בהגזמה.......הרי הסאב הוא 400WRMS.

200WRMS על 4 אום. יש הרבה מונובלוקים פשוטים שיתאימו......

HIFONICS BX1500D מי שרשם את זה הוא סתם רואה תמונות של מגברים חזקים באנטרנט ומקשר פה. אין פה שום קשר לסאב הזה....אין התאמה בינהם אפילו קטנה בהספקים.

חובבנות לשמה !.

המגבר הזה בלי כוונה יהרוס לך את הסאב בקלות ואתה תיוכך שקנית סתם מגבר חזק שהרס לך את הסאב ואת כול הזמן הזה של חיפוש מגבר לסאב.

תחפש מגבר שהוא גג 600WRMS ל2 אום וגם זה הרבה.....

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
אורן אחי אני חושב שזה מגברים בהגזמה.......הרי הסאב הוא 400WRMS.

200WRMS על 4 אום. יש הרבה מונובלוקים פשוטים שיתאימו......

HIFONICS BX1500D מי שרשם את זה הוא סתם רואה תמונות של מגברים חזקים באנטרנט ומקשר פה. אין פה שום קשר לסאב הזה....אין התאמה בינהם אפילו קטנה בהספקים.

חובבנות לשמה !.

המגבר הזה בלי כוונה יהרוס לך את הסאב בקלות ואתה תיוכך שקנית סתם מגבר חזק שהרס לך את הסאב ואת כול הזמן הזה של חיפוש מגבר לסאב.

תחפש מגבר שהוא גג 600WRMS ל2 אום וגם זה הרבה.....

תמיר

לא יכולתי לתאר את זה אחרת...

פורסם

אז לשם כך הייתי ממליץ על ה BX1000, כי ל BX1500 צריך מערכת חשמל ברכב בסדר

גודל של מיני כור גרעיני... (מי כמוני יודע... :( )

פורסם
אז לשם כך הייתי ממליץ על ה BX1000, כי ל BX1500 צריך מערכת חשמל ברכב בסדר

גודל של מיני כור גרעיני... (מי כמוני יודע... :( )

אם אתה מגביל את צריכת המגבר אז נם הכור הקטן מספיק

אצלי המגבר יכול לספק 1000 ואט אך הוגבל והוא עובד יפה עם

אלטרנטור שמספק 65 אמפר(בקרוב מאוד יוחלף ל180 אמפר)

ההפרש במחיר בין הברוטוס 1000 ל1500 הוא 30 דולאר אז אני חושב שבין השניים

החזק יותר כדאי

פורסם
אך מיקמיק איזה ליצן :bday:

תפסיק לחפש אקשן בפורם מה אתה עורך דין !:mrgreen:

הבחור ניסה לרמוז בצורה מוזרה שמגברים "פחות איכותיים" נותנים פחות עוצמה במבחנים.

רציתי לדעת מאיפה באה התיאוריה המופרכת הזאתי, ואם אינה תיאוריה .. איפה "המבחנים" המדוברים שהוכיחו זאת .. אשמח להשכיל ..

לקרוא לי ליצן בגלל שאני מעוניין להבין מאיפה דבריו נבעו, ולהשכיל מהן במידה ואכן "בדוקים", לי זה נשמע תגובה שלא ממש אופיינית לפורום מכובד.. להבא אם אחת התגובות שלי, לא "ראויה" לך,

אני יותר מאודה לך אם תתעלם, :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הוא צודק. מגברים יקרים לרוב מספקים הספק גבוה מההספק המוצהר ומגברים זולים פחות.

איל, אם הייתה לך את האפשרות בחירה, על מה היית הולך?

פורסם

איל תקרא את התגובה המקורית, השאלה לא נבעה בגלל "שאלה" כללית, היא נבעה בשל השלכות על הגברה ספציפית.

לתת חוות דעת על הגברה ספציפית בגלל שרוב ההגברות כאלו .. זה לא ממש נכון.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אף פעם לא ניתן להכליל.

אורן, סך הכל השיקול אם להשקיע עוד כסף הוא שלך. תמיד טוב אם אפשר להשקיע במשהו שיוכל לשמש אותך במידה ותשדרג בעתיד.

הקיקר מגבר טוב, אם אתה רוצה להשקיע עוד כסף אז הייתי הולך על סדרה גבוהה עם הספק נמוך יחסית מאשר על סדרה נמוכה עם הספק גבוה.

פורסם
אף פעם לא ניתן להכליל.

אורן, סך הכל השיקול אם להשקיע עוד כסף הוא שלך. תמיד טוב אם אפשר להשקיע במשהו שיוכל לשמש אותך במידה ותשדרג בעתיד.

הקיקר מגבר טוב, אם אתה רוצה להשקיע עוד כסף אז הייתי הולך על סדרה גבוהה עם הספק נמוך יחסית מאשר על סדרה נמוכה עם הספק גבוה.

לא הבנתי :?

אין פה הפרש כספים. את שניהם אני יכול להביא באותו מחיר. (ה-20$ האלו, זה דבר שולי)

אתה מכיר את הסדרה של היפוניקס הזאת? מה דעתך עליה?

"אם אתה רוצה להשקיע עוד כסף אז הייתי הולך על סדרה גבוהה עם הספק נמוך יחסית מאשר על סדרה נמוכה עם הספק גבוה. "

מה הכוונה? הבנתי את משמעות המשפט, אך לא הצלחתי לקשר אותו לדברי/לפריטים שפה.

• תוכן חדש...