Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מעוניין לקנות מטלית לניגוב הרכב לאחר שטיפה (לרוב במכונה :-() ומטלית כללית לניגוב מדי פעם. ולא יודע מה בדיוק לקנות.

מיקרופייבר זה מתאים? מתאר לעצמי שצריך אחת די גדולה. מוכן להשקיע בזה כמה שצריך רק שיהיה מוצר טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תבדוק בשרשור של השוק - מוכרים מגבות uber מעולות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4377798

קצת חבל שאתה שוטף במכונה (מנהרה) - כי עם הנזק שתקבל שם שום מגבת לא תעזור.

מגבת קטנה אפשר למצוא באוטוסטור, vix או אוטו דיפו.

בגדול צריך מגבת מיקרופייבר עבה ככל האפשר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מסכים לגבי המכונה. מאוד רוצה לשטוף לבד, אין מקור מים, אני מודע לזה שלא חייב אותו. (זה שאני לא כותב בפורום לא אומר שאני לא קורא :-))

כמעט ואין לי זמן לצערי. מקווה שזה ישתנה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

פורסם

קניתי של מגווירס באוטו דיפו שלוש ב70 מעולות!

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אתה לא יכול להיות דיטיילהוליק ולשטוף במנהרה, זה כמו להגיד שאתה סטריית אבל אוהב בנים.

הייתי רוצה שיהיה לי יותר זמן להקדיש לה, אבל פשוט אין לי. קודם כל צריך ציוד וכלים ואז אתחיל.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

רק להתחלה תפסיק עם מכונה ושטוף ידנית, אפילו לא שיטת שניי הלאים שטוף עם בקבוקים וסבון של אמריקן איגל.

וגם אני שוטף עם דליים ובקבוקים כי אני גר קומה רביעית שהחניי לפחות 300 מטר מהבית, מוצאים שעתיים בשבועה לשטוף.

• תוכן חדש...