Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סקודה אוקטביה שנת 2000 אוטומט, לפני שמונה חודשים הוחלף מנוע אותו סוג רק דגם מקביל ( כנראה מהסוג שמשודך בד"כ לגיר רגיל -דגם KAL) , כאשר אני משלב להילוך רוורס מורגשת מכה כזו בעיקר כאשר המנוע קר . במעבר מרוורס לקדימה יש דיליי -עיקוב קטן בתגובה עד שהרכב מתחיל לנסוע כאילו עיקוב במעבר להילוך הקדמי.

גם בנסיעה רגילה בין הילוך להילוך יש בשלב ההעברה כאילו קפיצה של הטורים כאילו מין החלקה קטנה .

הייתי במוסך שהחליף לי רק חצי מכמות השמן בגיר וגם פילטר לגיר לפי המלצת מוסכניק של סקודה ,אגב, השמן שהוחלף היה שחור -אפור כבר ,לא אדום כמו שמן גיר רגיל,כמוכן בוצע reset, הרכב נוסע יותר טוב אך עדיין ישנן התופעות שהזכרתי. כמו כן נאמר לי שיש בעיה עם סולונאיד אחד של הרוורס שהתקלה מוח של הגיר .אני מבקש את המלצתכם ועצתכם בעניין. וסדר גודל של עלויות למי שמתמצא בעניין.

תודה רבה.

יאיר

• תוכן חדש...