Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני בהתחלה של כל עניין הדיטיילינג , אך משקיע מאמץ בקנייה ובשטיפת הרכב.

היום קניתי כמה מוצרים אחד המליצו לי פה לניקוי הג'אנט (סימפל גרין)

הוספתי גם 2 פדים מיקרופייבר

ועוד איזה חומר במבצע , מצורפת תמונה.

אני לקראת הזמנה של השמפו MR.PINK שבדיוק נגמר והייתי מאוד מרוצה ממנו .

וגם המבריק צמיגים שהוזמן מאתר VIX ולא הבריק כל כך ואני מאוכזב ממנו.

אשמח להמלצה לאחד חדש ועוד מוצר או שתיים לשטיפת הרכב מאתר VIX או אתר אחר מומלץ.

IMG_5150.jpg

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

לצמיגים תקנה meguiers endurance tyre GEL, לא הספריי.

2 שכבות על הצמיג יבריקו לך אותו יופי.

יכול לקנות כהתנסות את הבקבוק הקטן, עולה 29 שקל ומספיק לים זמן, יכול להשיג באוטודיפו.

"יאללה בירי".

פורסם

כיף לשמוע שאתה נכנס לתחום. אני חושב שזה צריך להיות ידע בסיסי לכל חובב רכב ולא ז'יבורי הפלסטידיפ המדבקות והלדים.

דבר קטן שאמליץ לך לעשות הוא קודם להתייעץ לגבי רכישה ורק לאחר מכן לרכוש ולא להפך כמו שיצא לך עם כמה מוצרים.

כמו שscipopo אמר כבר, הendurance gel הוא מוצר מצויין לצמיגים. במידה ותרצה מראה מבריק,פשוט אל תנגב לגמרי לאחר היישום,

למרות שמקובל יותר המראה השחור מט בתקופה האחרונה.

את הSTP הצהוב אני מתעב, לא עמיד,שומני מדי ולפעמים משאיר סימנים, ניסיון אישי שלי בלבד.

ויקס כרגע לא פעילים לפי מה שהבנתי והאתר היחיד הפעיל הוא אוטוסטור.

אני מניח שבנושא השטיפה הנכונה אתה כבר בקיא ולכן נשאר לך רק לרכוש מוצר מגן כלשהו, בין אם ווקס, אוטם או ציפוי.

תוכל למצוא את כל המידע הרלוונטי בחיפוש.

בהצלחה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

היום השתמשתי ב-STP. אין לי שום ניסיון בתחום הזה, והשתמשתי בו על סמך המלצה של חבר.

נכון לעכשיו אחרי 2 שכבות שלו (לא יודע אם הייתי צריך, אבל ככה זה הרגיש) התוצאה לא מרשימה במיוחד.

ראיתי בתמונות פה בפורום תוצאות טובות הרבה יותר עם חומרים מוצלחים יותר כנראה.

לומדים לפעם הבאה :-D

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

אפילו בצחוק לא הייתי שם

STP על צמיגים

כן, גם בשנים שהשתמשתי בו הרבה,כי זה מה שהכרנו (עדיין יש בבית, לעתים שם ברכב של הבן על הדשבורד)

לא העזתי לרסס בו על צמיגים. (חיי חשובים לי יותר מאשר צמיג "נוצץ")

• תוכן חדש...