Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלון,

יפה שהחלטת להתעלם מכל העובדות שהצגתי,

מצדי שיהיה לך דוקטורט בהיתוך גרעני, אתה עדיין לא תשנה עובדה שהוצגה לך בתמונה ובאינספור מקרים.

הבנתי לחלוטין את המקרה ותופעות דומות שמתחרשות.

ואני? אני לא צריך תואר בגומי בשביל לדעת דברים בסיסים בנושא.

תשנה גם את הגישה המתנשאת שלך ותרד מהעץ.

יום טוב.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלעד,

מכיר את הבעיה. יש לי את זה בגולף (שעולה פי 2 מהסיאט שלו), לחדד שני נקודות:

1.בחיים לא החלפתי נורה מאז שהרכב נלקח מהחברה.

2.בחיים לא פתחתי את הגומי של הפנס.

הסדקים האלו מתגברים עם הזמן, היתי במוסך מורשה מורג בנהריה-היועץ שירות צילם את הפנס ושלח לחברה.

לאחר שבוע נאמר לי שהתשובה היא שזה מופיע בכל הרכבים וזה תקין לכן לא מחליפים את הפנס.

גם אצלי - GTI סוף 2010 - אותו הסיפור. יש קצת "שריטות" וכמו שנאמר פה זה נראה כאשר מסתכלים מצידי הרכב ולא מול הרכב.

קפצתי למוסך המורשה (הרכב אינו באחריות) וחשבתי שאולי יהיו מוכנים להשתתף בעלות, אך גם לזה הם סירבו.

לחבר הייתה את אותה הבעיה בפולו 1.4, אצלו לא עשו בעיות והחליפו במסגרת האחריות.

ד"א, יצא לי לראות את הרכב שלך. נראה מצויין! :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
בשנת 2000 חלק ניכר מהרכבים היו מצויידים בפנסים אטומים עם הדבקת סיליקון שלא איפשרה לפתוח אותה וכל בעיה דרשה החלפת הפנס קומפלט בעלות גבוהה.

היום רוב הרכבים מצויידים בפנסים עם בקלית שמחוברת לגוף הפנס עם קליפסים וניתנת להחלפה בקלות וללא פגיעה באטימות הפנס וזה גם מוזיל משמעותית את עלות החלפת הבקלית.

זה מעצבן שיש תקלות שהיבואן לא לוקח עליהן אחריות אך יחד עם זאת אני נוטה להאמין שאין צורך בהחלפת פנסים קומפלט אלא רק את הבקלית.

עידן, זה לא משנה איך הבקלית מחוברת זה משהו שלא אמור לקרות מלכתחילה.

נראה לי תמוהה שייצרן רכב ולא משנה מאיזה חברה ממשיך לייצר פנס באותה הדרך או מאותו הפלסטיק גם לאחר שהוא רואה שיש להמון אנשים בעיה של סדקים. הפנס בסופו של דבר הוא מוצר בטיחותי, הוא אמור לספק ראיה מירבית בלי ליצור סינוור לשאר הנהגים.

הסדקים האלו גורמים לסינוור בגלל שבירה של הקרניים ובנוסף עם הזמן עוצמת האור הפוגעת בכביש יורדת.

Got To love It

פורסם
הפנס בסופו של דבר הוא מוצר בטיחותי,

הוא אמור לספק ראיה מירבית בלי ליצור סינוור לשאר הנהגים.

הסדקים האלו גורמים לסינוור בגלל שבירה של הקרניים ובנוסף עם הזמן עוצמת האור הפוגעת בכביש יורדת.

אפשר לפנות למשרד התחבורה ולהודיע גם להם על הבעיה , כי היא בטיחותית .

ואולי התערבות משרד התחבורה תזרז את הטיפול .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

איך קבעתם שמדובר בבעיה בטיחותית? מדדים? חישבתם? את הפסדי האור ופיזור האלומה שאתם מצהירים על בטיחות. זה לא שאני חושב או חשבתי שצמפיון הם בסדר או שפולסוגן איזה מותג איכותי. נהפוך הוא. אבל לפחות שהטענות שלכם יהיו מבוססות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אפשר לפנות למשרד התחבורה ולהודיע גם להם על הבעיה , כי היא בטיחותית .

