Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת רכישה לאופל אסטרה GTC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לא יודע אם כבר פתחו על זה שרשור, אך מחיפוש עולה שלא.

בשיטוטיי ביוטיוב מצאתי את זה:

זה מישהו מפה?

נראה לכם שזה יתפוס?

משכנתא זה קל

פורסם

כל שנה נמכרו בערך 20 כאלה.

140 אלף היה המחיר במבצעי חבר ואולי גם אפשר להשיג אותו בסוכנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

בדקתי מי עומד מאחורי הדומיין בסוף הסרטון.. הוא רשום על לא אחר מאשר חברת הפירסום גיתם - אותו משרד פרסום שמקדם את מותג אופל בישראל. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000595777 :shock:

אוי לחפיפניקיות הישראלית.. :x ומראה עד כמה מלוכלך המשחק, במסגרתו משרד פרסום משתמש בסרטון של בחור לכאורה תמים שרק רוצה, במקרה, אופל GTC.

בפעם הבאה, תטשטשו את העקבות - הן של הדומיין ותוכן האתר (אשכרה vשתמשו בצהוב ושחור, כמו בפרסומים) הן של הבחור, שמרגישים עליו שהוא פרסנטור ממולח, איש מכירות שנלקח הישר מאולם התצוגה בודאי.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

הרעיון מעולה, הביצוע גרוע, על אחת כמה וכמה אם מדובר בחברת פרסום.

לגבי המחיר, אם באמת מגיעה קבוצה, אפילו של 10 חבר'ה, ראוי שיהיה נמוך יותר (נאמר 30%, יוצא [לפי מחיר 160K] 112K', אולי הגזמתי, גם 120K נראה לי בסדר).

ופרופורציות, רכב מגניב לטעמי, אבל זה לא שאין אופציות.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

רגע, רק אני חושב שיש כאן התנהלות לא חוקית? אם אותו בחור שהוא מטעם אופל ישראל ו\או גיתם, מתחזה לאדם מן השורה שאין לו כל אינטרס עסקי, הרי מדובר בהעמדת מצג שווא!

פורסם

לא מבין מה הקטע עם המחיר. ראיתי במקום מסויים שזה 155 (הוא אומר 160) אבל מכיוון שזו פרסומת אפשר להבין ש 140 זה המחיר.

כמה באמת מבקשים אם נכנסים לסוכנות?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ניסיון מעניין של שיווק גרילה.

לא הייתי צריך להגיע לבדיקת הדומיין כדי להבין שמדובר בפרסומת. קודם כל כי זה כתוב בכותרת של סרטון ה-youtube, ושנית בגלל הטקסט של הדובר. "המכונית המטורפת של אופל". נו, באמת?! מכונית יפייפיה, אני אתן לה את הקרדיט הזה. אבל מטורפת היא לא...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן כתוב פרסומת.. :oops: מוכן להישבע שזה לא היה שם מקודם. בכל מקרה, יצאו ידי חובה עם זריקת המילה פרסומת בכותרת, כדי לרצות את החוק.

פורסם

כל המבצעים שאנחנו עדים להם לאחרונה מבשרים עד כמה המצב בשוק על הפנים.

נכון, המכירות עולות משנה לשנה אבל עדיין רוב היבואנים תקועים עם כמויות עצומות של דגמים פחות מבוקשים בבונדד.

עד היום השיטה הייתה להעביר את הבעיה לחברת הליסינג שתמצא פראייר שיסכים לקנות/להחכיר את הרכב.

היום גם האופציה הזו מתחילה להתפוגג כי שוק הליסינג הולך ומצטמצם עם השנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תוסיף לזה את העובדה שהמחיר הראשוני של הgtc מופקע.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

מה מופקע במחיר?

כמה עולה שירוקו אוטומטית? כמה לאון SC? קיה פרו-סיד?

וכמובן כמה עלתה מגאן קופה לפני המבצעים.

אם כבר מחיר גבוה זה הקסקדה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

160k זה מחיר מופקע לרכב הזה. כמה מופקע? מספיק כדי לתקוע את היבואן עם מלאי, כך שיזקק לדרך נלוזה לרמוז לך שהוא מוכן לשחרר את הרכב ב140k (אולי בפחות).

ושלא תבין לא נכון, הרכב הנ״ל מאוד מוצא חן בעיניי כחבילה, רק לא במחיר הזה שמכוון את הלקוחות למותגים אחרים.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

הסרטון מופיע לפני סרטונים וקליפים אחרים. בלי כיתוב למעט הלינק לאתר של מהשמו.

הגעתי לסרטון הישיר כי הוא מופיע ישירות באתר של מהשמו.

מי שרואה את הסרטון לפני קליפ למשל, לא יעלה על זה שזו פרסומת !

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...