Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, בימים הקרובים ההורים שלי הולכים לקנות רכב יד ראשונה מהחברה ואנחנו מתלבטים איזה רכב הכי מתאים לתקציב שלנו עד 105 אלף מבחינת חסכון מדלק אבזור ושיהיה מרווח קצת... על מה אתם ממליצים? שיהיה בין מיני למיני משפחתי...

חשבנו על הקיה ריו.. מה אתם חושבים עליה? אם לא אז על מה אתם ממליצים? וגם אשמח שתתנו לי מקום לקנות דרכו את האוטו ולהחזיר את האוטו הישן (טרייד אין)

תודה רבה ושבת שלום!

פורסם

רנו קליאו,זריזה,עיצוב מעולה,איבזור טוב.

לריו מרווח טוב מאחור ותא מטען כדול יותר,אבל הרכב חלש יתר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רנו קליאו,זריזה,עיצוב מעולה,איבזור טוב.

לריו מרווח טוב מאחור ותא מטען כדול יותר,אבל הרכב חלש יתר.

אז אתה אומר לוותר על הריו? כי נראלי בנתיים זה האופציה העדיפה שלי עד שמישהו באמת ישנה לי את הדעה... איזה עוד רכבים טובים חוץ מהרנו?

פורסם

אם כבר קיה ריו, אז תקנה 0 קילומטר מליסינג, אפשר להשיג אותה בסביבות 85-90 אלף.

ששששש...בינינו גם אתה וגם מי קנה חדשה ימכרו בערך באותו מחיר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אוקיי, רציתי לדעת גם מה אתם אומרים על הקיה ריו? ואיזה עוד רכבים..

ישבתי בריו סדאן חדשה של ליסינג.

לא מתקרבת לא לקליאו ולא לסוניק.

תריץ חיפוש פה, לא מזמן היה בחור שבחן פיאסטה,קליאו וסוניק.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
אם כבר קיה ריו, אז תקנה 0 קילומטר מליסינג, אפשר להשיג אותה בסביבות 85-90 אלף.

ששששש...בינינו גם אתה וגם מי קנה חדשה ימכרו בערך באותו מחיר.

ראיתי את זה אחי ואני קונה אוטומטי אז לא כול כך נראלי יעזור לי...

ישבתי בריו סדאן חדשה של ליסינג.

לא מתקרבת לא לקליאו ולא לסוניק.

תריץ חיפוש פה, לא מזמן היה בחור שבחן פיאסטה,קליאו וסוניק.

אין אופציה לליסינג כי ההורים שלי מקבלים כסף ממשרד הביטחון אז חובה רכב חדש יד ראשונה.

אם היה לכם את התקציב שלי והייתם יודעים שאתם עומדים למכור אותו עוד 4 שנים איזה רכב הייתם קונים? (שיש לו שוק טוב) מבחינת דלק, לא חייב מרווח גדול אבל שיהיה

פורסם

"אחיך" אני לא, אני בעצם לא יכולה להיות אח של אף אחד :)

שנית, הוא כתב שם חוות דעת קצרה על האוטומטית כי עשה את הנסיעת מבחן עליה.

אם אתם יכולים להתפשר קצת על הגודל (במיוחד של התא מטען) אולי כדאי לבדוק את הסוזוקי סוויפט.

לא מזמן אבא שלי רכש אחת שנת 2012 (מבחינה מכאנית מדובר באותו דגם שנמכר עכשיו כחדש), מאוד מרוצה מהרכב ומדווח על צריכת דלק לא פחות ממעולה (1:13 בתוך ירושלים :shock2:) אבל אני חושבת שמוקדם מידי לשמוח וצריך לחכות לכמה בדיקות כדי להסגר על המספרים.

יצא לי לנסוע איתו ברכב (בתור נוסעת בלבד, כי הביטוח לנהג יחיד) ואני יכולה להגיד שהרכב הפתיע אותי מאוד לטובה. גם מבחינת נוחות נסיעה, שיכוך של מהמורות על הכביש וגם יש מספיק מקום בספסל האחורי לאדם בגבוה ממוצע כאשר מלפניו יושב בן אדם בגובה ממוצע.

