Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכבר אמרו מבחן עדיין אין אז אתה מחפש משהו לא קיים, ואתה טועה בזה שאתה חושב שממשק מסתכם בלאנצר, עצם העובדה שאתה בעצם מתקין לאנצר אחר אומר כמה הממשק לא מתאים או גמיש בשבילך.

ומה יש להתלבט פשוט תקנה מה שמתאים לך (-: אני יכול להגיד לך בתור אחד שעבר הרבה מכשירים כולל M7 לM8 ושיחק עם מכשירי הפלסטיק המקבילים של HTC, זה פשוט לא אותו דבר ולי אישית היה קשה לעבור למגע פלסטיקי, כמובן שגם המחיר קובע (-:

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, עד עכשיו לא היה לי אפשרות לשים לינק נורמלי להשוואת תמונות (כי רוב הזמן כתבתי מהסלולרי ולא מהמחשב).

מצרף שני לינקים להשוואת הZ2 עם נקסוס 5 ואייפון 5S - בהיבטי המצלמה:

תמונות לדוגמא:

https://drive.google.com/folderview?id=0B_Emld_mX_2TU0gzcG1CTF9IX0U&usp=sharing

סרטון סקירה (ברוסית) שמתאר את ההבדלים,

אומנם לא הנקסוס ולא האייפון אינם מהווים אופציה רלוונטית עבורי (מכל מיני סיבות שלא אפרט כרגע), אבל מבאס לראות עד כמה ההבדלים גדולים לרעתו של הסוני. אני מניח שניתן לשפר את המצב עם כל מיני פונקציות עריכה או שינוי הגדרות, אבל במצב הדיפולטי - הסוני מציג נתונים נחותים בצורה דיי מובהקת. חבל.

כמו כן - למצלמה של סוני יש כמה חסרונות נוספים, כמו למשל העובדה שכל האופציות המגניבות עובדות רק במצב של 8MP, וצילום 16:9 ניתן לעשות רק עד 15.5MP (ללא פונקציות) (20.7MP מצלם רק ב3:4), וגם לחיצה על כפתור המצלמה הייעודי תמיד יוביל לצילום אוטומטי ב8MP כברירת מחדל.

כל עוד משווים מול נקסוס ואייפון, אז ברור לי איזה טלפון לקחת, אבל אני מחפש בעצם תמונות כמו אלו עבור G3 וגלקסי 5 כדי להבין סופית מה מתאים לי יותר.

מניח שאין ברירה וניאלץ לחכות עוד קצת לקבלת תמונות כאלה.

בברכה!

יונתן.

פורסם (נערך)

אתה באמת אומר שהתמונות של ה Z2 לא טובות??:shock:

הדוגמאות שהבאת שם מוכיחות בדיוק את ההיפך. תראה את הטווח הדינמי, את הצבעים ואת החדות.

לגבי הגדרות המצלמה, אתה באמת חושב שסוני שמה שם חיישן 20 מגה ולא נותנת לך להשתמש בו?

צפה בסרטון הזה. זה יעשה לך קצת סדר בראש.

זה נקרא By pixel super resolution

אגב אם נורא חשוב לך להשתמש ב 20 מגפיקסל בכל מצב, יש מודים לזה. התקנה בשניה וזהו.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

הבעיה היחידה שלי עם סוני זה לא החומרה אלא האלגוריתם העלוב לעיבוד התמונה שהורס הכל!

וסימן ההיכר שלו לא השתנה עד היום אפילו מתקופת הסוני אריקסון , משום מה הם בחרו אלגורתם אגרסיבי להעלמת רעש צבע וISO, בדרך העלימו את כל הפרטים הקטנים(רזולוציה) ולבסוף בישביל לפצות על כל זה הם הפציצו בsharpening שיוצר הילה/STROKE מסביב לגבולות האובייקט+ נקודות שחורות בכל התמונה עקב האובר חידוד.

יש מספיק תמונות להמחשב גם בGSMARENA, התמונות ב100% לא שוות כלום לדעתי, מה שמצחיק הוא שיצרנים אחרים שלוקחים את החישנים של סוני לרוב לא סובלים מאותה הבעיה ומציגים עיבוד תמונה טבעי יותר ועשיר בפרטים הקטנים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

Ceyal, אני מקווה שאתה צוחק.

