Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה יצאתי מחניה והיה רוכב אופנוע בנתיב שיצאתי אליו כתוצאה מכך הוא נבהל והתנגש ברכב שעמד בנתיב ממול כך שהרכב שלי לא היה מעורב פיזית בתאונה, היה לי חקירה במשטרה והשוטר חקר אותי על המקרה ואמר לי שבבית משפט אני יצא אשם ורשם בחקירה את כל פרטי המקרה, אך החליט כיון שיש לי עבר נקי לגמרי שאני לא ייענש בכלל, צילמתי לו את הרישיון רכב ביטוח חובה ורישיון נהיגה ושחרר אותי, ואמר שיכול להיות שבעוד מלא זמן אם בכלל יהיה לי זימון לבית משפט אך לא נראה לו כיון שזה תאונה קלה ובית המשפט עמוס מאוד.

יש לציין שלא אמרתי בשום שלב של החקירה שאני אשם או לא אשם, אך השוטר אמר לי שבבית משפט אני וודאי יצא אשם כי יצאתי מחניה לנתיב של רוכב האופנוע.

קיבלתי היום הזמנה למשפט ואני מאושם על שני סעיפים 1. "נהיגה בקלות ראש" 2. "אי מתן זכות קדימה לרכב הנע בכביש, ביציאה מחצרים"

בהזמנה כתוב שאני יכול לבוא עם עו"ד או לבדוק אם מגיע לי עו"ד מהסניגוריה הציבורית.

א. צריך עו"ד למקרה כזה?

ב. מגיע לי עו"ד מהסניגוריה הציבורית?

ג. יש דברים שכדאי להביא לקראת המשפט?

ד. מה השופט יכול לגזור עלי במקרה כזה?

ואהבת לרעך כמוך

• תוכן חדש...