Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי עד 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני אשמח לקבל ייעוץ ברכישת רכב משפחתי - 5 נפשות בלי ילדים

הדברים שחשובים לי ברכב הם אמינות וביצועים טובים [יחסית למחיר כמובן]

ממה שקראתי עד עכשיו ועיון במודעות הרכבים ששמתי עליהם עין הם מאזדה 3 2009-2010 או סיוויק בשנתונים 2006-2008

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות לעבודה וחברים ובסופי שבוע לנסיעות בין עירוניות

רצוי רכב שיוכל לסחוב את העליות לירושלים, תודה רבה מראש

פורסם

כל רכב יסחוב את העליות לירושלים.

המאזדה (על איזה מנוע מדובר?) נחשבת יחסית צפופה, אבל כמעט כל רכב בקטגוריה הזאת יכיל 5 מבוגרים, אך מעט בצפיפות.

הסיויק יותר מרווח ויש לה רצפה שטוחה, אך מבנה המושב האחורי קצת לא נוח ל3 נוסעים, היא ללא ספק זריזה ויחסית חסכונית, תא המטען בגירסת 4 דלתות קצת קטן, הבטיחות מעט ירודה (4 כוכבים במבחני הריסוק ורק 4 כריות אויר בדגם הLS באותם שנים).

שתיהן לא נוחות או מפנקות במיוחד.

עוד אופציה נחמדה היא פוקוס 2 ליטר, היא כנראה לא תהיה זריזה וחסכונית כמו הסיויק, אך נוחה בהרבה, מעט מרווחת יותר (אפשרות לתא מטען מכובד בגירסת 4 דלתות), מאובזרת יפה, בטוחה ולא ידועה כמכונית בעייתית.

לא נמכרו הרבה כאלו, אבל שווה לנסות לחפש.

אם כמות הנסועה לא גדולה אז אני מציע לבחון את הסובארו B4, אמנם היא לא מרווח באופו משמעותי מהסיויק, אך היא נוחה יותר, מעט בטוחה יותר (ב2007 נמכרה עם 4 כריות אויר, נוספו עוד שתיים בהמשך אך אני לא זוכר מתי), המנוע חזק (הגיר לא מוצלח), האחיזה נהדרת, האמינות גבוהה והאס הוא שהיא פשוט זולה, בתקציב שלך תוכל לקנות אולי אפילו מודל 2009.

החסרון המשמעותי ביותר שלה הוא צריכת הדלק, בהערכה גסה, היא תצרוך כ15 אחוז יותר מהסיויק.

פורסם

שלום עומר,

אם אתה מחפש רכב משפחתי זריז אז המאזדה 3 וההונדה סיוויק הן בהחלט בחירות מתאימות. להונדה יש מנוע קצת יותר גדול וחזק (1.8 ליטר, 140 כוחות סוס) כך שהיא זריזה יותר. למאזדה יש מנוע קצת יותר קטן וחלש, אבל היא גם זולה וקטנה יותר.

אתה יכול לשקול גם את המיצובישי לנסר 1800 סמ"ק, מכונית משפחתית אמינה וזריזה מאוד. לא תהיה לה שום בעיה להתמודד בקלות עם העליות לירושלים.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום,

אני אשמח לקבל ייעוץ ברכישת רכב משפחתי - 5 נפשות בלי ילדים

הדברים שחשובים לי ברכב הם אמינות וביצועים טובים [יחסית למחיר כמובן]

ממה שקראתי עד עכשיו ועיון במודעות הרכבים ששמתי עליהם עין הם מאזדה 3 2009-2010 או סיוויק בשנתונים 2006-2008

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות לעבודה וחברים ובסופי שבוע לנסיעות בין עירוניות

רצוי רכב שיוכל לסחוב את העליות לירושלים, תודה רבה מראש

• תוכן חדש...