Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שהכותרת רומזת,

כבר הייתי מוכן ומזומן לקנות את הסוני אקספיריה Z2.

הייתי בעלים של גלקסי 1,2 ו4. וכרגע מחפש משהו להשתדרג אליו שיגרום לי להרגיש הבדל

(לצערי גלקסי 5 פשוט לא מספק את הסחורה לדעתי ובטח לא מצדיק מעבר מS4).

הדברים החשובים הם המצלמה, איכות הצליל (במיוחד מגבר אוזניות מובנה) וחיי סוללה.

אחרי זה כל השאר.

הבעסה העיקרית בינתיים - זה שכל המבחנים שבחנו את הZ2 מול טלפונים נחותים בהרבה מבחינת יכולות מצלמה (כמו אייפון 5S או נקסוס 5), הציגו דווקא יתרון משמעותי מבחינת איכות הצילום כלפי המתחרים, כשהסוני הוצג כבעל מצלמה בעלת איכות צבעים בעייתית.

כלומר נכון שלסוני יש 20.7 מגה פיקסל, אבל בסופו של יום - איכות הצבעים, החדות והטווח הדינאמי של סוני היה ירוד בהרבה מאייפון ונקסוס, שזה דיי הפתיע אותי (במיוחד לאור זה שלשני האחרונים מצלמה של 8 מגה פיקסל בלבד, ואינם מהווים את פסגת הטכנולוגיה בצילום).

יכול להיות כמובן שבוצעה מניפולציה לתמונות כך שדווקא המתחרים ייראו יותר טוב מהסוני, אבל אני פחות מאמין שזה המקרה.

ואם כל זה לא היה מספיק - באו LG והציגו את הטלפון המדהים הזה בשם G3,

רק שעכשיו לא לגמרי ברור לי למי יש מצלמה עדיפה (כנראה שזה מה שיכריע את הכף).

איכות מסך כמו של LG זה כמובן מדהים - אבל פחות קריטי מבחינתי (גם 430PPI זה סבבה לגמרי).

כאן השאלה: איפה יש מבחן עם תמונות באיכות מלאה שמשווים בין שני המכשירים (חיפשתי ולא מצאתי).

ויש עוד אלמנט קטן אך חשוב,

ישנן שמועות שסוני מתכננים Z3 כבר באוגוסט הקרוב.

HELP!!

בברכה!

יונתן.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתור מי שמשחק על בסיס די קבוע בימים האחרונים עם הG3, אני יכול להגיד שהמכשיר מדהים.

המצלמה שיש למכשיר חוץ מהיותה איכותית מאוד גם מהירה בצורה בלתי רגילה.

(המכשיר עם עברית, לספקנים אעלה תמונה במידת הצורך)

את המתחרה אני לא מכיר.

פורסם

ברור לי שבהסתכלות בודדת על מכשיר כזה או אחר, הם יציגו תוצאות מעולות.

הרעיון הוא למצוא מבחן השוואתי מבחינת איכות תמונות שממש מציג הבדל side-by-side.

ראיתי כאלה מבחנים שביצעו לסוני מול אייפון ונקסוס אבל עוד לא ראיתי מבחן עם g3.

והמוטיבציה המרכזית ל"שדרוג" היא גסיסת הטלפון של אשתי.

(היא תקבל את ה4 שלי שבאמת במצב מעולה ואין לי תלונות עליו יותר מדי).

בדוק יש כאן מומחי סלולר שבטח חורשים את הרשת ויודעים איפה מבצעים מבחנים מעמיקים באמת (ולא סתם מקריאים specs של מכשירים ועושים מבחן על נייר).

בברכה!

יונתן.

פורסם

שמע, יש לך את אפל, סמסונג, htc, סוני וLG.

5 חברות שמוציאות מכשירים טובים מאוד כל שנה כלומר כל איזה חודשיים- שלושה יוצא לך מכשיר חדש שהוא "הדור הבא".

וזה מבלי להתחשב בחברות אחרות שגם הן מוציאות מכשירים (סדרת הנקסוס לצורך העניין, או סדרת הATIV וכו' וכו').

אז תשכח מהרעיון של להחזיק את המכשיר הטוב ביותר- זה פשוט לא קיים. ובוודאי שלא לאורך זמן.

תקנה עכשיו את המכשיר החזק ביותר, עוד 3 חודשים יצא משהו יותר טוב- ככה זה ואין מה להתרגש, ובוודאי שאין מה לרדוף אחרי זה.

תקנה מכשיר חזק במחיר נורמלי, תהיה איתו שנתיים-שלוש ותחליף

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

+1

ובנוסף להנ"ל, אתה נותן משמעות גדולה מדי למצלמה בסמארטפון.