ואולי התערבות משרד התחבורה תזרז את הטיפול .

אייל .

רעיון יצירתי ונחמד, מאידך - עצמת אלומת האור ופיזורה נבדקים במבחן הרכב השנתי כך שאים ישנה בעיה בטיחותית הרכב לא יקבל אישור תנועה לשנה הבאה.

בקיצור - להערכתי לא מכאן תצמח הישועה.

פורסם

שלום רב שנית,

היום אני יכול להגיד שהרכיבו לי פנסים חדשים.

שבוע שעבר התקשרו אליי כי כתבתי תלונה בפיסבוק,

והעברתי את התכתובת כאן בפורום במייל,

וחזרו אליי עם תשובה שהם יתבעו את סיאט, ואם לא הם יקחו את הנזק על עצמך,

סהכ מאוד מרוצה, הפנסים חדשים לחלוטין כולל חשמל, מנורות והאטמים.

5.JPG6.JPG7.JPG

פורסם

...עם גברת שוש מחולון התכוונת.

זו שלא קוראת כאן בפורום.

לפחות שמחתי בשמחתו של פות"ש שבעייתו נפתרה. גם זו לטובה בימינו.

אני מבין שללא עלות כלשהי ...?

alfa 156 2.5.

פורסם
צמפיון האלה לא לומדים ,בישביל מה בכלל להגיע לכל הרעש והבלגן ? לא עדיף היה לתת את השרות הזה מההתחלה וזהו ?

+1000

יש להם דרך ארוכה ללמוד איך להתנהל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
שלום רב שנית,

היום אני יכול להגיד שהרכיבו לי פנסים חדשים.

שבוע שעבר התקשרו אליי כי כתבתי תלונה בפיסבוק,

והעברתי את התכתובת כאן בפורום במייל,

וחזרו אליי עם תשובה שהם יתבעו את סיאט, ואם לא הם יקחו את הנזק על עצמך,

סהכ מאוד מרוצה, הפנסים חדשים לחלוטין כולל חשמל, מנורות והאטמים.

[ATTACH=CONFIG]391944[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]391945[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]391946[/ATTACH]

+1000

יש להם דרך ארוכה ללמוד איך להתנהל.

"הכל נכון מאוד אבל בעצם...".

כמו שכבר כתבתי, אני לא ממש אוהד שרוף של צ'מפיון (אם להיות עדין) אבל בסוגייה הספציפית הנ"ל, ואלי אני טועה, גם סירוב לתקן במסגרת האחריות הייתי מקבל (בנימוק הנכון כמובן) שכן התופעה הנ"ל מוכרת לי, אומנם גם במכוניות שהם מייבאים, אך גם אצל יצרנים אחרים כגון: ב.מ.וו ורנו. כאמור, אולי אני טועה.

ובקיצור, לא שייך רק לוואג ויפה שבסוף החליפו (מסכים, כמו תמיד, שיכלו לוותר על הכאב ראש שהיה בדרך).

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
צמפיון האלה לא לומדים ,בישביל מה בכלל להגיע לכל הרעש והבלגן ? לא עדיף היה לתת את השרות הזה מההתחלה וזהו ?

אין מה ללמוד, זאת שיטת מצליח שכנראה זהה אצל כולם.

כל לקוח שמתלונן אומרים לו לשלם, הרוב או שעוזבים את זה ככה או שמשלמים, אלו שמתלוננים ועושים רעש מחליפים להם כדי שיסתמו את הפה ושלא יבריחו לקוחות.

שיטה שנפוצה אצל כל המגזר העסקי.

פורסם
גם סירוב לתקן במסגרת האחריות הייתי מקבל (בנימוק הנכון כמובן)

אשמח לדעת מהו הנימוק הנכון לדעתך להתחמק מלקיים את כתב האחריות בנוגע לפגם ברכב, או שלדעתך לא מדובר בפגם אלא בבלאי סביר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...