Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו בדיוק התופעה עליה דיברתי, בה נתקלתי בכל קשתות היצרנים.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום,

לאחרונה חבר שם לב שהפנסים הקידמיים שלי עכורים.

במקרה נכנסה סיאט לאון נוספת והבחנתי שהמצב ברכב השני אותו דבר לחלוטין, כנראה שאנשים פשוט לא שמים לב לזה.

קפצתי למוסך היבואן ג.ג.ג, וכמובן ש(אני נמצא פה כרגע) מתנערים מאחריות וטוענים שזה לא פוגע בעוצמת התאורה והיבואן הכריז על זה כתקין.

החבר ציין בפניי שהיה מקרה כזה דומה כאן בפורום, ובו צ'מפיון לקחו אחריות ותיקנו את זה על חשבונם.

לאחרי חיפוש של כ-20 דקות אני לא מצליח לאתר את השרשור המקורי.

אשמח אם מישהו יעזור.

ואיך מתקדמים מפה?

הם אומרים שזה רק "אסטטי", אך לא נשמע לי תקין שאחרי שנתיים (אני בחודש האחרון של האחריות) צריך להיות פגם אסטטי מסוג שכזה

פורסם

תוכל להעלות תמונות? אם זה המקרה הקלאסי של לכה שרופה, ניתן לעבוד בשיטה של PLATINUM לחידוש פנסים.

אם הם ימשיכו להתנער מאחריות ולך ייגמר הכוח והעצבים להילחם בהם, שווה לטפל בזה בעצמך ולהגיע למצב של פנסים חדשים.

אם אתה מאזור השרון, נשאר לי עוד הרבה חומר.

Stay Dirty

פורסם

בהמשך הגעתי לדבר עם מנהל המוסך.

הוא הסביר לי שהם קיבלו מידע מהיבואן / היצרן בחול על כך שהנושא הזה מוכר ולא פוגע בעוצמת התאורה ולכן מבחינתם זה תקין.

כמובן שאני מבין שהוא לא יכול עד דעת עצמו לתקן ושההחלטות מגיעות מעליו.

הוא צילם את הפנסים ואמר שהוא יעביר את זה עליהם ונחכה לתשובה מהם.

מבחינתו הוא יצא בסדר, לא ציפיתי ליותר מזה.

מהיבואן אני לא באמת מצפה ליותר מדיי לפי כל הדברים הרעים שרצים עליהם בפורום פה...

נקווה לטוב.

קשה קצת לצלם בגלל שהשמש כרגע ממש חזקה.

אפשר לראות על מה מדובר, זה קצת יותר חמור שרואים את זה ממש בעיניים ולא בתמונה, אולי בערב אצליח לעשות תמונות טובות יותר.

(אני לא יודע איך לשים אותם כתמונה, זה אומר שהקובץ לא חוקי)

https://www.dropbox.com/s/otzzklpk2prm8w2/2014-09-12%2010.58.28.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/fd4xrcpdc3bfssa/2014-09-12%2010.58.58.jpg?dl=0

פורסם

בפורום דיטיילינג יש המון שרשורים בנושא, יש גם ערכה של חברת מגוואיירס לחידוש פנסים ולחידוש ההגנה עליהם.

בכל מקרה, דרוש להיפגש עם נציג שירות ארצי של צ'מפיון ותנסה אפילו לגשת למוסך אחר.

פורסם (נערך)

אני החבר שעליו פטר דיבר. הפנסים אינם עכורים או שרופים - הם סדוקים מצידם הפנימי.

שום פוליש או כל חומר אחר לא יצליח לתקן את זה.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מזכיר לי שלפני לא מעט שנים היה לי יונדאי אקסנט שכל הדשבורד שלו נסדר ונוצר חריץ. פתאום אני קולט שאין דשבורד בלי סדק שמתחיל או סדק שלם.

פניתי ליבואן של יונדאי ואמרו לי שאין מה לעשות. כמובן שבסוף נמצא שהדשבורד הזה לא מתאים לאקלים הישראלי. עכשיו מישהו יכול להסביר לי למה אלפי מחזיקי יונדאי לא הלכו ותבעו את היבואן שיחליף את הדשבורד?

עכשיו זה בדיוק מה שקורה פה. המנורה כנראה לא מתאימה לחום הישראלי ולכן נוצר מה שנוצר בתוך המנורה. אם יש למישהו מספיק כוח להתאד אז תתאגדו כמה מחזיקי מכוניות ותתבעו את היבואן. תביאו חוות דעת שהתופעה הזאת נובעת מהחום הישראלי ואין סיבה שהיבואן לא יוכרח להחליף לכם את המנורות.

פורסם

הבטחתי תמונות בערב.

אז הנה הם.

בלילה זה בהחלט נראה הרבה יותר רע, התמונות פחות ממחישות את זה לדעתי אבל אתם מבינים את המצב לדעתי.

2014-09-13 01.46.58.jpg

2014-09-13 01.46.35.jpg

2014-09-13 01.44.19.jpg

פורסם
מזכיר לי שלפני לא מעט שנים היה לי יונדאי אקסנט שכל הדשבורד שלו נסדר ונוצר חריץ. פתאום אני קולט שאין דשבורד בלי סדק שמתחיל או סדק שלם.

פניתי ליבואן של יונדאי ואמרו לי שאין מה לעשות. כמובן שבסוף נמצא שהדשבורד הזה לא מתאים לאקלים הישראלי. עכשיו מישהו יכול להסביר לי למה אלפי מחזיקי יונדאי לא הלכו ותבעו את היבואן שיחליף את הדשבורד?

עכשיו זה בדיוק מה שקורה פה. המנורה כנראה לא מתאימה לחום הישראלי ולכן נוצר מה שנוצר בתוך המנורה. אם יש למישהו מספיק כוח להתאד אז תתאגדו כמה מחזיקי מכוניות ותתבעו את היבואן. תביאו חוות דעת שהתופעה הזאת נובעת מהחום הישראלי ואין סיבה שהיבואן לא יוכרח להחליף לכם את המנורות.

הזכרת לי את הדשבורדים השרופים של דייהו אספרו.. אין רכב עם דשבורד תקין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

*******עדכון******

לאחר שהסברתי להם במוסך על התופעה עצמה וממה היא נובעת הם נשארו עם הלסת למטה (חשוב שלציין שבלי איומים או הרמת קול).

הוזמנו לי פנסים חדשים והיום הם הותקנו.

התופעה תחזור לצערי, עקב רצון לחסוך בעלות הייצור של הפנס.

לפחות דוחה שוב פעם קצת את הסדקים.

Got To love It

• תוכן חדש...