Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מרכך כביסה של בדין + בקבור ריק לריסוס.

המטרה הראשונית הייתה לרסס על השטיחונים מפלסטיק של הרכב, במטרה להפיץ ריח יפה פעם ב...

סתם בשביל נסיון ריססתי בחדר שינה על המיטה, כיסא וסתם באוויר, וכבר 3 שעות שהריח מחזיק מעמד ומאוד נעים.

אז חשבתי ברכב לרסס גם על הריפוד של הכיסאות, מבד.

מדובר בשברולט ספארק חדשה 2014, לא בא לי להרוס את הריפוד לטווח הארוך.

ידוע לכם אם ריסוס מרכך כביסה, מדולל במים, יכול לגרום לבעיות כלשהן בריפוד הרכב?

פורסם

יש לי קליפורניה, ולמרות שהם יותר יעילים ממוצרים אחרים, עדיין די מוגבלים מבחינת עוצמת הריח! חוץ מהמסטיק, אבל בא לי להקיא ממנו, אז לא עוזר לי.

חשבתי להוסיף קצת עם ריסוס המרקח. מקסימום, אני ארסס על השטיחים מעור, אבל אחכה לתשובה של מישהו אחר במידה ויש ניסיון בזה כבר..

פורסם

אם אתה ממש "לחוץ" על הריח הספציפי הזה, יכול לתת לך רעיון קטן, במידה ולא בא לך (כנראה) להכתים את הריפודים.

קח מגבת קטנה שאין לך שימוש בה, רסס עלייה כאוות נפשך, קפל, וזרוק אותה מתחת לאחד המושבים.

משהו שאני הייתי עושה :)

"יאללה בירי".

פורסם

אני מרסס כבר שנתיים בדין לא מדולל על המושבים שהבד שלהם לא בדיוק שיא האיכות (קיה ריו 2012 מונית) .

לא נתקלתי בשום נזק .

לא לוקח אחריות :-D.

בברכה

מוטי

פורסם

אין נזק אבל משאיר סרחון לאחר שאתה מפסיק לרסס.במיוחד אם הרכב עומד בשמש

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם (נערך)

שנים ריססתי מרכך מהול במים על מצעים,ווילונות,משקופים,ספות בסלון,שטיחים-בקיצור על כל הבית

ריח אכן נעים ונשאר להרבה זמן. ללכת לישון עם ריח של מרכך על הכרית זו חוויה. (אגב גם בשמים ניסיתי)

הפסקתי את הנוהג הנ"ל לפני כמה שנים מכל מיני סיבות. אחד מהם הוא מטהרי אוויר טובים שיש לי בהישג יד של זוהר דליה

שהרבה מחפשים כאן(שרשור ריח של בתי מלון,זוכרים?) וגם מהיבט נזק בריאותי.

על הרכב ניסיתי כמה פעמים לרסס על הריפודים ושטיחים -לא אהבתי את האפקט לאחר כמה ימים שהרכב בשמש. (בבית זה משהו אחר)

רוצה רכב עם ריח נעים תמיד? תקפיד על ניקיון יסודי כל הזמן,כולל שמפו לשטיחים/ריפודים,לא לאכול ברכב,לא לעשן

תקבל רכב עם ריח טבעי שאין כדוגמתו. (מעט קליפורניה לא יזיק,או בושם שאני מרסס על מטלית בפח מאחור)

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

גם עכשיו תראו מה רשום במשקופים? סימני שאלה>

כאמור היו שנים שריססתי כל מיני סוגי מרככים מהולים במים. על הווילונות,מצעים,כריות,משקופים,שטיחים

בקיצור,על כל הבית. (גם בשמים למיניהם עברו תהליך דומה)

היום אני כבר לא נוהג ככה מכמה סיבות.

1. יש לי מטהרי אוויר חזקים (מחזיקים שעות) של זוהר דליה שיש עליהם שרשור שלם -"מהיכן משיגים ריח של בתי מלון"

2. ממעיט בשימוש במטהרי אוויר מבחינה נזקים בריאותית.

ריססתי גם על ריפודים ברכב כולל שטיחים -טוב לכמה ימים. לאחר מכן השילוב של מרכך עם שמש חזקה

יוצר ריחות לא טובים.

רוצה ממש ריח טוב ברכב? דאג לנקות בפנים (ריפודים,שטיחים,דלתות,תקרת -אמיתי ) עם חומרי

ניקוי ביתיים (פנטסטיק או מנקה שטיחים של סנו) אחת לתקופה.

לא לאכול ברכב,לא עשן ותראה איזה ריח נעים וטבעי יהיה לך ברכב תמיד.

אפשר להוסיף קליפורניה לתוספת אחרונה - או מטלית קטנה מונחת בפינת הפח מאחור לאחר ריסוס בושם. (פעם ריססתי של נשים)

• תוכן חדש...