Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

צילמה אותי מצלמת רמזור שהיא גם מהירות

ברחוב שדרות מ. בגין אילון פנחס חולון

במהירות 76 קמ''ש במקום 50

זה לא נראלי כ''כ הגיוני כי בשעות האלה יש פקקים, ולא זכור לי שנסעתי במהירות כזו.

איך אפשר לברר לגבי הכיול של המצלמה?

במיוחד שיש רק תמונה אחת.

פורסם (נערך)

המצלמות רמזור\מהירות החדשות פועלות עפ"י שני פסי דריכה. המצלמה מחשבת את הזמן שלקח לך להפעיל את שני הפסים ומחשבת את מהירותך.

כך שלא נראה לי שיש לך קייס על סמך חוסר הגיון. כנראה שבעת המעבר לא היה פקק באזור.

בנוסף נראה כי הכביש הינו בעל שטח הפרדה בנוי, משמע כי המהירות המותרת הינה 60 קמ"ש. ולא 50!

תעלה על הדוח לכאן, כך נוכל לעזור יותר.

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם

תבקש לראות את התמונה, אם אתה בעיצומו של פקק עם מלא רכבים מסביב, יש לך בסיס לנסיון ערעור.

אם אתה שם לבד...אתה כבר מבין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בנוסף נראה כי הכביש הינו בעל שטח הפרדה בנוי, משמע כי המהירות המותרת הינה 60 קמ"ש. ולא 50!

יש חוק שקובע בתוך העיר, אם יש שטח הפרדה בנוי אז מותר 60 קמ"ש? ממתי?

לגבי הדוח, אם זו מצלמה חדשה, התמונה כבר נמצאת בדוח.

פורסם

זה מה שענית במבחן תאוריה? מזל שאפשר לטעות ב4 שאלות ועדיין לעבור.

• תוכן חדש...