Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הZ2 רק יצא, לא נראה לי שבאמת יצא Z3 בשנה הקרובה

אמורה להיות לו אותה מצלמה כמו בZ1 קומפקט שלי, מצלמה מדהימה !!!

1558517_10203678260419598_5524531658211949428_n.jpg

הבעיה היחידה שלי איתו הוא הלנצר המציק של סוני, אבל עניין של טעם והרגל, אני פשוט הורדתי APEX ונגמרו הבעיות :lol:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
Shorlakk, קנית בסוף את ה-M8?

לא.

החלטתי שהM7 שלי לא מצדיק החלפה לM8.

אני גם לא מת כ"כ על הרעיון שהוא כמעט בס"מ גדול יותר מהM7 שגם ככה קצת גבולי מבחינת גודל לאחד שהיה עם אייפון 4 במשך שלוש וחצי שנים.

עריכה אחרונה על ידי shorlakk
פורסם
לא.

החלטתי שהM7 שלי לא מצדיק החלפה לM8.

אה, אוקיי.

אני מעוניין להחליף את ה-S2 העגלתי שלי ב-M8.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הZ2 רק יצא, לא נראה לי שבאמת יצא Z3 בשנה הקרובה

סוני מוציאה מכשיר דגל כל חצי שנה. המכשיר הבא בספטמבר

פורסם

איזה מיותר זה :?

מה כבר אפשר לשדרג בחצי שנה?

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

בלי קשר להעדפה או כל דבר אחד (אני חסיד HTC מימים עברו), לא חושב שיש כל כך הרבה מה לחשוב, כלל המכשירים היום חזקים.

ככה שמבחינת חומרה לעשות השוואה זה לא בדיוק מעניין, שכן למי יש יותר גדול לא קובע כבר מזמן, תעשה השוואה בין המצלמות חיי סוללה ומה שעוד חשוב לך, מבחינתי מעבר לכלל הזה הממשק הוא אחד הדברים הכי מרכזים מבחינתי.

כמובן שהממשק של סמסונג מזעזע וזה כולל גם תגובות המכשירים למיניהם (החל מהS3 והלאה), לגבי השאר זה עניין שלך, לי אישית יש דעה על כל אחד מהבאים, אבל שורה תחתונה כולם טובים ויותר חשוב הרבה יותר טובים מסמסונג.

פורסם

בחיי

2 עמודים של תכתובת, ועדיין לא קיבלתי את מה שחיפשתי: מבחן השוואה ראש בראש בין G3 לZ2 רק בהיבטי מצלמה ואיכות תמונות.

לברזל כבר אין חשיבות (כולם נורא חזקים)

גם לממשק אין חשיבות, כי כנראה בכל מקרה אחליף לאנצ'ר.

ואם בוחנים כל טלפון בפני עצמו - גם המצלמות של כולם מעולות.

מבחינת סוללה אין מבחנים לG3 בינתיים (לפחות לא מצאתי)

הZ2 מבחינה זו ממש טוב ויש דיווחים של יומיים ואף שלושה של עבודה רצופה.

מבחינת מצלמה (שזה תאכלס מה שהכי מעניין אותי) - לא מצאתי השוואה בין G3 לZ2.

יש בין Z2 לנקסוס, לאייפון אפילו לגלקסי 5. אבל לא עם G3, כולל תמונות לדוגמא שממש רואים הבדלים (לצערי הZ2 בד"כ נחות באיכות, למרות ריבוי הפיקסלים).

מה שאני מחפש זה בדיקה זהה לזו רק עם G3.

הרעיון של לחכות לZ3 - היא בעיקר כי כנראה הוא יהיה עם QHD, ואולי יהיה שיפור נוסף במצלמה - מה שיחסל את התחרות עם G3 (לטובת הZ3).

בברכה!

יונתן.

פורסם (נערך)

לא תמצא כי עדיין אין..

בכל מקרה עדיין, הZ2 לוקח :wink:

אגב,הZ2 עבר כל כך טוב את מבחני הנפילה שרק בגלל זה מגיע לו עוד נקודות בסך הכללי.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

יש לי את ה Z2 כבר שבועיים.

אני יכול להגיד לך שאני סה"כ מאוד מרוצה. בעיקר מהחומרה, פחות מהתוכנה שמגיעה עם המכשיר.

לגבי הסוללה, היא פשוט מפלצתית. מחזיקה לי בין יומיים של שימוש מאסיבי, לשלושה ימים של שימוש רגיל.

מה שפחות אהבתי זה שכל הכפתורים הפיזיים נמצאים בצד ימין של המכשיר, מה שיוצר עומס על האיזור וגורם ללחיצות לא מכוונות על חלק מהם.

אני אישית הייתי מעדיף את הסוני על ה G3 בזכות העמידות במים וה-3GB זיכרון RAM כסטנדרט.

אם יש לך עוד שאלות לגבי הסוני, אשמח לענות.

פורסם (נערך)
אה, אוקיי.

אני מעוניין להחליף את ה-S2 העגלתי שלי ב-M8.

אני חושב שלו הייתי כעת מחליף מכשיר מהאייפון, בוודאי שהייתי הולך על הM8.

יותר מאשר כל המתחרים האחרים שבשוק.

אגב, הוכרז ממש עכשיו על HTC ONE E8 שזה כמעט אותו דבר כמו M8 רק עם בודי פלסטיק, קל ב15 גרם, מקום ל2 סימים וזהו בערך.

לגבי הZ2, שיחקתי איתו בגרמניה לפני חודשיים ובעיניי ובידיי (הגדולות) הוא אמנם נראה מיליון דולר אבל אשכרה ענק מדי. קצת כמו להחזיק טאבלט קטן בכיס ובידיים. לא יודע - מוזר לי.

עריכה אחרונה על ידי shorlakk
פורסם

אגב, הוכרז ממש עכשיו על HTC ONE E8 שזה כמעט אותו דבר כמו M8 רק עם בודי פלסטיק, קל ב15 גרם, מקום ל2 סימים וזהו בערך.

לגבי הZ2, שיחקתי איתו בגרמניה לפני חודשיים ובעיניי ובידיי (הגדולות) הוא אמנם נראה מיליון דולר אבל אשכרה ענק מדי. קצת כמו להחזיק טאבלט קטן בכיס ובידיים. לא יודע - מוזר לי.

גם ה-G3 לא כזה אידאלי בגודל שלו

פורסם

נכון.

אבל כנראה מתרגלים ל(כמעט) כל דבר.

גם הM7 היה לי מעט מוזר במעבר מאייפון 4, ואחרי מספר חודשי שימוש זה נראה לי מוזר מאד הקוטן של האייפון 4..

פורסם

מצחיק שאפילו בגירסת הפלסטיק הזולה המצלמה תהיה עדיפה, אבל אני לא מבין- חומרה כזו ומצלמה של f/2.2?? מה ניסגר עם HTC והבחירה של המצלמות?

כבר במכשירי 130$ הסינים מספקים מצלמות של f/2.0 ובמכשירים ברמה כמו הE8 כבר זה f/1.8.

ואכן לדעתי הLG החדש זה פשוט מכשיר מדהם- כל היצרנים פשוט עברו את סמסונג בסיבוב S5, מעניין איך הטריק עם הלייזר ישפר את הפוקוס- במיוחד בצילומי ערב/אירוע שלמצלמה הכי קשה לתפוס פוקוס נכון.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נו, אז עכשיו גרמת לי להתלבטויות בין E8 ל-M8.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...