הנקסוס הוא ממש לא פסגת הטכנולוגיה בכל הנוגע למצלמה שלו, ועדיין, רוב התמונות יוצאות בו הרבה יותר טוב מאשר בסוני.

לסוני יש מחלה בשנתיים האחרונות, שנראה שהיא לא במודולים עצמם- שנראים טוב מאוד בטלפונים מיצרנים אחרים- אלא בעיה תכנתית נטו.

התמונות עוברות אוברפרוססינג מטורף שמעלים המון המון פרטים וגורם ל"גושי צבע" כאילו מדובר במסך 8 ביט כמו פעם.

הדוגמא הכי בולטת בהשוואה שjmg צרף היא התמונה עם השיחים הירוקים. פתח את 2 התמונות במקביל, ותראה את ההבדל *העצום* בפרטים הקטנים שפשוט נעלמים בסוני.

אותו דבר בדיוק תוכל לראות בתמונות בביקורות בgsma שלטעמי מאוד מקצועיות, עם צילומי פנים בתנאים זהים לחלוטין בכל ביקורת, וממשק השוואת תמונות מצוין.

Aprilia Shiver 750

פורסם
אתה באמת אומר שהתמונות של ה Z2 לא טובות??:shock:

הדוגמאות שהבאת שם מוכיחות בדיוק את ההיפך. תראה את הטווח הדינמי, את הצבעים ואת החדות.

לגבי הגדרות המצלמה, אתה באמת חושב שסוני שמה שם חיישן 20 מגה ולא נותנת לך להשתמש בו?

צפה בסרטון הזה. זה יעשה לך קצת סדר בראש.

זה נקרא By pixel super resolution

אגב אם נורא חשוב לך להשתמש ב 20 מגפיקסל בכל מצב, יש מודים לזה. התקנה בשניה וזהו.

הסרטון שצירפת, מתאר את יכולות הזום הדיגיטלי של סוני (במצלמות הפוקט שלהם), לא לגמרי הבנתי איך זה קשור?

ומבחינת תמונות שהבאתי - תסתכל לדוגמא על התמונה של הפרח האדום שצולמה בנקסוס וזו שצולמה בסוני.

אותו כנ"ל לגבי הפרח הצהוב על רקע הדשא הירוק.

בשני המקרים הצבעים של הנקסוס פשוט נראים חיים הרבה יותר והרבה יותר מדוייקים.

בנוסף - בצילומי חוץ של הבניינים, בחלק מהתמונות ממש רואים את הטווח הדינאמי המוגבל של סוני לעומת הנקסוס או האייפון.

אזורים בהירים בבניינים שרופים לגמרי בסוני, ומלאי פרטים בנקסוס.

אולי הסתכלנו על דוגמאות שונות, אבל מהדוגמאות שאני ראיתי (שגם הודגמו בסרטון), הן ממש לא מחמיאות לסוני.

כמובן - אם מתייחסים לסוני כעומד בפני עצמו, המצלמה שלו סבבה לגמרי.

ולגבי היכולת לצלם ב20MP במקום ב8, מודגמת בסרטון (אומנם הוא ברוסית, אבל אני מניח שאתה יכול לראות את זה ויזואלית).

אני מניח שלא חסר אפליקציות צילום חלופיות שאולי גם יאפשרו את הצילום ב20MP, אבל אז מאבדים חלק מהפיצ'רים של סוני מבחינת אפקטי צילום שונים.

כמו שציינתי קודם - לא נקסוס ולא אייפון אינם מהווים אופציה עבורי, ופשוט מעניין אותי לראות דוגמאות כמו אלה גם עבור G3 וגלקסי 5.

ואולי בשביל לקבל את הקצת אקסטרה תיקונים - שווה לחכות עוד חודשיים לZ3, שאני מניח כבר יהיה עם סנאפי 805 ומסך UHD ואולי גם יכולות מצלמה משופרות (בכל זאת זאת אותה מצלמה כבר 3 דורות ברצף).

בברכה!

יונתן.

פורסם

hwgeek איפה היית עד עכשיו???

בדיוק התמונות שחיפשתי (לפחות כרגע כבר קיבלתי רפרנס לגלקסי 5 שגם הוא נותן ביצועים עדיפים על הסוני).

