Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפג'ו בת שנה וחצי, נסעה 49 אלף קילומטר והצמיגים הקדמיים נראים רע. גם האחוריים כנראה לא משהו, אתיעץ עם איש המקצוע כשאגיע אליו.

אני נוסע עם אוטו לא עמוס, לעיתים על דרכי עפר, בודק לחץ אוויר פעם בחודש או אחרי נסיעות ארוכות ב'שטח', וחסר קצת מדי פעם. המידות הן 205-65-ר15, סיווג 94H.

אשמח להמלצות על צמיגים סבירים ולא יקרים, לא אקנה זבל סיני אבל אין לי כרגע הרבה כסף להשקיע במותג יקר אז אני מחפש פתרון ביניים. אני גר בחיפה אך מגיע פעם בשבוע שבועיים למרכז.

קראתי דיונים רבים בפורום על הנושא וחיפוש ראשוני העלה את המבצע על טייפון באוטו דיפו (לא יודע אם יש בגודל רלוונטי לי) ואת הפאלקן ZE912. אני פתוח להמלצות לכיוונים האלו או לכיוון אחר לגמרי...

פורסם (נערך)

שלום,

על הג'מפי שלי יש את אותה המידה.

היו לי כמה סטים שונים, ואני יכול להגיד לך מניסיון.

פאלקן בסדר (אחיזה לא רעה, שקטים, רכים), אבל מקדימה אצלי הם נגמרים מהר מדי. אולי בגלל שהרכב גדול, גבוהה - הם מתחילים להתפורר ונשחקים בצדדים.

בכל הפנצ'ריות שהייתי אמרו לי שככה זה ברכב מסחרי כמו שלי, ולא משנה מה אני ארכיב - לא יחזיק יותר מ 30 אלף ק"מ מקדימה.

לא הקשבתי להם - בפעם האחרונה הרכבתי מקדימה KLEBER HP2 שעולים 50% יותר מפאלקן. הם גם החזיקו מעמד בדיוק 50% יותר מרחק מפאלקן.

החלטתי שאני מרכיב מקדימה KLEBER ומאחורה FALKEN ZE912.

היו לי גם מקסיס בסיסיים - התייבשו מהר יותר מאשר פאלקן נשחקו.

הרכב שלך פחות כבד ופחות גבוה - אולי אצלך פאלקן יחזיקו מעמד יותר מאשר אצלי.

אתה יכול לנסות TOYO CF2 - דגם חדש . עולה קצת יותר מפאלקן.

יש גם HANKOOK או KUMHO קוריאניים.

בטייפון אני ממליץ לך לא לגעת.

אם אתה רוצה ממש להשקיע - GOODYEAR EFFICIENT GRIP מעולים. אבל לדעתי לא כדאי לתפס בסולם המחירים מעל KLEBER, פשוט אין טעם.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההתלבטות היא כזו:

Falken Ziex ZE-912 ב353 ש"ח

94T EC201

Dunlop ב365 ש"ח

TOYO

PROXES-CF2 ב377 ש"ח

המחירים די דומים, מיקום החנויות כנראה באותו אזור, מה עדיף?

פורסם

שוב פעם אני ממליץ על Toyo.

פאלקן לא יחזיק לך הרבה קילומטרים, דנלופ מהדגם הזה נמכר בשווקים בסגנון ניו זילנד - אני לא חובב של הדגמים האינדונזים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...