Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 55k האצ'באק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

חבר הפנתה אותי לפה ונראה לי שכאן נמצאים האנשים שמבינים :)

אני רוצה לקנות רכב בתקציב של עד 55,000 (אפשר לחרוג בעד 2000 אבל מעדיף שלא).

יכול להיות אוטומט או ידני, חשוב לי שיהיה בגודל האצ'באק אבל לא i10 או פיקנטו וכו ושהתחזוקה שלו לא תהיה מאוד יקרה.

מה הכי מומלץ?

תודה,

שגיא

עריכה אחרונה על ידי sagieg
פורסם

תודה,

נסיעות בעיקר מחוץ לעיר (תל אביב לרמת גן להרצליה וכו). בעיקר שירגיש טוב על הכביש, שקט ובאיכות גבוהה.

פורסם

לדעתי בתקציב הזה תוכל למצוא יונדאי I20 ידנית שנת 2012, רכב מאובזר מאוד ובטיחותי.אישתי נוהגת יונדאי I20 שנת 2009 אוטומטית כ- 100 ק"מ כל יום ואנחנו מאוד מרוצים מהרכב מבחינת נוחות ועלויות דלק.

פורסם

אם אתה מתכוון לפולו בעלת מנוע 1400- לא הייתי ממליץ לך. מדובר במנוע מיושן ולא הכי אמין (סלילי הצתה, חיישנים שמתקלקלים פה ושם ועוד כל מיני דברים מעצבנים). מה גם שאתה בתקציב הזה תרכוש פולו שנת 2009-2010, אני לא חושב שהירידה בשנה מצדיקה את המחיר, שים לב שצריך כבר להחליף לפולו כזו רצועת טיימינג אם לא החליפו ללא קשר לק"מ שהרכב עבר, והטיימינג זה עסק יקר מאוד ברכב הזה.

אם כבר אתה יורד בשנה, אני חושב שההונדה ג'אז או טויוטה יאריס עדיפות בשביל הדרישות שלך.

• תוכן חדש...