Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק את המכוניות הזולות, בד"כ כדי להוזיל עלויות מנסים לפשט דברים כמה שיותר.

פיג'ו 107 או אלטו, זה הניחוש הממש לא מלומד שלי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יונדאי גטס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התחדשתי אתמול בטויוטה יאריס בציר 2009 לאחר שחרשתי מידע על 90% מהרכבים שיש בשוק הישראלי.

ללא ספק זה הבחירה הכי חכמה שעשיתי ואני בטוח שימים יגידו את שלהם (ורק לטובה).

תשקול את האופציה הזאת ^^

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אלטו כנראה יורדת מהפרק, כנראה גם מיצובישי ספייס-סטאר/אטראז':

לא כזו המיוצרת עבור העולם השלישי עם טכנולוגיה של שנות ה 90.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הפיאט פנדה \ קובו למשל, הן מכוניות פשוטות יחסית לתחזוקה.

המנוע בקובו הוא מנוע 1.4 שהיה גם בפיג'ו 205 עם שפצורים נדרשים, המנוע 1.2 שיש בפנדה הוא אותו מנוע שהיה גם בפונטו ספייס, עם עדכון שמעלה את ההספק.

בנוסף אני מניח שכל רכבי המיני המיושנים כמו 107\C1 או אלטו, כנ"ל גם מיצובישי ספייס סטאר שהיא לגמרי רכב ניינטיז.

פורסם

שום מכונית מודרנית אינה פשוטה.

כל המכוניות היום כוללות אינספור מחשבים ומערכות אלקטרוניות מורכבות. גם באלטו או בפנדה.

לתקן רכב לבד? לא חושב.....

פורסם

מערכות המחשוב המתוחכמות הללו ניתנות לרכישה בEBAY במחירים נמוכים, כל אחד עם ידע טכני (בטח אחד שמתקן את המכונית לבד) יכול להסתדר לפחות עם אבחון התקלה. מה הלאה? תלוי ברמת הידע הנדרשת.

ככה או ככה, במכוניות כמו אלטו או פנדה לא נדרש ידע מיוחד בכל הנוגע למכונאות ואין סיבה שמכונאי כללי מיומן לא יצליח להסתדר איתן, גם בתנאים בינתיים.

פורסם (נערך)

מה לגבי הוואגיות (פולו איביזה פאביה) 1.4 ידני הזולות?

עד כמה ראיתי יש שימוש באלקטרוניקה מודרנית, אבל כשאני בודק שמן לפאביה אני מרגיש כאילו אני בטויסאראס. (רגיל לרכבים מאסיבים יותר)

(פעם אחרונה שהייתי במפגש רכבי אספנות ראיתי מה הכוונה רכבים קלים לתחזוקה)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם (נערך)

לא מבין מה הבעיה במחשבים, אני מתייחס אליהם ברוב המקרים כקופסא שחורה,

בד"כ זו מערכת אמינה מאוד, הרבה יותר מחלקים אחרים ברכב, מחירי הסורקים הנוכחיים נגישים למכונאי ביתי,

מכוניות עם מחשב, ABS קיימות כבר יותר מ 20 שנה, והעבודה עליהן לא זרה לי,

מה בעצם הבעיה למכונאי ביתי בעבודה על מכונית מודרנית ?

נניח שמדובר ב:מאזדה 3, הונדה אקורד, סקודה אוקטביה, פורד פוקוס ובמוו 330CI כולן מ 2010

וצריך לבצע פרוצדורה כמו : שיפוץ ראש מנוע (הוא פשוט מאגד הרבה פרוצדורות משנה שגם קיימות בפני עצמן)

עריכה אחרונה על ידי proxima
  • תוכן חדש...