זה לא שתמצא LEICA M9 בתוך חיישן מצ'וקמק שבתוך מכשיר סלולרי.

מצלמות בסמארטפונים נועדו בעיקר להעביר בוואצאפ או להעלות לרשתות חברתיות שגם ככה צופים בהם מסמארטפונים אחרים.

זה נכון שיש מכשירים שהתמונות שיוצאות מהם נחמדות+ אבל אתה לא באמת חושב שזה יכול להוות תחליף הולם למצלמה אמיתית.

פורסם (נערך)

(לצערי גלקסי 5 פשוט לא מספק את הסחורה לדעתי ובטח לא מצדיק מעבר מS4).

נראה לי שזה די אותו מכשיר

כאן השאלה: איפה יש מבחן עם תמונות באיכות מלאה שמשווים בין שני המכשירים (חיפשתי ולא מצאתי).

HELP!!

תהנה

http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G3,Sony-Xperia-Z2,Samsung-Galaxy-S5/phones/8347,8323,8202

אם כבר, לא נראה לי שיצא טלפון מאז גלקסי נוט 2, שמצדיק החלפה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני בדיוק רכשתי את ה-G2 :)

לפי דעתי האקספיריה לוקח בגדול.

מצלמה טובה יותר, איכות החומרים טובה בהרבה מה-LG, והכי טוב - הוא חסין למים.

ולא יודע למה, אבל כשיש אפשרות להוריד את המכסה האחורי, זה נותן הרגשה של טלפון זול ומתפרק, לי בכל אופן. אני אוהב את המכשיר

בתור יציקה אחת.

פורסם

ועכשיו כולם הבינו שאין לMRZ את הG2 כי בG2 לא רק שאי אפשר להוריד מכסה, אלא גם אין חריץ הרחבה.

בתור סוניבוי עם ותק של מעל עשור ובוגר כל סדרת האקספריה עד 2013, אחרי שהZL שלי מת לי ביד תוך כדי צילום, קניתי G2.

אין מאושר ממני. נכון, לסוני יש כל מיני שטיקים שלLG אין, אבל בגדול המכשיר מעולה. מצלמה אחרונה שהייתה טובה אצל סוני הייתה בW995 לפני 5 שנים.

בכלל. אחרי הפרדות מאריקסון הם קצת הלכו לאיבוד מבחינתי.

פורסם

למגיב מעלי, ההשוואה היא לg3 לא 2 (אחרת ברור מאוד מי לוקח).

לגבי איכות המצלמה, אין צורך לפרט, יש לי שתי מצלמות DSLR בבית עם ארסנל של עדשות, ברור לי שזה לא מתקרב לקרסוליים שלהן,

וזה גם לא היה שיקול אצלי אף פעם עד שנולדה לי בת... ומאז, הזמינות המיידית של הסלולר על פני המקצועית הגדולה, הפך את חשיבות המצלמה לisue.

אין מה לעשות, רוב שעות היום אני לא מסתובב עם מצלמה ששוקלת 2 קילו. אלא דווקא עם הסלולרי.

לגבי קצב השדרוגים, גם פה הכל ברור.

העניין הוא שרוב חברות המכשירים מייצרות ספינת דגל אחת לשנה, וסוני יורים על אוטומט כל חצי שנה.

אני פשוט מתלבט אם אולי כדאי לחכות חודשיים לLG killer מבית סוני.

והכי חשוב:

מישהו בכל זאת יכול לשלוח לי לינק להשוואת איכות תמונות?

בברכה!

יונתן.

פורסם

אם העניין של זמינות הצילום חשוב - אין לך מה לחשוב. לך על G3. מסוני לא תבוא הישועה.

זה אותה מצלמה כמו בZ1. היא זבל.

פורסם
ועכשיו כולם הבינו שאין לMRZ את הG2 כי בG2 לא רק שאי אפשר להוריד מכסה, אלא גם אין חריץ הרחבה.

לא הבנתי מה הכוונה שלך כאן.

כתבתי שהזמנתי את ה-G2, ואני מעדיף מכשיר שאין בו אפשרות להוריד את המכסה האחורי (חריץ הרחבה תמיד טוב שיהיה אבל 32GB זה דיי והותר)

פורסם (נערך)

ממה שראיתי ברשת, ה Z2 עם המצלמה הטובה ביותר מכל הסמארטפונים באור יום. (בלילה כולם קאקה)

ישנו גם יצוב תמונה.

בגדול, היום הבחירה היא יותר עיצובית כי כולם בסופו של דבר אותו הדבר.

http://www.wired.co.uk/reviews/mobile-phones/2014-04/xperia-z2

עריכה אחרונה על ידי ceyal

• תוכן חדש...