Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפשת אוטו משפחתי שיוכל לאכלס זוג גבוה (שנינו מעל 1.80) תינוקת בת שנה וכלבה. כיום אנחנו משתמשים ברנו קליאו 2001 וזה צפוווווף. תקציב כ40K.

עדיפות לידני אבל השוק שלהן נראה חלש מאוווווד.

כמובן שנתון כמה שיותר חדש וקילומטרז' כמה שיותר נמוך.

תא מטען מכובד בשביל משפחה שמתעדת להתרחב

אנחנו גרים בחיפה אז צריך שהרכב יהיה חזק מספיק כדי להתמודד עם העליות של פרויד ומנשר לאוניברסיטה (מי שמכיר, עליות רציניות).

אני רואה הרבה ביד 2 סובאו 2009 B3 האצ'בק. והן לא נמכרות כל כך מהר. יש סיבה לזה, חוות דעת על האוטו הזה...

שברולט קרוז/אופטרה?

סיטרואן C4?

רנו מגאן?

אלה רק הצעות שאני רואה ביד2 כל הצעה נוספת תתקבל בברכה

תודה לכולם

פורסם

ה-B3 הוא רכב חלש ושתיין דלק.

הסיטרואן C4 ופיג'ו 307 יכולות להתאים.

האופטרה זולה לרכישה, ואמינה מאד. בתקציב שלך תוכל לקנות דגם 2010 - קח בחשבון שלא יהיה פשוט למכור אותה ושצריכת הדלק שלה לא מי יודע מה חסכונית, הטיפולים והחלפים שלה זולים, אך כדאי לטפל במוסך מורשה יבואן בלבד בגלל שטיפול לא מיומן יכול לגרום צרות צרורות.

מהקרוז שלפני 2011 - תתרחק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המלצה נוספת - פורד פוקוס.

נכנס בתקציב שנתונים 2008-2009. אולי ניתן אפילו למצוא גם איזושהי סטיישן אם זה בא בחשבון.

יש היצע גדול מאוד למכירה (לטוב ולרע).

alfa 156 2.5.

פורסם

האופטרה מרעישה כמו טרקטור ומאבדת את עצמה במהירויות גבוהות.

הC4 של סיטרואן זו אחלה אופציה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

בתקציב שלך יש לך מאזדה 3:אמינה,לא חסכונית,תא מטען מכובד,האחזקה קצת יקרה אבל אפשר להסתדר,כוח לא חסר לרכב אבל כמובן צריך לטפל בו

אגב גם עם הסובארו יש לי ניסיון:רכב נוח,לא מרווח,תא מטען קטן,נוסע על טורים גבוהים והצריכת דלק בהתאם,לכוח מומלץ להשתמש בטיפטרוניק שתורם המון ברכב הזה

פורסם

לאנשים גבוהים רק אירופאיות. פיג'ו 307 מרווחת אבל קצת מיושנת. C4 עדיפה. זה מה שהמלצתי גם לאחי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...