אני חושבת שהגרסא המאובזרת ביותר תכנס בתקציב שלכם ואולי אפילו תשאיר קצת עודף. מבחינת השוק, הסוויפט שומרת על ערכה יפה מאוד ודי מבוקשת מבין הסופר מיני המשומשות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

הייתי מחכה ליום מכירות בסיאט ומנסה להוציא איביזה 1.2 tsi במחיר כמה שיותר זול! אמור להכנס לך בתקציב. בקשר לקליאו רכב מאוד מהנה לנהיגה אבל קליאו מחברה אני בספק אם הייתי מוציא . כשהיא הייתה חדשה הלכתי לראות אותה בסוכנות )שקלנו מחליפה לאיביזה) באדום היא מדהימה . היחס בסוכנות היה על הפנם סניף חיפה . כשפתחתי את הבאגז בלחיצה על הכפתור הוא לא נפתח. ששאלתי אצ האשת מכירות היא אמרה שנגמר לאוטו המצבר .אמרתי לה שזה לא יכול להיות כי שמדליקים אורות יש אור בפנסים בחוץ וכל התאורה תקינה.היא התרגזה לאחר שהתווכחה הגיע נציג שאמר שאכן התקלקל מתג שפותח את הבאגז. רכב שהיה חדש בארץ עם מתגים לא עובדים? ויתרנו.

עריכה אחרונה על ידי OranKimhi
פורסם
"אחיך" אני לא, אני בעצם לא יכולה להיות אח של אף אחד :)

שנית, הוא כתב שם חוות דעת קצרה על האוטומטית כי עשה את הנסיעת מבחן עליה.

אם אתם יכולים להתפשר קצת על הגודל (במיוחד של התא מטען) אולי כדאי לבדוק את הסוזוקי סוויפט.

לא מזמן אבא שלי רכש אחת שנת 2012 (מבחינה מכאנית מדובר באותו דגם שנמכר עכשיו כחדש), מאוד מרוצה מהרכב ומדווח על צריכת דלק לא פחות ממעולה (1:13 בתוך ירושלים :shock2:) אבל אני חושבת שמוקדם מידי לשמוח וצריך לחכות לכמה בדיקות כדי להסגר על המספרים.

יצא לי לנסוע איתו ברכב (בתור נוסעת בלבד, כי הביטוח לנהג יחיד) ואני יכולה להגיד שהרכב הפתיע אותי מאוד לטובה. גם מבחינת נוחות נסיעה, שיכוך של מהמורות על הכביש וגם יש מספיק מקום בספסל האחורי לאדם בגבוה ממוצע כאשר מלפניו יושב בן אדם בגובה ממוצע.

אני חושבת שהגרסא המאובזרת ביותר תכנס בתקציב שלכם ואולי אפילו תשאיר קצת עודף. מבחינת השוק, הסוויפט שומרת על ערכה יפה מאוד ודי מבוקשת מבין הסופר מיני המשומשות.

לא יודע אמרו לי הסוייפט לא משהו.. (לאבא שלי), על איזה אוטו אתה ממליץ?

הייתי מחכה ליום מכירות בסיאט ומנסה להוציא איביזה 1.2 tsi במחיר כמה שיותר זול! אמור להכנס לך בתקציב. בקשר לקליאו רכב מאוד מהנה לנהיגה אבל קליאו מחברה אני בספק אם הייתי מוציא . כשהיא הייתה חדשה הלכתי לראות אותה בסוכנות )שקלנו מחליפה לאיביזה) באדום היא מדהימה . היחס בסוכנות היה על הפנם סניף חיפה . כשפתחתי את הבאגז בלחיצה על הכפתור הוא לא נפתח. ששאלתי אצ האשת מכירות היא אמרה שנגמר לאוטו המצבר .אמרתי לה שזה לא יכול להיות כי שמדליקים אורות יש אור בפנסים בחוץ וכל התאורה תקינה.היא התרגזה לאחר שהתווכחה הגיע נציג שאמר שאכן התקלקל מתג שפותח את הבאגז. רכב שהיה חדש בארץ עם מתגים לא עובדים? ויתרנו.

מתי זה היום מכירות של איבזה גבר?

פורסם

אני ממליץ לבדוק גם את הטויוטה ספייס ורסו - גם מרווח וגם חסכוני מאד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אין צורך בתא מטען גדול יש אופציות טובות יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...