גלקסי 5

http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-galaxy-s5-vs-sony-xperia-z2/camera/gsmarena_104.jpg&idReview=1085&idPage=8

סוני Z2

http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/samsung-galaxy-s5-vs-sony-xperia-z2/camera/gsmarena_006.jpg&idReview=1085&idPage=8

ממש אפשר לראות את ההבדלים בצבעים,

ואם מגדילים באזור העצים - ממש רואים כמה האיכות יותר גרועה בסוני.

קיצר - בינתיים דיי נפילה.

נראה לי אצטרך להתאפק עוד חודשיים לראות מה הם יציעו בZ3.

בברכה!

יונתן.

פורסם

מיצטער- הייתי עסוק בלאכול קצת(הרבה) חצ'פורי :-)

img_1282.jpg

מרוב שסוני הרגזו אותי מעיבוד תמונה העלוב שלהם- הם גרמו לי להרשם לXDA וללמוד בעצמי כיצד לחפור בתוך הקודים שלהם באפליקציות המצלמה ולהיות שותף במודים לsemccameraui, בזמנו אני וRizal Lovins חפרנו יחד ומצאנו אפשרויות שיפור שונים, מאז אני כבר מלפני יותר משנה מכרתי את האקספיריה שלי ולשימחתי/צערי ניפרדתי מהפרוייקט :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מיצטער- הייתי עסוק בלאכול קצת(הרבה) חצ'פורי :-)

[ATTACH=CONFIG]384174[/ATTACH]

מרוב שסוני הרגזו אותי מעיבוד תמונה העלוב שלהם- הם גרמו לי להרשם לXDA וללמוד בעצמי כיצד לחפור בתוך הקודים שלהם באפליקציות המצלמה ולהיות שותף במודים לsemccameraui, בזמנו אני וRizal Lovins חפרנו יחד ומצאנו אפשרויות שיפור שונים, מאז אני כבר מלפני יותר משנה מכרתי את האקספיריה שלי ולשימחתי/צערי ניפרדתי מהפרוייקט :-).

אוף זה ממש מרגיז! (שהוצאת לי את העיניים עם החצ'אפורי הזה עכשיו!!)

ודווקא צורת התגובה של המצלמה שלהם הכי מדהימה מכולם (אין את הלאג והטשטוש בזמן תנועה - המעצבן הזה של כל הסלולרים, שמזכיר מצלמות אינטרנט משנות ה-90).

אז איזה טלפון יש לך היום ומאיזה שיקולים?

בברכה!

יונתן.

פורסם

:lol: - הייתי חייב-חג הגבינות לא? :-).

המכשיר שיש לי כרגע הוא המכשיר החמוד הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?526358

השקולים- לצערי כרגע אין לי כסף זמין למשהו ברמה, אבל עוד חודש+ אני הולך לפנק את עצמי בסיני משובח :-).

אנ די משוכנע שהמצלמה של הG3 תהיה טובה ולדעתי ברוב המצבים הוא יביא לתוצאות טובות יותר- הבעיה שלי עם המצלמות הסלולאריות הוא הצילום ערב שנמצאים באירוע/באולם ורוצים להצטלם עם המישפחה/חבר'ה אבל תמיד התמונות לא משהו מבחינת הפוקוס כי למצלמה קשה מאוד בתנאי תאורה חלשים-כאן לדעתי הפצ'ר של הלייזר ישחק תפקיד חשוב.

פורסם

נכון, אבל אל תהרוס להם :-),

בנוגע למצלמה של הG3, לדעתי זה לא נכון לישפוט כרגע את התמונות מהמצלמה כי המכשיר לא בגירסת תוכנה סופית ולכן בדיקת האיכות לא רלוונטית, מ שזוכר גם לסוני יצאו עדכונים אחרי ההשקה ששיפרו מהותית את המצלמה, כנ"ל לדעתי גם כאן, כרגע אכן המצלמה מעלימה יותר מידי פרטים אבל יש מצב שבגרסה הסופית הם יטפלו בזה.

צריך להמתין לביקורת המכשיר המוכן למכירה.

פורסם

בתור בעלים של Z2 המכשיר מצטיין, זמן סוללה מדהים ומצלמה קקה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...